- 5 Mayıs 2011
- 85
- 0
googleden karbonhidrat diyeti diye araştırabilirsn canım
bütün besinlerin karbonhidratını hesaplayarak qünlük menülerimi ayarlıyorum
bende akşamları genelde meyveyi unutuyorum çok açlık hissedersem süt yada ayran içiyorumbana diyetisyen saat 20 30 da 2 porsiyon meyve verdi.şimdi aklım karıstı benimben yemiyorum bazen 22:30 da 1 bardak yağsız süt içiyorum.meyveyle oldum olası aram yok
geçmiş olsun canım.Selam kizlar...
Kayınvalidem rahatsızlandı ordaydik cumartesiden berri şimdi eve eşyalarımı almaya geldim hbr vereyim dedim bı kac gün orada kalçam internet yok giremicemmmm kusura bakmayinnnn......öptüm cok
Selam kizlar...
Kayınvalidem rahatsızlandı ordaydik cumartesiden berri şimdi eve eşyalarımı almaya geldim hbr vereyim dedim bı kac gün orada kalçam internet yok giremicemmmm kusura bakmayinnnn......öptüm cok
Selam kizlar...
Aslında çok korkunç çünkü kendime hazırldaığım çantayı evde unuttum
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
2 kk peynir
6-7 yaprak tere
Ara:
10 leblebi
1 ıhlamur
Öğlen:
3 yk yoğurt
1 bardak zero
Ara:
Yok
Akşam:
evde unuttuğum kabak yemeğimi yerim akşam ama bugün nasıl geçicek bilmiyorum
Ama çok çok az, bununla nasıl bir gün geçireceksin canım? Dışardan bişeyler söyleme imkanın yok mu? Tansiyonun falan düşer mazallah, bayılır kalırsın, neme lazım. Bir çareler düşün bence böyle olmaz.
slm arkadaslar 1-2 gündür moralım sıfır.şoktayım yanı
ev sahıbı pat dıe evlenmeye karar verdı, hemde 2 ay ıcınde ev bulup tasınmam lazım
bunu bıze yenı söylüyor,ki bız evı tutarken en az 3 sene oturcaktık evlenmeyı falan düşünmüyordu.
sözüne güvendık kontrat ımzalamaadık.tanıdıktı bırıydı aynı zamanda.ama saman altında su yürütmüşlerr
her ay soruyor esım evlenme durumun varmı dıe,yok abı nerdeee cvbı alıyordu herzaman
daha 2 hafta önce altkatım boşaltı orayı tutardım,hem tasınma telaşımda cok az olurdu.
sırf bır ıkı ay daha kırayı alanbılmek ıcın yalan söledıler.
neyss Allah a havale edıyorum.
burası kucuk bı ilçe.kalorıferlı evler sınırlı sayıda.olanlarda cok uçuk fıyat falan
bu sıtenın ortalama fıyatları ıyıydı ama hıc boş ev yok
napıcaz bılmem moralım cok bozukkk
Allah yardfım etsın inşallah
kafanızı sısırdim kusura bakmayın arkadaslar.sinirden yemege vermesem kendımı iyi
erken yazayımda sadık kalayım
sabah
1 yumurtadan omlet 5 zeytın 2 ınce dılm kasar azcık beyaz peynır domates form cay
ara 10 badem yesılcay
oglen salata 4 ınegol kofte
ara 10 fındık yesılcay
aksam tawuk salata zero
2 buck lıtre su
bana bırı protoın dıetını atabılır mı rıca etsem:18::18::18:
Allah Allah yaf. benimde kafam karıştı
ama televizyonda izlemiştim hani nesfit reklamında oynayan bi manken varya
o magazinde konusmustu kesinlikle 7den sonra meyve dahi yenilmemeli vücut şekere çeviriyor diye
:26:ayrıca bikaç yerde daha okudğumu hatırlıyorum :26:
belirli bir ölçüm yok ama 2-3 kaşık spichal K yı kaseye koyup üzerine
1 bardak kadar süt ekliyorum cnm
Selam kizlar...
nasılsınız kıslar ben cokmutluyum m ılk defa bu kadarıstıkrarlı kılo verıyorum ve sabredıyorummm
dun yesıl caya da baslaımmm ve sekersızz cayı bıraktım zaten fasla sevmyrdummm
sabah 9:45 kalktımmm sprumu yaptımmm
yarım lt su ıctımm
st00 de kahaltımı yaptımm
1 dılım kepek ekmegı
1fıncan yesıl cay ıle
1-2 kasık menemen(cok sevyrumm)(yumurtasız),
az yaglı peynırr(bırazda)ve
bu kadar ve ben tookummmm
artık bunyealıstı gercı ekmegı zatı az yıyordum:)))
kıloveren herkezı tebrık edıyorummmmmmm
bırbırımızıgaza getırıyrzzz heheytttt
gıtsın kılolar ınsl.saglıklı bır sekıldeee:)))
Selam tekrar kahvaltı için ayrılmıştım bilgisayarın başından...Sohbet falan derken uzun sürdü kahvaltı faslı
Dikkat ediyorum valla cuma günü tartı günü geldiğinde en az 1 kilo gittiğini görmem lazım...
