70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haa bir de şunu söylemek istiyorum..
ben bu grubu sevdim fakat ne yalan söyliyim biraz sıkıldım..
birbirimize daha cok alışmak daha motive olmak açısından
daha cok tanışsak.
yani kilo dışında seyler de konuşsak olmaz mı?
bu başlık altında daha fazla sey paylaşmış oluruz böylelikle..

ne bileyim bugün başıma söyle söyle bişey geldi,cok üzüldüm veya cok sevindim tarzı seyler bile olabilir..

ne dersiniz?

iyi ben hemen söyleyim konuşcak yer arıyorum zaten ...kızım gece çok hastaydı çook geç saate kadar hastanedeydik ....çok moralim bozuk aslında neyse şimdi iyi içerde ...uyuyo ...

kızlar bende hamileyken hiç kilo almadım ...ama doğumdan yaklaşık 5 -6 ay sonra şişmeye başladım pko var bende adet olamıyorum yani onun yüzünden şişiyo bütün vücudum ama doktor bu garip bi kısır döngü diyo pko kilo aldırır ,ama kiloda vermen lazım yani kilo vermen çok zor ama başarırsan bundanda kurtulursun dedi ...vericem ...

sağol canım ...benim ...aman kış gelince böyle hastalıklar felan ..insan yoruluyo ...bide şu kilolarla başımız dertte senin bebişinde ufak galiba allah bağışlasın...

olabilir tabiki canım.mesela benim eşimin yakını vefat etti.3 gün boyunca oraya iş çıkışı taziyeye gidecem.üstelik bende de acayip sırt ağrısı var.sebebi ilginç dün hapşururken oldu.kasıldım halen öle yaniii.

ben sadece 1 kilo vermişim şimdişki kilom 71 bugün çok yoğunum çizelgemi değiştiremeyeceğim malum bugün vergi günü yazılarınızı bile okuyamadım neyse yarın hepinizin ne yazdığına bakarım bakalım en çok kim kilo vermiş kim birinci kaydirigubbakcemile2

buarada kilo bildirimi yapacaktım unutup çıkıyodum nerdeyse zaten çok halsz ve dalgınım.72,6 çıktım.burada bu ayda bebiş olmadı.umudumuz gene kaldı gelecek aya

iyi ben hemen söyleyim konuşcak yer arıyorum zaten ...kızım gece çok hastaydı çook geç saate kadar hastanedeydik ....çok moralim bozuk aslında neyse şimdi iyi içerde ...uyuyo ...

geçmiş olsun allahşifaversin.

ben sabah tartıldım 76 kilo dayım veremedim .
kilo veren arkadaşları kutlarım.

merhaba arkadaşlar ben sabah tartıldım 71,8 çıktım:dance: yani 2,2 kg gitmiş:teytey::teytey: ben bu haftada varım unutmayın

sağol canım ...benim ...aman kış gelince böyle hastalıklar felan ..insan yoruluyo ...bide şu kilolarla başımız dertte senin bebişinde ufak galiba allah bağışlasın...

evet canım..
daha 2. ayımızı doldurmadık..

cmtsi günü de ilk eşim ben kızım gezmeye gittik..
hasta edicez diye cok korktuk sonradan.
Allah korusun walla..

of sırt ağrısı da acaip mahveder insanı,bilirim.
geçmiş olsun..
biraz sıcak tutmaya calış,sıcak havlu falan..
iyi gelebilir..

arkadaşım sizneyediniz neyaptınız yazın senin adına sevindim

Merhaba canım ben uno dilimli kepek ekmeklerinden bir paket alıyorum onu bir haftada yiyorum. Beyaz ekmek hiç yemiyorum yada hamur işi. Tatlı da çok az.Sabah-akşam bazen 1 bazen 2 dilim yiyorum. Herşey yiyorum ama az. Öğlen genelde yoğurt çorba yada havuç salatası falan yiyorum.zaten midede küçülüyor herhalde yiyemiyorsun belli zaman geçince. Birde sabah aç karnına sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içiyorum. Birde akşam yatarken içiyorum. Spor pek yapamıyorum ama aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum.Günde 1,5 lt su içiyorum. Kahvaltıda da yeşilçay içiyorum.

Günaydın kızlarrrr...Sabah mümkün olduğunca az yedim..Biraz dan süt içmeyi planlıyorum.. Yanlız öğlene dışarda yemeğe davetliyim.Kaç zamandırda canım adana çekiyodu..Yiycem galibaa :çok üzgünüm:Bu durumda akşama hafif yememlazım ama ..sizce lahanadan sarma mı yapsam yoksa kapuska gibi bişey mi yapıyımm.??? Sarma daha kalorilimidir ki ??

günaydın hanımlar sabah tartıldım 74,700 adasu beni unutma listeye eklemeyi olurmu canısım kuusuum geçmiş olsun canm kızına acil şifalar havalardandır bir açık bir kapalı benim oğlumunda burnu akıyo güleysa canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ani hareketten kaçın evet hanımlar bugünden itibaren gitsin kilolar hadin bakalım:teytey:

ben sandoloz sakızı ve elma sirkeli suyla başlıcam kahvaltı henüz yapmadım hazırlıyorum bir yandan sizlerden ayrılamıyom oğluşum patates istedi biraz kızartcam bende 1-2 tadarım tahıllı ekmek almıştım ondanda 1 ve ya 2 dilim yerim biraz peynir zeytin falan kahvaltıyı bitiririm öğlen 14,30 da işe gitmek için hazırlanıyorum 15,30 işbaşı ve 23,30 çıkış saattim iş yerinde diyette olanlar içinde uygun yemekler çıkıyo ordada bol salata çorba ve kepek ekmeği alırım yemekler genelde beyaz et ve kırmızı et üzerine çıkıyo oana göre seçim yaparım artık şimdi çıkıyorum işe gidene kadar yine görüşürüz inş. 2 orta 1 sade bana müsadea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…