- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
tartılamadım henüz, pili bitik sanırım, yarın tartılırım kaydirigubbakcemile2günaydın neslicim :teselli:
söle bakıyim verebildin mi kiloşutarafagitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartılamadım henüz, pili bitik sanırım, yarın tartılırım kaydirigubbakcemile2günaydın neslicim :teselli:
söle bakıyim verebildin mi kiloşutarafagitti
Merhaba canım ben uno dilimli kepek ekmeklerinden bir paket alıyorum onu bir haftada yiyorum. Beyaz ekmek hiç yemiyorum yada hamur işi. Tatlı da çok az.Sabah-akşam bazen 1 bazen 2 dilim yiyorum. Herşey yiyorum ama az. Öğlen genelde yoğurt çorba yada havuç salatası falan yiyorum.zaten midede küçülüyor herhalde yiyemiyorsun belli zaman geçince. Birde sabah aç karnına sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içiyorum. Birde akşam yatarken içiyorum. Spor pek yapamıyorum ama aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum.Günde 1,5 lt su içiyorum. Kahvaltıda da yeşilçay içiyorum.
Benden 3.5 kilo önde başlıyorsun yarışa kusuuum. Önce sen ayrılacaksın güzelim 7079lu kızların arasından.:teselli:kızlar bende geldim bugün başlıyoruz galiba ....tekrar söyleyim bende şu an tam 74:300 gr çıktım ..hadi hayırlısı kolay gelsin ....hepimize...
Günaydın bhk,günaydın bayanlar...
haftada 1 kg gibi bir hedef belirlemiştim kendime..
cok şükür ulaşmışım.
75ten 74e indim..
:
sositososito sositososito sositososito :lepi:dodo yanlız çok alemsin..yani bizden korkulur google abla olduya ...:roflol::roflol:çok hoşuma gitti sabah sabah bu can sıkıntısının üstüne...
bhkciğim çok güzel bir düşünce, paylaşalım elbette :1hug:
yani kilo dışında seyler de konuşsak olmaz mı?
?
Geçmiş olsun canım, kızının iyi olduğuna sevindim.iyi ben hemen söyleyim konuşcak yer arıyorum zaten ...kızım gece çok hastaydı çook geç saate kadar hastanedeydik ....çok moralim bozuk aslında neyse şimdi iyi içerde ...uyuyo ...
Güleysa, önce Allah rahmet eylesin diyeyim.olabilir tabiki canım.mesela benim eşimin yakını vefat etti.3 gün boyunca oraya iş çıkışı taziyeye gidecem.üstelik bende de acayip sırt ağrısı var.sebebi ilginç dün hapşururken oldu.kasıldım halen öle yaniii.
Verdiğin kilo için tebrik ederim inciciğim. Kimin en çok verdiğini ben de merak ediyorum.:uhm:ben sadece 1 kilo vermişim şimdişki kilom 71 bugün çok yoğunum çizelgemi değiştiremeyeceğim malum bugün vergi günü yazılarınızı bile okuyamadım neyse yarın hepinizin ne yazdığına bakarım bakalım en çok kim kilo vermiş kim birinci kaydirigubbakcemile2
Allah hayırlısıyla nasip etsin tatlım. Dualarımız seninle :Saruboceq:burada bu ayda bebiş olmadı.umudumuz gene kaldı gelecek aya
misisciğim adasu'nun oklavası gelecek kafana dikkat et yerimsenibenben sabah tartıldım 76 kilo dayım veremedim .
kilo veren arkadaşları kutlarım.
O o o o :hooray: muhasebe kııızz, sen birinci olacaksın galiba. Kutlarım tatliş.merhaba arkadaşlar ben sabah tartıldım 71,8 çıktım:dance: yani 2,2 kg gitmiş:teytey::teytey: ben bu haftada varım unutmayın
muhacebeciğim yaa faydalı mı diyorsun şimdi bu sandoloz için sen?Birde sabah aç karnına sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içiyorum. .
Günaaaydııııın Nesliciğim.günaydın kızlar günaydın bhk :)a.s.
Günaydın yiğitimmm,Günaydın kızlarrrr...Sabah mümkün olduğunca az yedim..Biraz dan süt içmeyi planlıyorum.. Yanlız öğlene dışarda yemeğe davetliyim.Kaç zamandırda canım adana çekiyodu..Yiycem galibaa :çok üzgünüm:Bu durumda akşama hafif yememlazım ama ..sizce lahanadan sarma mı yapsam yoksa kapuska gibi bişey mi yapıyımm.??? Sarma daha kalorilimidir ki ??
Blogumu okumuşsuuuuuuuuuuuun kiss kiss kiss Teşekkür ederim sağol sevilcan :)dodocum cok sagol fikirlerin için boset falan cok guzel düsünmüsün mutlaka bende öyle yapıcam