70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adasu canımbenim regl dönemiyydi kilom aynı canım bu arada şu lahana diyetiyle ilgili bir bilginiz varmı ??

herkese merhaba, ben çok kötü soğuk algınlığına yakalandım, iki gündür hiç kalkmadım hep yattım, hala çok kötüyüm, yemek yiyemediğim için kilo bile vermişim, sabah tartıldım 73 kiloyum,

adasu tamam canım önce paniklemiştim ama ...dikkatli bakınca anladım ..kızlar ben öğlen ıspanak haşladım yoğurtla yedim bi güzel üzerine birazda acı pul biber döktüm hem acı bağırsakları çok güzel çalıştırıyo ....

tamam canım pardon biz çok fena gaza geldik galibayerimseniben

:roflol::roflol::roflolrası kesin baksana deli gibi saldırıyoruz bizide bizide diye ..artık adasu kusurumuza bakma canımcım:1no2:..heyecanımıza ver..sonra bu gaz bi giderse allah muhafaza:roflol::roflol:cokacimcoook

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım....aman dikkat edelim ya ortalık çok fena... ...

akşamları neler yiyorsun canım?buarada tebrik ederim iyi vermişsin

sabah yarım simit çay,öğlen çubuk kraker bikaç tane 2 şekerli bisküvi çay.regl döneminde kilolarıma pek dikkat etmem beni takip edin kızlar.kötü geçiririm genelde yerli yataklı yaniiiiiiiii.

kızlar çok sağolun, oğluma bulaşır diye canım sıkılıyor,
ben bugün öğlen yarım kase çorba, avuç içi kadar tavuk, küçük ince bir dilim ekmek yedim,

öğleyin kocaman bir kase yoğurt ve ve bir dilim kepekli ekmek yedim..
mmm mis gibide doydum..

merhaba arkadaşlar arkadaşimin tavsiyesi üzerine bende sizlere katılmaya karar verdim banda yer varmi

merhaba arkadaşlar arkadaşimin tavsiyesi üzerine bende sizlere katılmaya karar verdim banda yer varmi

hoşgeldin canım tabiki var istersen yarışmaya ekliyim senide kilonu bildirirsen bugün başlıyoruz yarışmaya yeniden yerimseniben

akşamları neler yiyorsun canım?buarada tebrik ederim iyi vermişsin

Canım akşam 1 yada 2 dilim kepek ekmeği ve ne yemek yapmışsam az yiyorum. Bu arada yemeği de 7-8 arası yiyoruz eşim geç geliyor işten.Tabi eşim bozmaya çalışıyor diyeti iddiaya girdik ya akşamları tatlı pastayla geliyor eve yada gece yatmadan ballandıra ballandıra bişeyler yiyor ama hiç ona katılmıyorum tatmıyorum bile. Meyve yiyorum çay içiyorum. Yemekten sonra bir daha katı şeyler yememeye çalışıyorum. Aslında regl dönemindeyim vereceğimi düşünmüyordum.Gezmelere de gitmiyorum çünkü illa bişeyler koyuyorlar önüme. İşte böyle dikkat etmeye çalışıyorum. Bu haftada varım yarışmada. İnşallah haftaya 60-69 grubuna girerim.

Son düzenleme:
kızlar hadiii nerde kilo bildirimleriniz yeni yarışmayı başlatıcam hadiyinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…