• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepimize kolay gelsin bu arada yellowdaisy hoşgeldina.s. ve seni rakibem olarak kabul ediyorum aynı kilodayız :jeyyar: (şaka şaka ) hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

madam cım hoşbulduk canım....evet neden olmasın tattlı tatlı rekabet etmiş olruz canım benimŞeniz
arkadaşlar yaa beni boş bırakmayaın emiii...ben bazen pes ediveriyom
birbirimize sürekli moivasyon yapalım

dodo cum çok iyi maaşallah ya 3 ayda 15 kilo çokk süper...3 ayda ne kadar değişmiştir vücudunu...değil mi?? benim de hedefim ortalama ayda 5 kg vermekumarım başarırım...neler yaptın canım paylaşırmısın?

DODOdodocnm inşallah ama biraz zor olacak
kızlar şimdi kahvaltı yapacam iki dilim kepek ekmeği peynin domates salatalık ve zeytın şekersiz çay

sevilcan: Yaw bir de çok emzirilen çocuklarda şişmanlık ve bağımlılık olmaz diyorlar. Annem beni dedemin zoruyla 2 yaşına kadar emzirmiş. Annem dışardan oyun oynamaktan gelip emerdin diyor:emir_bebek: Kadına illallah gelmiş benden. Bir ramazan günü baygınlık geçirince, babannem, dedeme inadı bırak demiş de öyle kurtulmuş anneciğim.:tomato:

misis: Tatlım, benim hiç bir şeyi dizginleyebilme gücüm yok maalesef. Tek yaptığım acıkmayı beklemek sonra da doyana kadar yemek. Böyle yazınca çok yermişim gibi geliyor di mi? Ama inan canım çok az yiyorum. Bazen de çok istersem yine yiyorum, o zaman da tekrar acıkmam uzun sürüyor. Böyle dengeleniyor herhalde cokacimcoook

yellowdaisy: Tebriklerini mutlulukla kabul ediyorum yellowcuğum. Kasımın 1'ini başlangıç kabul edebiliriz. 3 ayda 15 küsur oldu, daha ocak da bitmedi :) Evveeet, çıtır çıtır olucaz hepimiz hihoyyyt.
****Ayrıca tatlım ben bu kiloya göre gruplanma işini daha çok sevdim. Aramıza hoş geldin a.s.
**** Şubat ve mart var demişsin, ben hazirana kadar süre verdim kendime. İşte böyle çok bonkörümdür laelaelaelaelae 5 ya var, ayda 5 kilo verirsem tamadır bu iş.:lepi:

FREZYA:
Kolay gelsin sana tatlım. Aramızdan çok çabuk ayrılacaksın yerimseniben Belki 6069'da ben seni yakalarım. Yok sen o zaman da 5059'a geçmiş olursun :1hug:

kakulle:
Hoşgeldin güzelim a.s. Bitkiseller genelde müshil etkisi yapıyor başka da bir işe yaramıyormuş. Ben de kullanmıyorum.:kahve:

HOŞŞUM:
Hoşgeldin hoşşum, benden tam 6.7 kilo azsın, seni sıska fıstık seni :jeyyar:

aysana: Listen sağlıklı ve az kalorili gözüküyor, sen bu işi biliyorsun :nazar:

*toprak*:
Hayatta bırakmam seniiiiiii, burdasın. Ancak 6069'a gitmene göz yumabilirim senağlama

adasu: Bir tanecik kaptanımız, bizi derleyip toparladığın için sağol şekerim a.s.

26 Ocak- 1 Şubat haftasında herkese başarılar dilerim :hooray: :hooray: :hooray:

dodo cum inşallah cnm benim ya özelikle göbüşümün ermesi lazim cnm bununiçin yürüme bantına ve mekik yapıyorum tabı kızımdan zaman buldukça:teselli::CüvCüv:

1012016221042vw7of6.gif

kızlar ben dün akşam taziyedeydim diye yemek yeme şansım olmadı ve iş çıkışım oldugu için var olan yemeği yedim.1 tane lahmacun ve 2 dilim peynirli börek yedim.gün boyuda neredeyse bişe yememiştim.

buarada ben bugün ve yarında iş çıkışı taziye evine gidecem.bu yüzden spor yapamıyorum ama akşam yemeğime bugün ve yarın dikkat etcem tabilki.

