- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
bugünkü menüm
sabah
1 yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim light peynir,4 zeytin,3 çay kaşığı reçel
domates,salatalık
öğlen
1 kase çorba
et sote (sebzeli)
1 tane baklava (140 kalori mi ???) :26:
çok uzun zamandır tatlı yememiştim ondan yedim
ara
2 ısırık elma
1 tane kuru kayısı
akşam
3 kaşık mısır gevreği
2.5 lt su
2 yeşil çay
sizce çok muuu:44:
hayır canım gayet makul yemişsin hemde bugün cuma yani,bir nevi kaçamak günü , baklavayı takma kafanı haftada bir olur öyle,bence gayet güzelhatta akşamda yemek yiyebilirdin,acıkmazsın umarım 3kaşık gevrekle:))
beni de alın aranıza ben de kilo vermeye karar verdim..evlendiğimde tam 55 kiloydum doğum sonrası 77inşAllah verecm yaa...Allahtan cayı sekersiz içiyorum ve ekmekle de pek aram yoktur haa bu kiloyu nasıl aldım abur cubur yiyerek tabiki de ve düzensiz beslenme...17 kilo hedefim var inşallah veririm...
herkese merhaba!:)
aslında nereden başlasam bilemedim..çünkü anlatacak o kadar çok şeyim var ki..her yaz muhteşem bir düzene girip sonrasında her kış tekrar kilo almaktan o kadar yoruldum ki inanaın ne yapsam bilmiyorum..yaz geliyor ve beni yine bir telaş aldı:2:
89 kilodan 67 kiloya düşmeyi başarmışken tekrar 75in üstüne çıktım artık tartılmayıda bıraktım..çünkü yedikçe yiyor tartıda da her geçen gün fazla çıkıyorum..1 gün diyet yapsam ertesi gün daha fazla yiyorum yazın ki o iradeli kız nerede bilmiyorum inanın ki
artık kendimi düzene sokmalıyım..kpss ye hazırlanıyorum..onu bahane ederek sanırım diyet yapamıyorum..sınava az bir süre kaldı gecelere uzayan ders çalıma saatleri beraberinde müthiş bir iştah getiriyor galiba bana..buna bir çözüm bulamadım..her türlü öneriye açığım bu konuda..motivasyonum çok eksik şu anda tek ihtiyacım olan şey sanırım motivasyon..
artık her yaza aşırı kilolu bir şekilde girip sonra bütün yazı harap etmek istemiyorum..çünkü bu sefer kendimi zayıflamaya adıyorum..derslerle aynı anda olmuyor malumunuz..kafam çok karışık..umarım en kısa zamanda bir çözüm bulabilirim.
şimdiden okuyup cevap yazacak olanlara teşekkür ederim..iyi akşamlar
aslında nereden başlasam bilemedim..çünkü anlatacak o kadar çok şeyim var ki..her yaz muhteşem bir düzene girip sonrasında her kış tekrar kilo almaktan o kadar yoruldum ki inanaın ne yapsam bilmiyorum..yaz geliyor ve beni yine bir telaş aldı:2:
89 kilodan 67 kiloya düşmeyi başarmışken tekrar 75in üstüne çıktım artık tartılmayıda bıraktım..çünkü yedikçe yiyor tartıda da her geçen gün fazla çıkıyorum..1 gün diyet yapsam ertesi gün daha fazla yiyorum yazın ki o iradeli kız nerede bilmiyorum inanın ki
artık kendimi düzene sokmalıyım..kpss ye hazırlanıyorum..onu bahane ederek sanırım diyet yapamıyorum..sınava az bir süre kaldı gecelere uzayan ders çalıma saatleri beraberinde müthiş bir iştah getiriyor galiba bana..buna bir çözüm bulamadım..her türlü öneriye açığım bu konuda..motivasyonum çok eksik şu anda tek ihtiyacım olan şey sanırım motivasyon..
artık her yaza aşırı kilolu bir şekilde girip sonra bütün yazı harap etmek istemiyorum..çünkü bu sefer kendimi zayıflamaya adıyorum..derslerle aynı anda olmuyor malumunuz..kafam çok karışık..umarım en kısa zamanda bir çözüm bulabilirim.
