70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günah:KK31:bende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum:KK9:
yanlış bilgi almışsın diye yazacaktım ama sonra sende kabul etmişsin zaten canım
Afiyet olsun o zaman,telafi edersin sonra ne olacak:KK31::KK31:
inşallah telafi ederim
gül tatlısı ne kız:KK56::KK56::KK56:
slm matematikçi hoşgeldin yenisin sanırım:KK3::KK3::KK3:
ne ediyonuz nasılsınız kızlar

güle benziyor yaa gıda boyasıyla yapıyorlar
kutlu doğum haftası diye ikram ettiler
kıramadım :KK17:

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim nasılsınız naapıyorsunuz:KK53: Pazartesi günü ya pek bi uyuşuktum ben bugün:KK37: Haftasonundan sonra pazartesileri normal tempoya dönmek zor geliyor bana:KK43:

bir taraftan ödeve bakıyorum ama maşallah sizde heç konuşmuyonuz ya. ah ah nerde topiğin eski günleri her yenile de sayfa geçerdi ya:KK53:

:KK1:lahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep:KK31:
nesfite devam ediyorum şuan:KK56::nazar:bende dün 57.5'tim :KK23:ama bugün süperim süper yine 56.9u gördüm
Eki Görüntüle 391901 :kk77::76:korksun benden benimki:KK8: ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşim cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 22.00'da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemek:KK9:banada yemek düşüyo napiyim:KK53:gündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydim:KK17:ama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydı:KK53::KK52::KK52:çok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti beni:21:e bide eşim dün çarşıda yürürken şey demesinmi,ben devamlı boğazla ilgili bişeyler istiyorum et tavuk sucuk:KK17:
-hep boğaz hep boğaz dedi,görcez bakalım doğum gününde 55i görmede sen tartıda ozaman sen bile tutamıycan beni,nasılsa artık arabada var:21:
çok sinir etti,ama sevindim baksanıza o daha beni 59kiloda biliyo:KK53::KK1:ben desem 56yı gördüm cameradaki resmide göstersem gözleri fırlar vazgeçer hatta,süre uzatmaktan:KK9:

bu arada kızlar arabayı aldık sonunda ilk kez arabamız oluyo:KK43:,ve inanırmısınız,arabayı kendi isteğiyle üstüme yaptırdı:KK53:ehliyetim yok ama bi arabam var:KK60::KK60:şansıma ediyim ne diyim:KK53:

ay yi,ne çenem düştü ben kaçıyorum yemek yapcam,makarna ve fırında patates kızartması var menümde,ne zamandır ne patetes nede makarna pişmedi evde bende çocuklarda en çokta eşim bayılıcak bu süprizee:KK23::KK56:
eşim bu hafta gündüzde,yani akşam 5te evde olucak yandım ben:18::KK31:

Tuğbacım senin azmine hayranım ya ne güzel yaz gelmeden incecik oldun arada tabii ki makarnafalan yemek hakkın artık sadece bravo diyorum sana:KK9::KK9::KK9: Bi de arabanız hayırlı uğurlu olsun...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:KK34:

slm kizlar :KK3:nabersiniz :KK14: okudugum kadariyla herkes bir bunalim icinde :KK53: gerci hizli gectim gecmisi derin dalamadim sayfalar cok fazla birikmis :KK37:
isyerine gittim bugün 9.30 a kadar calisabildim sonra bi sanci bi sanci devam edemedim sekretär madem iyi degilsin niye geldin dedi :KK22: ne bileyim sancim tutacagini dedim kadina fircayi attim benim yutacagimi sandi neyse geldim eve biraz uzandim simdide yanimda sicak su torpasini tasiyorum ben nereye oda pesimde :KK25:
3 gün öküz gibi yedikden sonra :KK1: regl oldum sonunda ama cok fena sancili geldi iste :KK14:

yok artik regl oldum gelecekmisde ondan herhalde 4aydir yolunu bekliyordum :30

Suzicim gözünaydın:KK37: Artık önünden koca bi engel kalktı diye düşünüyorum:KK52:Zayıflamaya tam gaz devam etmen lazım:KK53: Yoksa ille de biriyle rakip mi olman lazım kuzumkilonda güzel bi değişim görmemiz için:KK1:

slm kızlar:KK3:
geçmişe bakem dedim içinden çıkmadaım vazgeçtim nabersiniz

ben öğlen ne güzel tonlu salata yiyecektim arkadaşlar geldi işyerime
gelirken kurupasta ve kola almışlar
yarım bardak kola ve 3 kuru pasta yedim:KK17:
öğlen yemek yemedim
salatamıda saat 6 gibi yiyip günü kapatmayı düşünüyorum

