- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
Çizelgemi ekledim teşekkür ederim :)
Ayşe ben,22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve çok kilo aldım :)))
hoşgeldin canım
ben de 23 yaşındayım, bölümün ne?
ve doğru yerdesinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizelgemi ekledim teşekkür ederim :)
Ayşe ben,22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve çok kilo aldım :)))
Ayy bende 89 luyum nisanda 23 oldumm çabuk yetişin bana sizde 23 olun.
Kızlar ne zamandır sohbet ediyoruz ben adımı hiç söylememişim yahu sizde hiç sormadınız aşk olsunnn nilay ben
hoşgeldin canım
ben de 23 yaşındayım, bölümün ne?
ve doğru yerdesinnn
nasıl yetişsem acaba :) bende 24 nisanda tam 22 oluyorum :)
Burada çıkan yemeklerden hiçbirisi diyete uygun değil açıkçası,ama salata,meyve ve kahvaltılık tarzında yeme şansım var.
hoşbuldumm :)
burada bayağı yaşıtım varmış :) Matematik okuyorum canım :) sen de mi okuyorsun
Tamam peki kabulleniyorum senden yaşlıyımm
Örnek menülerimizi gördükçe,elinin altındakileri değerlendirebileceksin şekerim.
Sonra tartıda - leri görükçe hevese geleceksin heveslendikçe daha sıkı asılıcaksın.
Sonra benim gibi iddaya giriceksin.Ben NorA__'yi yenicem sende beni rebrik etceksin
ben aynil sanıyordum ismini
ben de aylin
aynil, nilay, aylin hepsi biribirnden türemiş
Kızlar ne zamandır sohbet ediyoruz ben adımı hiç söylememişim yahu sizde hiç sormadınız aşk olsunnn nilay ben
88liyim ben eylülde 24 olcam ama hala 23ümmm şimdilik
yok canım ingilizce öğretmenliği 2010 mezunuyum ben
güzelmiş bölümün matematiği pek sevmesem de:86:
Tamam peki kabulleniyorum senden yaşlıyımm
Örnek menülerimizi gördükçe,elinin altındakileri değerlendirebileceksin şekerim.
Sonra tartıda - leri görükçe hevese geleceksin heveslendikçe daha sıkı asılıcaksın.
Sonra benim gibi iddaya giriceksin.Ben NorA__'yi yenicem sende beni rebrik etceksin
Mesajı da bana atıyorsun tatlım
Yeni gelen arkadaşlar nilay böyle arada hayaller kurar ve bu hayaller cuma günlerine kadar sürer
kızııııım kızııııım bak çok büyük konuşuyorsun 2ee, ptty, suzi, bursa, gamze... bak uyardılar seni bak çok fena olcan bu hafta haa
güzelmişşşBen ingilizceyi seviyorum ama :)) bu arada nasıl yüz ifadesi ekliyoruz
Hiç sormadınız ki bende aklıma gelipde söylemedim.
O kadar adapte olmuşum ki zayıflamaya isme takılmamışım.
Aynı harfleri kullanıyoruz aylin ismi bence daha hoş tabi.
vuhuuu sevdim bunu :) ben 5 günlük bi diyete başladım,bunda zaten menü diye birşey yok ve bu sayede başlığa uygun kiloya gelicem :)
Niye bizi kandırıyon len aylin maylin ha sıpa
Paylaşabilirsem nedir o 5 günlük diyet.
Bak bizde bir kural var yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz sağlıklı besleniyoruz.
Sağlığını etkileyecek bir şey yapma hemi.Yavaş ama kalıcı gitsin.
Evet sabretmek zor insan hemen zayıflasın incecik olsun istiyor ama sabretmeyi bilmek lazım.
Bende bir huy vardı kaçamak yapınca amannn deyim hafta başını beklerdim.
Şimdi kaçamak bile yapsam özellikle cumaya yakınsa hemen toparlıyamıyorum kendimi.
Ve - çıkıyorum.100 gr bile bir fark oluyor çünkü biliyorum ki sağlıklı veriyorum.
Ben çok edepli hanfendi bir karekterde olduğum için sormadan söylemedimmm.
Peki siz sordunuz mu yok ehh ben ne yapayımm [/QUOT
bu diyette birgün sınırsız meyve, birgün tavuk,birgün sebze,birgün yumurta,birgün de patates yeniliyo.
Sürekli yapılabilecek bir diyet değil zaten.Ben gaza gelmek için başladım buna :))yoksa geçmez hayat :)
Ben ingilizceyi seviyorum ama :)) bu arada nasıl yüz ifadesi ekliyoruz
Paylaşabilirsem nedir o 5 günlük diyet.
Bak bizde bir kural var yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz sağlıklı besleniyoruz.
Sağlığını etkileyecek bir şey yapma hemi.Yavaş ama kalıcı gitsin.
Evet sabretmek zor insan hemen zayıflasın incecik olsun istiyor ama sabretmeyi bilmek lazım.
Bende bir huy vardı kaçamak yapınca amannn deyim hafta başını beklerdim.
Şimdi kaçamak bile yapsam özellikle cumaya yakınsa hemen toparlıyamıyorum kendimi.
Ve - çıkıyorum.100 gr bile bir fark oluyor çünkü biliyorum ki sağlıklı veriyorum.
Ben çok edepli hanfendi bir karekterde olduğum için sormadan söylemedimmm.
Peki siz sordunuz mu yok ehh ben ne yapayımm [/QUOT
bu diyette birgün sınırsız meyve, birgün tavuk,birgün sebze,birgün yumurta,birgün de patates yeniliyo.
Sürekli yapılabilecek bir diyet değil zaten.Ben gaza gelmek için başladım buna :))yoksa geçmez hayat :)
Yeni gelen arkadaşlar nilay böyle arada hayaller kurar ve bu hayaller cuma günlerine kadar sürer
kızııııım kızııııım bak çok büyük konuşuyorsun 2ee, ptty, suzi, bursa, gamze... bak uyardılar seni bak çok fena olcan bu hafta haa