iyi bari ozamanayyy evt çok taktım baklavayı kafama
akşam 8'de yedim mısır gevreğini acıkmam daha
tebrikler canımda,hani yokmu tebrik ben gibi hedefine ulaşıpta yinede kilo alanlara600gr veren benide tebrık eden herkzın yanaklARINdann öperim
cok gezıyorum, misafirim cok oluyor,aklım burda kalıyor, bana 24 saat yetmıyor
keşke 1 gün 36 saat olsaa
ozaman heryere yeterdim
hani kız ara öğünler,aralarda büyük ihtimal cıss yedin demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:125::94::108:sabah
ıspanaklı börek mınık bı kara
sekersız cay
peynır
zeytın
domates salatalık
öğlen;
mantar sote
yogurt
bı dılım uno denge
aksam
salata
corba
e süpermiş ozaman alkışı hakettin durup dururken işteekacamakları mı yazmadım ama
hee bırde 1 saat 15 dakıka yürüdüm, sabahın 7sınden berı ayaktayım
kımıl kımıl pek oturmadım ,mısafır gelcek dıe ev süpür, sil, toz al
orayı topla,burayı düzelt, msaifir gitsin, evi topla, aksama yemek yap
hızını alama bıde yürü
şuan pertim resmen
planda sabah 6.30 da bı ytürüyüşüm daha var
verirsin canım istemekle karar vermekle başladın bile,gerisi gelir,hoşgeldin:112:beni de alın aranıza ben de kilo vermeye karar verdim..evlendiğimde tam 55 kiloydum doğum sonrası 77inşAllah verecm yaa...Allahtan cayı sekersiz içiyorum ve ekmekle de pek aram yoktur haa bu kiloyu nasıl aldım abur cubur yiyerek tabiki de ve düzensiz beslenme...17 kilo hedefim var inşallah veririm...
iyi bari ozaman
bu mısır gevreği sade dimi,ben nesfit yiyorumda sade daha iyi kilo vermene yardımcı,ya içinde sağlıklımeyve olanları tercih et yada sade ye ben gibi bak bitane örnek menü bulmuştum,nesfit yemeye karar verdiğimde,ama burda sadece kahvaltıda tüketilen gevrek örnek menü,ben buna uyucam 55 kilo olayım,koruma programım böyle olsun,sabah geç kalkıyo eşim,ben onu beklerken metabolizmam hızlansın erkenden diye 8.30da nesfitimi yiyorum,öğlen oluncada eşimle yemek yiyoruz kahvaltıyla karışık
Sabah kahvaltısında mısır gevreği tüketilerek hazırlanan günlük diyet mönü:
SABAH
1 bardak ılık limonlu su(ben elma sirkeli içiyorum balla karıştırıp)
1 kase süt
30 gr kuru meyveli buğday gevreği
2 ceviz
ARA
1 meyve
ÖĞLE
4-5 adet soya köftesi
salata ( zeytinyağlı)
1-2 dilim kepek ekmek
ARA
1 kase probiyotik yoğurt
1 meyve
AKŞAM
1 tabak sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği
salata (zeytinyağlı)
3-4 kaşık bulgur veya kepekli pirinç pilavı
1 dilim kepek ekmek
nasııııl
tebrikler canımda,hani yokmu tebrik ben gibi hedefine ulaşıpta yinede kilo alanlara
hani kız ara öğünler,aralarda büyük ihtimal cıss yedin demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:125::94::108:
e süpermiş ozaman alkışı hakettin durup dururken iştee
verirsin canım istemekle karar vermekle başladın bile,gerisi gelir,hoşgeldin:112:
hoşgeldin canım
akşamki iştahın için beyaz leblebi ve kuru üzüm birebir denemeni tavsiye ederim,bi avuç beyaz leblebi ye,bitanede hurma ye üstüne bibardak su iç bak nasıl tok tutuyo seni
mısır gevreği çilek meyveliydi
bişe dikkatimi çekti bu forumdakiler mısır gevreği olrak nesfit mi kullanıyo benim gibi special-k kullanan yok mu hiç :82:
menü güzelmiş soya köftesiinin kalori olrak normal köfteden farkı var mı hiç yemedim daha önce
Olur kis super olur vallahaftaya full dolusun allah kolaylik versin canim
güzel gezmeler canim
hadi bakalim canim bende öyle diyorum isallah verecezbak nediycem sana belki senide benide gaza getiririm haftaya ikimizden hangisi daha fazla verecek ben ben diyorum ama korkma benden öyle cok attip tuttugum ve tosladigim olmusdur
yarim kilo yarim kilodur canim tebrikler
olur öyle arada istah patlamalari tugbisimgerci sen tecrübelisin hemen toparliyorsun gersin geri bakarsan burayada yaz gi yarin tarti ne gösterdi diye
görüsürüz canim
iyi aksamlar fistik
sen napdiydin canim :44: unutkanlik var bende kilo verdin sanediyordum :26:
güle güle canim
hoşgeldin
benim de kilom bi zamanlar 80 lerdeydi 66lara kadar indim sonra kışın tekrar 70 leri gördüm
ama düzenli beslenerek ve sporla tekrar 69 gördüm
buradaki menüleri taip edersen belli müddet sonunda alışırsın
motivasyonunun düşmesine hiç gerek yok bi zamanlar 80lerden nasıl indiysen şimdide öyle yaparsın
burdaki motivasyon çok iyi
merhaba canım
ilk başta hoşgeldin diyeyim..
