70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günadın kızlar valla ben dünü mahvettim aksam işe gittim eşimle acil işler vardı sabahlama yaptık dün gece lahmacunları götürdüm ama galiba hastayım bende düngece ayakta duramıyordum ki ben geceleri pek uyumam ama dün pert olmustum valla hastanacam diye cok korkuyorum sabahı zor ettim sabahta geldim uyudum yeni kalktım sersem gibiyim nasıl yazdım bilmiyorum hemizin zalılarını okudum valla ben yokken 10 sayfayı doldurmusunuz kıskandım ben niye yoktum diye hepizi öpüyorum

MadamxL banada az geldi ama işteyim o yüzden çok alternafim yok, yemekte ağırdı anca salata yiyebildim olmazsa bir elma yerim çok rahatsız olurssam :)

bhk böyle giderse bu haftada verirsin :)

siarfim hoşgeldin biz azimle yok etcez bu kiloları sende verirsin : )

kuusuum selamlar bende deniyim kilo çizelgesini bakalım becerebilecekmiyim bir yerde anlatımı vardı inşallah işyerinden siteye girebilirm :)

Malesef site yasaklı giremiyorum artık vakit buşursam akşama yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar öle yemeğim 1 kase arpa çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık ymtya kızartması ve 2 kaşık yogurt ..çok mu yemişim sizce:bbo: içim hiç rahat diil

kuusuum bende baya uğraştım ama sonunda bişeyler yapabildim o kopyala yapıştır bölümü varya ilk kutucuk hani orada iki ayrı satır var hepsini değilde ikincisini kopyalayıp yapıştırıyorsun ben öyle yaptım oldu inş. sende başarırsın
siarfim hoşgeldin canım aramıza bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin:Saruboceq:

arkadaşlar öle yemeğim 1 kase arpa çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık ymtya kızartması ve 2 kaşık yogurt ..çok mu yemişim sizce:bbo: içim hiç rahat diil

bence ekmek dışında süper bir öğün..
yoğurdu biraz daha bile artırabilirsin bence..

ben de 2 ızgara köfte,bir kase de yoğurt yedim öğle yemeği olarak..
akşama kadar rahatım çok şükür :)

madamcım canım senin kilo hedefin kaç...benim 50..yolum ne kadar uzun değil mi..çünkü benim boym da kısa...ama kararlıyım yaza kadar en kötü ihtimalle 55 olucam:CüvCüv:ve bebişş istiyorum

bence ekmek dışında süper bir öğün..
yoğurdu biraz daha bile artırabilirsin bence..

bhk ben ekmeği çok seviyorum...ama seviyorum demek diil seviyor dummm demeliyim artıksositosositocanım ben de küçük light yogurtlardan alıcam ..yogurt diyette göbişi eritiruşş zatenhihoyyyt

bhk ben ekmeği çok seviyorum...ama seviyorum demek diil seviyor dummm demeliyim artıksositosositocanım ben de küçük light yogurtlardan alıcam ..yogurt diyette göbişi eritiruşş zatenhihoyyyt

bana sorsan ben de hamur işi diye ölürüm..
bayılırım yani..
ama şimdi günde bir dilim keğek ekmek dışında ağzıma sürmüyorum..
gayretlerimizin neticesini alırız inş

yaa bu hafta pzt ye kadar 70 e düşcem çok kararlıyım bu sabah 2 adet galeta ile labne peynri yedim bu arada kahvaltımı 1 de ettim sabah sayılmaz yarımda kalktım çnkü çok düzensiz oldum metabolzmamda çalışmıycak bu yüzden:çok üzgünüm:

slm kızlar ne yapıyonuzbende öylen yemeğimde zeytınyağlı yer elması ve çorba içtim ekmek yok

Teşekkrler arkadaşlar, hoşbulduk.. madamxl iyi dileklerin çok teşekkür ederim..
Bugün bir misafirlik olayımız var, tatlıları tuzluları son gün yiyip yarın başlıyorum operasyona ben de..
hazırlık olarak komposto yapıcam şimdiden, tatlı krizlerine süper çözüm. bir de metabolizma hızlandırıcı içecek hazırlıycam, daha önceden kullanmıştım iyi geliyo..
yaza kadar incelmeliyim gayri, yarından itibaren yazıcam ben de yiyip içtiklerimi, yaramaz şeyler yersem biber sürün ağzıma:)

sen yaz cnm biz süreriz biberi ağzina emi
kolayı gelsin ama kilon buraya yazda

ardasu cum yazsin isimlerinizi ve kilolarınız yazmanız lazım

siarfim hoşgeldin canım aramıza...hoşafı soracaktım canım ben ..diyette yasak değil mi? değilse ben de içeyimmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…