70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben liptonun aldım çok beğendim ama günde 2 kez içmeyi düşünüyorum

gerçekler şırannnnkkkkk çarptı yüzüme...
haklısın bebem bugün toparlıyorum hemen. bide spora başladım.hafta içi fuss sebze çorbası içicem ama öğlenleri
doktorum 6 kaşık kepekli makarna ve yoğurt verdi
inş zararı olmaz.dilek valla yemicem bidaha pilav ben 55 i görmek istiyorum.çok istiyommmmmm:44:

Günaydın Black
O kadan yemeğe hala pilav mı yicem diyon öğlen

Hadi bakalım sen karar verirsen devamı gelir zaten.
Meloj naptı bu arada o da gözükmüyor?:26:

dimii aynen yaa
valla ben 38 bedene bile çoook razıyım
aşkla.. şafak sayar qibi qünleri sayarak 38 bedeni ve 59 rakamını bekliyorum

evet ben de razıyım aslında 38 e ama bu kemıklesmıs basenı ertimek için diyettenh fazlaısnı

yapmam gerekıyo sanırm ben genede bana düşeni yapayım da erimeyen basen utansın

hiççççççççççççç biriniz menüme bi yorum yapmadı
hepinizle Küstümmmmmmmmmmmmmmmm

Derisi mangal tavuk ye bisecik olmas

erken yazayımda sadık kalayım
sabah
1 yumurtadan omlet 5 zeytın 2 ınce dılm kasar azcık beyaz peynır domates form cay
ara 10 badem yesılcay
oglen salata 4 ınegol kofte
ara 10 fındık yesılcay
aksam tawuk salata zero
2 buck lıtre su

alıntı ve beğen butonunu çalıştıramadım kızlar . haklısınız pilav yemeyem ama sadece çorba ve yoğurtla bırakmaz ki annem :18:
neyse zorlayacağız artık. tamam yemeyecem inşallah

evet ben de razıyım aslında 38 e ama bu kemıklesmıs basenı ertimek için diyettenh fazlaısnı

yapmam gerekıyo sanırm ben genede bana düşeni yapayım da erimeyen basen utansın

dimi aynennnn benimde basen ve can simidim var
onlar bi qitse çok ii olcak acilen bölgesel spor yapmam lazımm

Derisi mangal tavuk ye bisecik olmas

öle yapcam artık ızgara tavuk ve köfte yerim :26:

keşkeeee nerde o günlerr

menün güzel şekerim.ben beğendim.

beğenmene ve yorumuna sevindim cnm çok tşkler

menün gayet güzel canım. ama hem öğleni hem akşamı zayıf tutmuşsun. miden kazınmazmı. en azından öğlene biraz ek yap istersen salata olabilir mesela.
zayıflamak için metabolizmanın da acık çalışması lazım çok az yiyince bir süre kilo veriyorsun ama sonra duruyor. akşamdan sonra da süt veya meyve ile bir ara daha yap derim . tabii benim yorumum bu yoksa diet için gayet ideal menün

kızlaaaaar bir şey sorasağım. reglim bittiğinden beri benden saydam bir akıntı geliyor ama devamlı.:26: kokusuz arada beyaz da oluyor ama genelde saydam. mikrop falan kapmış olabilir miyim. ağrı sızı hiç birşey yok ama. devamlı akıntı olması korkuttu. başına gelen var mı hiç:26:

Gunaydinnnnn çıtırlar:119: Nasilsinizz bugun de durmak yokk spora ve su icmeye devamm haydi bakalimm :118:

cnm akşam saat 7den sonra meyve yemenin vücutta şeker depoladığını okumuştum :26:
öğlen eğer doymazsam salatada eklerim ama doyarım diye düşünüorum bakalım
:26:

acil kilo için tiyolar lütfeeeeeen

tuz,şeker ve undan uzak dur.
akşam 7den sonra sıvı gıdalar dışında bişey tüketme
her qün 3 ana 2 ara öğün kesin yap
bitki çayları tüket bolca..
herqün 2-3 litre su iç
herqün sebze ve meyveni ye
vaktin varsada spor yap
bu kadarr..

Son düzenleme:

canım akşamki menün seni tok tutuyor mubende öğlen grisini ve ayranla geçiştiriyorum.ama akşam corbamı sebzemi yada etimi yiyorum salata ve yoğurt kesin zatenbence öğlenle akşamın yerini değiştirsen daha iyi olmaz mı tabi yinede sen bilirsin

spichal K beni çok qüzel tok tutuyo canım
onlar miğdemde şişiyo sanki hem hafif hemde çok severek yiyorum

cnm akşam saat 7den sonra meyve yemenin vücutta şeker depoladığını okumuştum :26:
öğlen eğer doymazsam salatada eklerim ama doyarım diye düşünüorum bakalım
:26:

bana diyetisyen saat 20 30 da 2 porsiyon meyve verdi.şimdi aklım karıstı benimben yemiyorum bazen 22:30 da 1 bardak yağsız süt içiyorum.meyveyle oldum olası aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…