70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaa ben kışın pek spor yapamıyorum yemek düzenli yemiyorum abur cubur çok tüketiyorum kapsül kullansam zayıflayabilirmiyim

canım benim lahana kapsulunü kullanırkende diyet yapmak zorundasın onunla beraber ne yiceğini ne yemiyeceğini neleri beraber tüketip neleri asla bir arada yemiyeceğini sana liste halinde veriyolar..yani boşuna para vermiş oluyosun onları yapınca zaten kilo veriyosun .bnm arkadaşımda hiç işe yaramadı....

kizlar benim bugunku menume bir bakarmisiniz sabah peynirli tost,1 fincan yesil cay, 1 fincan form cay,15 adet kuru uzum, 1 haslanmis yumurta. oglen 1 kase mercimek corbasi,2 kasik yogurt,2 fincan yesil cay. 15-20 adet kuru uzum. aksam 4 catal kirmizi lahana salata, 2 orta boy yagda kizrmis balik.gunde 2.5 litre su iciyorum.

canım cok güzel balıklar yagda kızarmış ama olsun günün hafif gecirmişsin üzümmüde cok fazla alma bence günde 15 tane ideal

haklısın cnaımya ne yapayım benimde en büyük zaafım ..ben biyerde şöyle bi yazı okumuştum ..bir yiyeceği kırk gün ağzınıza sürmezseniz tadını unuturmuşsunuz haliiylede canınız istemezmiş ...ama çikolata bu yaa ..ama az kaldı .dedimya zaten ufak tı ...koladan vazgeçtim mesela ...ben sigarayı bırakmış insanım kilolarımı bırakamıycam...

[QUOTEyaza az kaldı kızlar şubat ve mart var elimizde...bunu çokkk iyi değerlendirmeliyiz.

yoksa kendi adıma söliyim çokk üzülücem..depresif depresif dolanıcam ortalıklardaaŞeniz[/QUOTE]

ben de aynen oyle,gecen sene 78 den 67e dusmustum bahara cok mutlu girmistim.simdi kilomun bir kismini geri almis durumdayim.yazi dusununce moralim bozuluyor. ama verecegiz baska yolu yok

canım cok güzel balıklar yagda kızarmış ama olsun günün hafif gecirmişsin üzümmüde cok fazla alma bence günde 15 tane ideal

uzumde kac kalori var acaba?
ben cayi sekersiz icemiyorum ya seker ya da cikolata, uzumle idare ediyorum simdi.azaltacagim o zaman

kuusuum sigarayı bıraktıysan bence sana kilolarından kurtulmak vız gelir canımŞeniz
40 günde unutmak istediğim yiycekler kuruyemişler..kurabiye börek simit...baklava kolaa...her türlü kötü yiyecek alışkanlığı mevcut bende...tek bir artım var o da çayı kahve yi kremasız şekeriz içiyor oluşumkaydirigubbakcemile3

uzumde kac kalori var acaba?
ben cayi sekersiz icemiyorum ya seker ya da cikolata, uzumle idare ediyorum simdi.azaltacagim o zaman

azaltırsan ii olur cünkü cok masum degil kuru üzümün kalorisi 290 yasakkelime

evet kızlar yeni yarrışmamız hayırlı olsun bakalım hihoyyyt

26-02 Şubat Diyet Yarışında Olanlar

:lepi:

adasu..................................73

guleysa...............................72,6

muhasebe22........................71,8

inci478................................71

aysana...............................70

bhk....................................74

misis.................................76

aappllee............................71,5

karakedibu........................73,3

ozgekrd.............................74

dodo.................................77,7

xxgizemxx..........................73

else....................................72,5

u2rem.................................75

sevilcan...............................72

kuusuum..............................74.3

madamxl..............................74,7

nesli.....................................78

lilyum...................................72,4

frezya...................................71

yellowdaisy..........................74,7

hoşşum................................71

*toprak*................................76

Yarışmada Olan herkeze Başarılar Dilerim...:hooray:

Yarışmamız başlamıştır

Listede olmayan bazı arkadaşlarımız var onlar kilo bildirimlerini yaparlarsa listeye ekleniceklerdira.s.

