Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız adasu ben bidaha yazayımmı...
Canım akşam 1 yada 2 dilim kepek ekmeği ve ne yemek yapmışsam az yiyorum. Bu arada yemeği de 7-8 arası yiyoruz eşim geç geliyor işten.Tabi eşim bozmaya çalışıyor diyeti iddiaya girdik ya akşamları tatlı pastayla geliyor eve yada gece yatmadan ballandıra ballandıra bişeyler yiyor ama hiç ona katılmıyorum tatmıyorum bile. Meyve yiyorum çay içiyorum. Yemekten sonra bir daha katı şeyler yememeye çalışıyorum. Aslında regl dönemindeyim vereceğimi düşünmüyordum.Gezmelere de gitmiyorum çünkü illa bişeyler koyuyorlar önüme. İşte böyle dikkat etmeye çalışıyorum. Bu haftada varım yarışmada. İnşallah haftaya 60-69 grubuna girerim.
beniim eşimde öyle canım.akşamları bir güzel çerez kasesi indiriyor yanındada cola.karşımda yiyor.ben ona pek eşlik etmiyrm sadece çay ve meyvede katılıyorum.şu sıralar pek spor yapamayacam gibi yaa.şimdiden üzülüyrm.inşallah yediklerime dikkat ederim bu hafta.ben bu dönemde saldım çayıra mevlam kayıra oluyorum genelde![]()
hadi kızlar yazın çizin de şu kiloları, yeni haftanın listesi çıksın meydana, sabırsızlanıyorum
ağzımın suyu akıyo
fena oluyo sonraananiknanikdelikafadulden
listedeki herkes gelmeyecek heralde bugün...
adını yazdırıp kaçanlar olmuş galiba :)
neslicim senide ekledim ama kilonu bildirmemişsinfisfisfis