70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dodocum biz kolakolıkler kurarsak ben biliyom hiç durmayız habira içeriz zaten kolacılarıda kesin biz zengin ettik adasu beni eklemeyi unutma ya ben biraz abartım itiraf ediyorum gofret yedim biyandanda sıgarayı bırakmak istiyorum eşimede sözüm var şimdi ufff nasıl cıkacam ben bu işin içinden neyse aksam geciştiririm bişeylerle

71.5 kaydirigubbakcemile2 amaaa hastaydm bu haftaaaaaaaaaaaaasırnaşık şey

adasu ben geçen hafta içi şehirdışında olduğum için normal tartıda tartılmıştım72 demiştim. şimdi hassas tartıdaki kilomu bildireyim dedim 72.4 kg yaa( bu kilolardan bir an önce kurtulmak lazım...

merhaba kizlar nasilsiniz, biraz geciktim.bu hafta 1 kilo vermisim kilom 70

merhaba arkadaşlar bende 74 kusur kilolardayım..ve diyett spor yapıyorum ..umarım hepimis zayıflarız çıtırcık olurussa.s.
dodo canım çok güsek kilo vermişsin ...ne kadar sürede verdin canım kilolarını...tebrik ediyorumm

dodo cnm hoşbulduk
hayatım benimde göbiş var en çok o beni rahatsiz ediyo cnm
kaynanama gelince oda onu diyo bana bende ona inat zayfliyacağim cnm haydı hayrlısı

cnm yarışmaya senide ekliyimmifisfisfis

arkadaşlar bu arada ben de aranıza katılmak istiyorum ..ama 4 takımda paylaşım yapıyorum fakat resmi olarak takımda diilim...sadece paylaşım yapıyorum kilo bildirimin de diilim..ama bildirim yapmak belki de bana daha çok azim vericek
hangi günlerde bildirim yapıyorsunuz pazartesi sanırım diil mi?

adasu cnm bide tam ne zaman başliyo ve haftanın hangi günübeli olacak cnm ya bi anlatsan çok sevinirim

Son düzenleme:
hımmm yarış mı...çok hoşuma giiti ve hemen gidip su şişemi elime aldım..bu yarış içinsositososito
zira bugün henüz 1 litre su içitm ve 2.5 litreye tamamlamalıyımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…