• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrh kızlar
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aramıza a.s.

hımmm yarış mı...çok hoşuma giiti ve hemen gidip su şişemi elime aldım..bu yarış içinsositososito
zira bugün henüz 1 litre su içitm ve 2.5 litreye tamamlamalıyımkafamçokkarıştı

afferin baya hırslı gördüm :jeyyar:birincilige oynamaya adaysın bakıyorum kaydirigubbakcemile3

birde benide konu hakkında aydınlatırsan sevinirim adasu cum.yani hangi günler tartılcaz yapmakla sorumlu olduğumuz sporlar falan var mı arkadaşım

adasu ne güsel canım sen yolu yarılamışsın..ne kadar sürede verdin canım kilolarını..bir de nele ryaptın..spor yaptın mı canım?:kahve:

yaaaaa ben kışın pek spor yapamıyorum yemek düzenli yemiyorum abur cubur çok tüketiyorum kapsül kullansam zayıflayabilirmiyim

birde benide konu hakkında aydınlatırsan sevinirim adasu cum.yani hangi günler tartılcaz yapmakla sorumlu olduğumuz sporlar falan var mı arkadaşım

Konu hakkında bilgi veriyim canım;

Öncelikle bu kendi aramızda yaptıgımız haftalık bir yarışma burdaki amac yarışmanında yardımıyla hırslanıp kilolardan kurtulmak:teytey:
Biz burda kimseye sen bunu yap sen şunu diye spor falan vermiyoruz zaten yarışmanın verdigi gazla cogumuz sporada başlıyor herkez kendine uygun sporu bilir yapabiliyosan sende bir spor yapabilirsin özel diyet programımızda yok ama sen ben diyet yapıcam dersende yapabilirsin..a.s
Bir hafta boyunca burda daha fazla paylaşımda bulunup mesela sabah ne yedin ögle akşam bunları yazarsan dahada azim veririr sana bizde sana uyarılarda bulunabiliriz mesela öglen cok kacırdın akşam daha az ye gibiyerimseniben
yarışmamızda bugün itibariyle başladı haftaya pazartesiye kadar devam edicek pazartesi günüde kilo bildirimlerinizi buraya yapıcaksınız listeyide ben düzenliyorum canım ummarım yardımcı olmuşumdur sengözlerimebaksanab

adasu ne güsel canım sen yolu yarılamışsın..ne kadar sürede verdin canım kilolarını..bir de nele ryaptın..spor yaptın mı canım?:kahve:

sagol canım aslında kendimi sıkmadan verdim diyebilirim sadece hergün mekik cekiyorum 600 tane ve 6 ögün besleniyorum en önemli kural bu ben 6 ögün beslendikten sonra istesemde kalmıyor gidiyor kilolar :dance: başka bide yatmadan önce ılık bir bardak suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi katıp iciyorum bu kiloyuda 2 ayda verdim kaydirigubbakcemile2

canım ben de 6 öğün beslenmeye çalışıyorum...yatmadan önce bende elma sirkeli su olayının çok faydlı oldugunu duymuştum dhaa önce...deniycem canım yarındann itibaren...bir de 600 mekik ..maaşşallah nasıl yapıyorsun o kadar bir de yarım mekkik mi tam mekik mi...mekik sayesinden göbekten çok kilo vermiş olmalısın değil mi tatlım:nazar:

canım ben de 6 öğün beslenmeye çalışıyorum...yatmadan önce bende elma sirkeli su olayının çok faydlı oldugunu duymuştum dhaa önce...deniycem canım yarındann itibaren...bir de 600 mekik ..maaşşallah nasıl yapıyorsun o kadar bir de yarım mekkik mi tam mekik mi...mekik sayesinden göbekten çok kilo vermiş olmalısın değil mi tatlım:nazar:

valla eşim öyle diyor ama ne biliyim bana göre aynı gibi:delphin: ama bir beden kücüldüm demekki vermişim zaten bende en cok göbek var sezeryan sonrası malesef :delphin:
bende mekik aleti var canım onla cekiyorum rahat oluyor yerimseniben

sporaltis169.jpg

Bendeki de bu a.s.

adasu canım ben mekik çekmeye üşeniyorum yaananiknanik yürüyüş yapmaya çalışıyorum genelde ama tam düzene oturtamamıştım ama artık düzene giricek günden 40 dakika yürüme bandımda tempolu ve az da olsa mekik eklemeyi düşünüyorum
bolsu..günde bir tane sarımsak yutucam...bitki çayları bakalım umarım zayıflarım ..yolum uzun:1shok:

kızlar selam bende ..ortalığı toparladım .geldim şutarafagitti.kızlar akşam patlıcan oturtma vardı onun sadece patlıcanından ,tam 3 kaşık beyaz pilav,birde salata yedim az bişeyde yoğurt hiç ekmek yemedimcokacimcoook .ama yemekten sonra kızımın çikolatalarından bitane götürdüm ne yapayım dayanamadım-tatlicadiarzu-...ama çok büyük değildi...:1no2:.

adasu canım ben mekik çekmeye üşeniyorum yaananiknanik yürüyüş yapmaya çalışıyorum genelde ama tam düzene oturtamamıştım ama artık düzene giricek günden 40 dakika yürüme bandımda tempolu ve az da olsa mekik eklemeyi düşünüyorum
bolsu..günde bir tane sarımsak yutucam...bitki çayları bakalım umarım zayıflarım ..yolum uzun:1shok:

başlamak başarmanın yarısıdır canım sen bak ilk adımı attın bundan sonra dikkat etmek senin elinde biz sadece yardımcın oluyoruz azim ve hırs varsa sende korkma zaten herşeyi bilincli ye dikkat et yeter bak ben gecen hafta mantıda yedim profiterolde ama kararında ve verdim kiloları sakın yemeklerden soguma ye ama az ye şöyle düşün bir tabak yesemde aynı bir kac kaşık alsam dayerimseniben​

kuusuum canım çikolata yemyelim...onun yerine meyva yiyelim ..ben marketten light çikolata aldım çok canım isterse bir küp atıcam ağzıma...yaza az kaldı kızlar şubat ve mart var elimizde...bunu çokkk iyi değerlendirmeliyiz.

yoksa kendi adıma söliyim çokk üzülücem..depresif depresif dolanıcam ortalıklardaaŞeniz

Back