mrh kızlar
kaydirigubbakcemile3
hımmm yarış mı...çok hoşuma giiti ve hemen gidip su şişemi elime aldım..bu yarış içinsositososito
zira bugün henüz 1 litre su içitm ve 2.5 litreye tamamlamalıyımkafamçokkarıştı
şu lahana kapsüllerinden falan acaba işe yarıyor mu
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız .tam 71 kiloyum
birde benide konu hakkında aydınlatırsan sevinirim adasu cum.yani hangi günler tartılcaz yapmakla sorumlu olduğumuz sporlar falan var mı arkadaşım
adasu ne güsel canım sen yolu yarılamışsın..ne kadar sürede verdin canım kilolarını..bir de nele ryaptın..spor yaptın mı canım?
canım ben de 6 öğün beslenmeye çalışıyorum...yatmadan önce bende elma sirkeli su olayının çok faydlı oldugunu duymuştum dhaa önce...deniycem canım yarındann itibaren...bir de 600 mekik ..maaşşallah nasıl yapıyorsun o kadar bir de yarım mekkik mi tam mekik mi...mekik sayesinden göbekten çok kilo vermiş olmalısın değil mi tatlım
adasu canım ben mekik çekmeye üşeniyorum yaananiknanik yürüyüş yapmaya çalışıyorum genelde ama tam düzene oturtamamıştım ama artık düzene giricek günden 40 dakika yürüme bandımda tempolu ve az da olsa mekik eklemeyi düşünüyorum
bolsu..günde bir tane sarımsak yutucam...bitki çayları bakalım umarım zayıflarım ..yolum uzun:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?