Bugün ki menüm
Sabah : Dünden kalan biber kavurması 2 kaşık , Bi dilim kepekli ekmek , bi k. Kutusu peynir , 2 bardak çay
Şimdilik bu kadar. Ama 3 saatten fazla durmıcam bişey yemeden. Yağ depolamak istemiyorum
Aslında çok korkunç çünkü kendime hazırldaığım çantayı evde unuttum
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
2 kk peynir
6-7 yaprak tere
Ara:
10 leblebi
1 ıhlamur
Öğlen:
3 yk yoğurt
1 bardak zero
Ara:
Yok
Akşam:
evde unuttuğum kabak yemeğimi yerim akşam ama bugün nasıl geçicek bilmiyorum
Az once tartildim 80.7 ciktim şoklardaym
kafam karisti benim
Cumaya kadar tartilmcm moral de bozmcm
Bakalim nolcz :44:
slm arkadaslar 1-2 gündür moralım sıfır.şoktayım yanı
ev sahıbı pat dıe evlenmeye karar verdı, hemde 2 ay ıcınde ev bulup tasınmam lazım
bunu bıze yenı söylüyor,ki bız evı tutarken en az 3 sene oturcaktık evlenmeyı falan düşünmüyordu.
sözüne güvendık kontrat ımzalamaadık.tanıdıktı bırıydı aynı zamanda.ama saman altında su yürütmüşlerr
her ay soruyor esım evlenme durumun varmı dıe,yok abı nerdeee cvbı alıyordu herzaman
daha 2 hafta önce altkatım boşaltı orayı tutardım,hem tasınma telaşımda cok az olurdu.
sırf bır ıkı ay daha kırayı alanbılmek ıcın yalan söledıler.
neyss Allah a havale edıyorum.
burası kucuk bı ilçe.kalorıferlı evler sınırlı sayıda.olanlarda cok uçuk fıyat falan
bu sıtenın ortalama fıyatları ıyıydı ama hıc boş ev yok
napıcaz bılmem moralım cok bozukkk
Allah yardfım etsın inşallah
kafanızı sısırdim kusura bakmayın arkadaslar.sinirden yemege vermesem kendımı iyi
Canım yasal olarak bi itiraz hakkınız fln yok mu süreyi uzatmak için :26:
Kötü olmuş, umarım herşey yolunda gider kelebeğim, herşey de bi hayır var, belki yeni evinde daha mutlu olcaksın
Kiracı olmak zor şey biz de yıllardır bi ev sahibi olamadık , çilesi diz boyu
Selam kızlar:79:
Keyfim pek yok bugün.:97:
Okuyorum ama ne bileyim birazdan düzelir sanırım.
Ara ara oluyor böyle.:106:
saol canım,yasal hakkımız var tabı 6 ay önce bıze haber vermek zorundalar
ama kımseyle yuzgöz olmak ıstemıyıorum.salonu bıle tutmuslar temmuz 8
ama ev bulamazsam hıcde zorlayamam kendımı,ınsan 2 ay öncedenmı haber verır
ne para göz ınsanlar var
kıracı olmak zor gercekten 6 senedır ılkkez anladım bunu.daha bu eve tasınalı 1 yıl olmustu hemde
neyse Rabbım yardım eder ınsallah
Kötü olmuş ya :26:
İnşaallah güzel ve uygun bir ev bulabilirsiniz.
Herşey olacağına varıyor.
Sıkılıp yemek yersen evi taşıdıktan sonra bu sefer de kilo aldım diye kendini sıkıntıya sokarsın.:26:
saol canım,yasal hakkımız var tabı 6 ay önce bıze haber vermek zorundalar
ama kımseyle yuzgöz olmak ıstemıyıorum.salonu bıle tutmuslar temmuz 8
ama ev bulamazsam hıcde zorlayamam kendımı,ınsan 2 ay öncedenmı haber verır
ne para göz ınsanlar var
kıracı olmak zor gercekten 6 senedır ılkkez anladım bunu.daha bu eve tasınalı 1 yıl olmustu hemde
neyse Rabbım yardım eder ınsallah