Günaydınlaaaaaaar a.s. dün yazamadım internetimde sorun vardı :utangac:

Kıslaar hadi spor yapalııım ben bir kaç hareket yapıcamm kilolaaar yaktım siziiiiii :emir_bebek: :dance:

Bugünkü menüm cokacimcoook kilom 76 buçuk hihoyyyt:nazar:

Sabah: bir dilim kepekli ekmek biraz peynir çay(tek şekerli şekersiz içsem süper olacak)
Ara öğün: diyet bisküvi, şekersiz yeşil çay
Öğlen: Salata
Ara Öğün: Elma
Akşam: Çorba ve ızgara tavuuk ( bol kekikli)

Çorba tarifleri arıyorum akşama kadar bulursam eklerim bulamazsam atmasyon bir şeyler yapıcam :jeyyar:

biraz ağır mı oldu ne hafta sonu kaçamak yapıp tatlı yedim cezalıyım kaydirigubbakcemile senağlama

ben de sabah bir kase sütle cornflakes yedim..
öğlen 2 ızgara köfte ve bir kase de yoğurt yemeyi düşünüyorum.
arada bir meyve yerim.
akşam da kurutulmuşlardan taze fasülye yapıcam,yanında da corba salata.
hepsinden az az..

bakalım bu hafta yine bir kilo mu vericem,merak içindeyim
bdc4d51c76a257ecc39f93ed7dbcfc14.gif

günaydın hanımlarrrrrrr kaydirigubbakcemile2
frezya günaydın şeklin çok hoş sengözlerimebaksanab
yellowdaisy takiptesin canım ara ara yoklarız saeni neler yapıyon diye yerimseniben
guleysa başınız sağolsun canım yakınınmıydı :Saruboceq:
yagmurtasigünaydın canım bana listen az gibi geldi öğlen bir hafifi bişey eklesen salata yanına çorba gibi tercih senin tabicokacimcoook
bhk sanada günaydın canım
evt hanımlar diyetin 2. günü nasıl gidiyo bakıyım ben sandoloz sakızı ve elma sirkeli suyumu içtim kahvaltı için bekliyorum biraz geç oldu ama sabah geç kalktım vardiyalı çalışıyorum gece 12 de eve geldim 3 e kadar bu sitedeydim :utangac: ancak uyandım

benim 2. haftam diyette..
baya iyi gidiyor..
açlık hissetmiyorum neredeyse hiç..
motivasyonun etkisi bunda cok fazla galiba ..

günaydın fıstıklarra.s.
az önce noldu biliyomusunuz...khavltımı yapıyordum ve hakkım olan herseyi yemiştim...tam o sırada eşimin böreği beni çok cezbetti ve bir ısırık aldım...kayınvalidem de komsularının benim hamile olup olmadıgımı ve çokk kilo aldıhımı sölediklerini söyledi..börek bogazıma dizildiiilaelaelaelaelaeiyi de oldu valla yoksa en az bir dilim yerdim ben

hepinize günaydın arkadaşlar sanada teessüf ederim ada hemen çıkarmışsın listeden beni gelemedim bikaç gün aşkolsun

Selam arkadaşlar ben de kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlayamadım diyete daha doğrusu iyi beslenmeye. Ağır diyet yapamam çünkü 2,5 ay önc doğum yaptım ve emziriyorum kuzumu.. çok kilo aldım hamileyken, şu an 73 kiloyum ve doğum öncesi kiloma dönmek için 16 kilo vermem lazım:(( e yaza kadar anca gider şimdi başlasam. desteğe ihtiyacım var bu konuda, beni de alın aranızaaa....

Selam arkadaşlar ben de kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlayamadım diyete daha doğrusu iyi beslenmeye. Ağır diyet yapamam çünkü 2,5 ay önc doğum yaptım ve emziriyorum kuzumu.. çok kilo aldım hamileyken, şu an 73 kiloyum ve doğum öncesi kiloma dönmek için 16 kilo vermem lazım:(( e yaza kadar anca gider şimdi başlasam. desteğe ihtiyacım var bu konuda, beni de alın aranızaaa....

aynı sayılırız canım..
ben de doğum yapalı 2 ay oluyor ve emziriyorum..
kilom da 74..

veririz inş..
ben cok ağır bir diyetyapmadan gecen hafta bir kilo verdim..
böyle böyle hepsini vericem inş...
sen niye veremeyesin..

hoşgeldin aramıza..

selam kızlar anca gelebildim .birazdan dışarı çıkıcam ama ben hemen bugünkü listemi yazmak istiyorum
sabah:1 dilim kepek ekmeği,sahanda yumurta,biraz peynir ,5 tane zytin,1 çay kaşığı kadar bal
arada bir mandalina
öğlen bir kase çorba
arada bir bardak yeşil çay
akşam makarna,salata,kereviz,
yatmadan 1 saat öncede süt içicem
tabi sabah platesimide yaptım ...canlarım...

ya kızlar akşam şu kilo çizelgesiyle uğraştım halletdim ama buraya çıkmıyo dleircem ...nasıl oluyo ..özellikle bütün linki kopyaladım eminim ama burda çıkmıyo ..

Back