Aslıcım tatilden geldin hemen adapte oldun ne güzel:nazar: Ama o işyerindekiler yok mu diyetleri nası sabote ediyolar hep ya bizde de öyle oluyor hep:KK50:Ne zaman sıkı bi diyet yapıcam bu hafta desem bişey çıkıyor...Mesela bu hafta protein yapayım dedim de tatlılar dolanıp duruyo önümde:KK43:

Canım bu sırada biz geçen ay senle aynı gün regl olmuştuk da ben ne zaman olduğumu hatırlamıyorum daha çok bekliycez mi acep:KK1:

canım özel msj attım cevaplarsan sevinirim ayy bu konu hakkında çok sorular var beynimde bir an önce çare bulmam gerek:KK36::KK36::KK36::KK36:
kız problem nee belki bizimde başımızdan falan geçmiştir yada öğrenmiş oluruz
Leeen bi git yaa bu ne :KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9:

Bu aralar herkesin işi var, mine yok, nilay yok, mona yok, bursa gitti, suzi ve pisi zaten yoğunlar :KK14:

Afferin hepinize :KK43:
okulda net yoktu bugün giremedim
doğal olarakta motivasyon yerlerde :26:

eveett özüme dönmem lazım
berbat menüm

sabah: 2 dilim tam bugday ekmeiyle dometesli tost

ara 10 fındık

öğlen 1 çay bardağı kola 3 kuru pasta

akşam:ton balıklı salata

sabah sadece tostla doydunmu canım
bana aç kalıyorsun gibi geliyor
Bende kaçar kısçeler.:KK12:
İyi akşamlar öperim sizi cıss lara bi dur diyin.
Cuma günü listede vahlanmayın ben niye kilo aldım diye.:KK4:
ben vahlanacağım sanırım
hiç sesimi çıkarmayayım demi
yazayım bildirimimi oturayım sessiz sessiz :KK17:
umay gelirsen bana cvp yaz canm tarçınlı ballı su sendede işe yaradımı bu sabah ona başladım bende
ben yaptım ama bıraktım
ilk zamanlar faydası oldu bağırsakları çalıştırdı
ilk hafta 1 kg vermiştim hatta
sonra bıraktım sıkıldım galiba
selammm :KK3: sen nasılsın
bende iyi sayılırım, bahar yorgunluğu üzerime iyice yerleşti
bir taraftan ödeve bakıyorum ama maşallah sizde heç konuşmuyonuz ya. ah ah nerde topiğin eski günleri her yenile de sayfa geçerdi ya:KK53:
ben 3 gündür sayafay giremeyince ancak bitirdim geçmişi
eskilerden kimse kalmamış yaw
nereye gitti millet
bırakmazlar umarım bizi

kızlarr merhaba ben az evvel 9dan 10a ( 8anca bebiş uyudu) leslie sansonun yğrğ ve incel 3 mil yaptım 1 saat sürdü cok keyifliydi gercekten 3 mil mi yürümüş oluyoruz eğer öleyse ben az evvel yaklasık km yürümüş oluyorum

okulda net yoktu bugün giremedim
doğal olarakta motivasyon yerlerde :26:

sabah sadece tostla doydunmu canım
bana aç kalıyorsun gibi geliyor

ben vahlanacağım sanırım
hiç sesimi çıkarmayayım demi
yazayım bildirimimi oturayım sessiz sessiz :KK17:

ben yaptım ama bıraktım
ilk zamanlar faydası oldu bağırsakları çalıştırdı
ilk hafta 1 kg vermiştim hatta
sonra bıraktım sıkıldım galiba

bende iyi sayılırım, bahar yorgunluğu üzerime iyice yerleşti

ben 3 gündür sayafay giremeyince ancak bitirdim geçmişi
eskilerden kimse kalmamış yaw
nereye gitti millet
bırakmazlar umarım bizi
ben ödev sebebi ile pek giremiyorum ama gerçekten eskiler dağılıyor gibi. merak etme ben bu gram gram verme sebebi ile 2013 e kadar sizinleyim:KK52::KK52::KK52::KK52:

selam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzz:KK43::KK43::KK43:hani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri :KK52::KK52::KK52:ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA

selam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzz:KK43::KK43::KK43:hani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri :KK52::KK52::KK52:ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA

kesin tatluları pastaları götürüyo lar hainler:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sorma ablacım yaa ağda ile ilgiliydi chosen sağolsun yanıtladı sorularımı (ilk nasıl oluyor falan kuaförde nasıl yapıyorlar falan diye sormuştum)ama ekstra bilgilerin çözümlerin varsa yazabilirisn bana :KK34:

dilek te yok he he he hadi kaçamak yapalım:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
şşşştttt noluyozz bakammmm :KK57::KK57::KK57:hiç ben acıkıyormuyum ama bak sessiz sessiz oturdum sizleri okuyorum hiç kalkmayın mutfağa oturun yerinize çabuk :KK20:

X