Son düzenleme:
birçok kere kilo bildirimi yaptım ama gözden kaçmış sanırım
listede ismimi görmeyince aman diyete son vereyim diye düşündüm ama dodo sağolsun çok destek verdi kilom 76
tekrar bende varım diyorum :))

toprakcımm kaçmak yok bir yere beraberce birbirmize destek ve rakipŞeniz olarak verices kilolarımısı...2 ay sonra yaz geliyorrrr bayanlar...hepimiz de etek badi elbise filan giymek istiyoruzz... ve zayıflıycazz:1hug:

sevilcan: Yaw bir de çok emzirilen çocuklarda şişmanlık ve bağımlılık olmaz diyorlar. Annem beni dedemin zoruyla 2 yaşına kadar emzirmiş. Annem dışardan oyun oynamaktan gelip emerdin diyor Kadına illallah gelmiş benden. Bir ramazan günü baygınlık geçirince, babannem, dedeme inadı bırak demiş de öyle kurtulmuş anneciğim.:tomato:

misis: Tatlım, benim hiç bir şeyi dizginleyebilme gücüm yok maalesef. Tek yaptığım acıkmayı beklemek sonra da doyana kadar yemek. Böyle yazınca çok yermişim gibi geliyor di mi? Ama inan canım çok az yiyorum. Bazen de çok istersem yine yiyorum, o zaman da tekrar acıkmam uzun sürüyor. Böyle dengeleniyor herhalde cokacimcoook

yellowdaisy: Tebriklerini mutlulukla kabul ediyorum yellowcuğum. Kasımın 1'ini başlangıç kabul edebiliriz. 3 ayda 15 küsur oldu, daha ocak da bitmedi :) Evveeet, çıtır çıtır olucaz hepimiz hihoyyyt.
****Ayrıca tatlım ben bu kiloya göre gruplanma işini daha çok sevdim. Aramıza hoş geldin a.s.
**** Şubat ve mart var demişsin, ben hazirana kadar süre verdim kendime. İşte böyle çok bonkörümdür laelaelaelaelae 5 ya var, ayda 5 kilo verirsem tamadır bu iş.:lepi:

FREZYA:
Kolay gelsin sana tatlım. Aramızdan çok çabuk ayrılacaksın yerimseniben Belki 6069'da ben seni yakalarım. Yok sen o zaman da 5059'a geçmiş olursun :1hug:

kakulle:
Hoşgeldin güzelim a.s. Bitkiseller genelde müshil etkisi yapıyor başka da bir işe yaramıyormuş. Ben de kullanmıyorum.

HOŞŞUM:
Hoşgeldin hoşşum, benden tam 6.7 kilo azsın, seni sıska fıstık seni :jeyyar:

aysana: Listen sağlıklı ve az kalorili gözüküyor, sen bu işi biliyorsun

*toprak*:
Hayatta bırakmam seniiiiiii, burdasın. Ancak 6069'a gitmene göz yumabilirim senağlama

adasu: Bir tanecik kaptanımız, bizi derleyip toparladığın için sağol şekerim a.s.

26 Ocak- 1 Şubat haftasında herkese başarılar dilerim :hooray: :hooray: :hooray:

adasu tesekkur ederim ellerine saglik.herkese basarilar dilerim.hayirli geceler

[
MadamxL: Teşekkür ederim madamcım, o zaman nick de değişir senin madamxS :lepi:

Haftanın birincisi muhasebeciğime tekrar alkışşşşşşş :hooray:hihoyyyt:hooray:hihoyyyt[/QUOTE]

bayıldım yazılarına sen çok yaşa emi sositososito dodo

kızlar hepimize kolay gelsin bu arada yellowdaisy hoşgeldina.s. ve seni rakibem olarak kabul ediyorum aynı kilodayız :jeyyar: (şaka şaka ) hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniza.s.:sm_cool: diyorum adasu bu organizasyon çok hoş yaa ayrılamıyom sizden gece 12 de işten geldim saat 3 ve ben hala burdayım ruhunuz yeter :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…