kpss ye hazırlanıyormuşsun başarılar dilerim inşallah istediğin sonucu alırsın.. ben de öğrenciyim sınavlarım var ve aslında sınavların hepsi bahane.. beynin çalışacak kadar besin alıyorsan o yetiyor gerisinde istenen o çikolatalara vücudun ihtiyacı yok
hepsi vıcık vıcık yağ
o yüzden burda arkadaşlar gayet sağlıklı besleniyorlar. düzenli ve sağlıklı yemek tercihlerinle sınav zamanı da olsa kilo verebilirsin
moralini de bozma belli ki bünyen kilo alıp vermeye alışmış hemen verirsin kilolarını
hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum:)
akşam yemekleri ve sürekli can sıkıntısından yemeler benimki aslında:26:
şimdiden bile kendimi iyi hissetmeye başladım gerçekten teşekkür ederim..
düzenli yazmaya çalışacağım
inanın şuanda bu hafta kilomun iyice artmasıyla ne ders çalışabiliyorum ne de diyet yapabiliyorum..bir çıkmazda hissediyorum kendimi..ve daha da yiyorum..belki çok klasik olacak ama pzaratesi tamamen kendimi vericem hem derslere hem de sağlıklı beslenme ve sporuma
haftasonuda tabi dikkat etmek istiyorum..spor olarak leslie yapmayı düşünüyorum..
inşallah iyice sıcaklar bastırmadan kilo verebilirim
tamam yaz bakemyazmammıı gıııı56yı görcemde ben yazmıcem haaa ama tabi 56 çıkmazsam yarın buralara uğramam haberin ola anlarsın ozaman 56 olmadığımı
ay kıyamam git git alıver:13:
yok tatlım 300 gram aldım ben
canim ben 300 kalori biliyordum simdi netden baktim 1 dilim baklava 346 kaloriymis1 tane baklava (140 kalori mi ???) :26:
hosgeldin canimbeni de alın aranıza ben de kilo vermeye karar verdim..evlendiğimde tam 55 kiloydum doğum sonrası 77inşAllah verecm yaa...Allahtan cayı sekersiz içiyorum ve ekmekle de pek aram yoktur haa bu kiloyu nasıl aldım abur cubur yiyerek tabiki de ve düzensiz beslenme...17 kilo hedefim var inşallah veririm...
sende hosgeldin canimherkese merhaba!:)
mısır gevreği çilek meyveliydi
bişe dikkatimi çekti bu forumdakiler mısır gevreği olrak nesfit mi kullanıyo benim gibi special-k kullanan yok mu hiç :82:
menü güzelmiş soya köftesiinin kalori olrak normal köfteden farkı var mı hiç yemedim daha önce
evet canım cidden insan kilo aldıkça ders çalışma hevesi de gidiyor
buraya yazdıkça yediklerini de toparlarsın ve kilo verdikçe daha mutlu olursun
havalar buaralar serin aylincimbiz de mersine yazlığa gidiyoruz canım
havalar süpermiş orda denize girmeyi düşünüyoruz
şort falan henüz erken olur ama bisürü cici aldım hepsi harika
hemen gidip salınmak istiyorummmmm
temmuzda tatile çıktığımızda daha güzel olacak tabi
hedefime varmış olurum
bende aylin sanıyordumKızlar ne zamandır sohbet ediyoruz ben adımı hiç söylememişim yahu sizde hiç sormadınız aşk olsunnn nilay ben
yaşlandığımı hissettim sizleri okuyuncahoşbuldumm :)
burada bayağı yaşıtım varmış :) Matematik okuyorum canım :) sen de mi okuyorsun