70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iğrenç kilolarımı bidaha bidaha son kez söyleyim..cumaya enazından bi kaçından kurtulmuş olcam ..frezya hoşgeldin canım..

*****19-26 OCAK DİYET YARIŞI SONUCLARI******

:hooray:

Nick:--------------------------Başlangıc kilosu------------------------------Verilen Kilo

adasu.................................74,3.............................................73............ (1,300 vermiş)

guleysa...............................74............................................72,6............ (1,400 vermiş)

whitehall..............................71,4..........................................

muhasebe22........................74............................................71,8...........(2,2 vermiş) :hooray:

inci478................................72............................................71..............(1 vermiş)

interhat................................76...........................................

serince84.............................71..........................................

gamzeleyy..........................75...........................................

herseyguzelolacak...............78,5........................................

schmarig.............................72...........................................

idealist...............................79,8.........................................

aysana...............................71...........................................

Elsin...................................70..........................................

bhk.....................................75.........................................74...................(1 vermiş)

duygu1912..........................73.........................................

misis.................................76..........................................76 ..................(verememiş) klava:

aappllee............................72,3.......................................

karakedibu.......................75...........................................73,3................. (1,7 vermiş)

ozgekrd...........................74...........................................74................... (verememiş)klava:

dodo..............................79,4..........................................77,7 ................(1,7 vermiş)

Digerleri Nerde Hani Kilo Bildirimleriniz Kızlar....

Son düzenleme:
kız adasu ben bidaha yazayımmı...

canım listede varsın ekledim senide ama şu gecen haftaki yarışmanın sonucları tamamen bitsin yeni yarışmayı başlatıcam bendeki listede ekli gelen herkez tekrar söylemenize gerek yok kızlar ben ekliyorum sadece benide ekle demeniz yeterli

beniim eşimde öyle canım.akşamları bir güzel çerez kasesi indiriyor yanındada cola.karşımda yiyor.ben ona pek eşlik etmiyrm sadece çay ve meyvede katılıyorum.şu sıralar pek spor yapamayacam gibi yaa.şimdiden üzülüyrm.inşallah yediklerime dikkat ederim bu hafta.ben bu dönemde saldım çayıra mevlam kayıra oluyorum genelde

adasu ben unutma sakın sabha 74,700 geldim tartıda yeni yarışmaya yazarsın ve bundan sonrakilerede xxx gizemxxx geçmiş olsun canım acil şifalr diliyorum bol bol c vitamini al ben şimdi işe gidiyom akşma gelince bakarım yine

dodo vermiş olduğum kilodan dolayı seni tebrik ederim darısı başımıza :sm_cool:

herkesin eşi aynı galiba:) benim eşimde hem benimle uğraşıyor durmadan tombik diye,hemde bişey almadan gelmiyor.akşam da arıyor sana ekler getireyim mi diye.dedim istemiyorum diyetteyim:roflol::roflol:

Bravoooo kızlar hepinizi tebrik ediyorum süpersiniz:hooray: İmrenerek ve kıskanarak izliyorum sizi ..a.s rejim yapmaya çalışıp da kilo alan biri olup rezil olmayayım diye listeye girmiyorum ama azminize hayran kaldım süper kilolar vermişsiniz bir haftada ...Bende bu hafta kendi kendime yazıp bakacağım yerimseniben
Bir haftadaa bu kadar kilo verilirrr mi yaaaaaaa:1shok:

kilo veren arkadaşlari tebrik ediyoruminşalah bende başarırım kaynanama inat vermem lazım kızlar

kilo verenleri kutluyorum azimli olup başarmak kadar güzel bir haz yoktur
bende yeni yarışmaya eklenicem sanırım 76 kiloyum dodo güzel yaşasın inşallah 2 ayda işin biter demişti:)) hedefim 66 ya inmek ve haftada çok fazla kilo verme gibi bir niyetim yok ama yavaş kilo veririm zaten çünkü işim masabaşı hareketsizlik beni mahvediyor
sabah sadece çay içebildim aceleden çıktım ve ancak sabah kahvaltısını öğle saati 1 de yapabildim bu dengesizliklerle ne yapacağım bilmem ( neyse 1 adet haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay 3-4 dilim kaşar 2 dilim çavdar ekmek yedim ah bir de meyva yeme alışkanlığım olsa daha ne isterim arada kepekli diyet bisküvilerden yemeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım ne olucak

hadi kızlar yazın çizin de şu kiloları, yeni haftanın listesi çıksın meydana, sabırsızlanıyorum
ağzımın suyu akıyo
fena oluyo sonraananiknanikdelikafadulden

listedeki herkes gelmeyecek heralde bugün...
adını yazdırıp kaçanlar olmuş galiba :)

hadi kızlar yazın çizin de şu kiloları, yeni haftanın listesi çıksın meydana, sabırsızlanıyorum
ağzımın suyu akıyo
fena oluyo sonraananiknanikdelikafadulden

neslicim senide ekledim ama kilonu bildirmemişsinfisfisfis

listedeki herkes gelmeyecek heralde bugün...
adını yazdırıp kaçanlar olmuş galiba :)

akşama kadar bekliyelim bakalım gec giricekler demekkiCADIARZU

karakedibu: Hayırlı uğurlu olsun, yarışmada başarılar canım.:1hug:

MadamxL: Teşekkür ederim madamcım, o zaman nick de değişir senin madamxS :lepi:

yiğitimmm: Bak bu olmadı işte yiğitimmm. Olmaz seni de listede İSTİYORUZ!!!klava:

FREZYA:
Hoşgeldin tatlım. Biliyor musun geçenlerde kayınvalideme gitmiştik. Komşuları ertesi gün gelip "ne güzel kilo vermişsin" diyene kadar bişeycik söylemedi bana. O zaman da "evet evet" diye geçiştirdi. Kendi kızını anlatmakla bitiremiyo ama. Neyse bu kadar dedikodu yetsin, günahlarımı arttırmayayım boşu boşuna kötükedihüso

*toprak*:
toprakçım hala iddialıyım bu hususta. Tam destek yanındayız.

muhasebe22:
Canım, bende bebiş için kilo veriyorum aslında. Ağustosta hamile kalmayı planlıyorum. Boğa burcu olsun diye. Bu burçtan tanıdığım herkes çok güzel ve iyi kalpliydi ben de çocuğum da boğa olsun istiyorum delikafadulden

sevilcan:
Ben de diyet kolayı aslında bu damağımdaki şeker isteği sebebiyle içiyorum galiba. Bırakırız inşallah ( Adsız kolakolikler derneği mi kursak nedir?)

kuusuum:
Teşekkürler canım. Blogum arada bir yazıcam bişeyler.

xxgizemxx:
Geçmiş olsun tatlım.Ihlamur iç, bol bol.

guleysa:
Simitin yanında azcık peynir de yeseydin guleysacım. Böyle vitaminsiz, mineralsiz kalmayasın. Aman dikkat.

Nesli: Çok yaşa e mi! Güldürdün valla durup dururken :)

Haftanın birincisi muhasebeciğime tekrar alkışşşşşşş :hooray:hihoyyyt:hooray:hihoyyyt

adasu merhaba ben yani kilo veremiyen 76 kiloda kalacamdıye direnen (şaka)
ya arkadaşlar şu iştahınızı nasıl dizginliyorsunuz yazın olurmu .hepinizi öpüyorum
herkeze kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…