70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkurederim canım sandoloz sakızını deniyeceyim.

kızlar bende platesimi yaptım geldim sabahda iki dilim kepekli ekmek,beyaz peynir le tost yaptım,bitanede haşlanmış yumurta ,yedim ..ama öncesinde bir bardak yeşil çay içtim...birazdan öğlen için ne yiyebileceğime bakıcam ...büyük ihtimalle ıspanak yerim...

kızlar ben bişey daha söylemeden edemiycem ben platese başladığımdan beri sırt ağrılarımdan kurtuldum inanın müthiş rahatlatıyo sanki masaj yaptırmışsın gibi oluyo insan ...

ben de kahvaltımı yazayım..

1 kilo verdim diye bugün geniş tuttum menüyü :jeyyar:

-yağsız melemen,içinde bir yumurta.
-1bardak süt
-1 dilim kepekli ekmek

dodocum cok sagol fikirlerin için boset falan cok guzel düsünmüsün mutlaka bende öyle yapıcam kusuum cok gecmiş olsun canım bu aralar salgın var bende gecen kardesimi acile götürdüm bugun yine kardesimi doktora götürdüm daha yeni geldim acil şifalar canım ben bugun basladım diyete sabah kahvaltı birbuçuk kepek ekmegi 5 zeytin 1 adet üçgen peynir valla çok yürüdüm bugun şimdide bi bardak kola içtim karnım kazınıyo malum gasrit var bende ama kıvıracaz bu işi işallah şimdide biraz temizlik yaparım sonra burdayım

sevilcan canım,
o bir bardak kolay hem gastritini azdırır,
hem de aç kalmanı ve yürüyüşünü boşa çıkarır..
çok kalorili çook..

keşke daha masum bi içecekle giderebilsen isteğini...

Günaydın hatun kişiler,

Öncelikle 79.400-77.700=1.7 kg verdim bu biiir.

İkinci olarak size bir linkim var. Erkeklerin hayallerindeki kadın vücudu + Kadınların sahip olmak istedikleri vücut + Gerçekteki dünya ortalaması kadın vücudu ; İşte bunları 3 bacımız ile fotoğraflamışlar. Uyarayım bacılar azcık çıplak :Fabulous Mag ::: Celebs - Russell Brand

Son düzenleme:
oncelikle herkezee iyi gunler dilerim arkadaslar ben 14.takim kaptaniyimm icinizde eger takima girmek istiyen varsaa bizim takima gelebilir azimli ve istekli olmasi sartiylaa
takima ilk gelen deneme suresine alinacaktir bilginizee......​

kızlar bende geldim bugün başlıyoruz galiba ....tekrar söyleyim bende şu an tam 74:300 gr çıktım ..hadi hayırlısı kolay gelsin ....hepimize...
Benden 3.5 kilo önde başlıyorsun yarışa kusuuum. Önce sen ayrılacaksın güzelim 7079lu kızların arasından.:teselli:

günaydın bayanlar...
haftada 1 kg gibi bir hedef belirlemiştim kendime..
cok şükür ulaşmışım.
75ten 74e indim..
:
Günaydın bhk,
Tebrikler güzelim :hooray:

dodo yanlız çok alemsin..yani bizden korkulur google abla olduya ...:roflol::roflol:çok hoşuma gitti sabah sabah bu can sıkıntısının üstüne...
sositososito sositososito sositososito :lepi:

yani kilo dışında seyler de konuşsak olmaz mı?
?
bhkciğim çok güzel bir düşünce, paylaşalım elbette :1hug:

iyi ben hemen söyleyim konuşcak yer arıyorum zaten ...kızım gece çok hastaydı çook geç saate kadar hastanedeydik ....çok moralim bozuk aslında neyse şimdi iyi içerde ...uyuyo ...
Geçmiş olsun canım, kızının iyi olduğuna sevindim.

Güleysa, önce Allah rahmet eylesin diyeyim.
İmkanın varsa şöyle uzanıp dinlen tatlım. Yarın da geçmezse bir doktora danış lütfen, ihmal etme. Geçmiş olsun güzelim.:1hug:

Verdiğin kilo için tebrik ederim inciciğim. Kimin en çok verdiğini ben de merak ediyorum.:uhm:

burada bu ayda bebiş olmadı.umudumuz gene kaldı gelecek aya
Allah hayırlısıyla nasip etsin tatlım. Dualarımız seninle :Saruboceq:

ben sabah tartıldım 76 kilo dayım veremedim .
kilo veren arkadaşları kutlarım.
misisciğim adasu'nun oklavası gelecek kafana dikkat et yerimseniben
Acaba neden olmadı? Sen fikirlerini söyle biz analiz yapalım, olur mu?

merhaba arkadaşlar ben sabah tartıldım 71,8 çıktım:dance: yani 2,2 kg gitmiş:teytey::teytey: ben bu haftada varım unutmayın
O o o o :hooray: muhasebe kııızz, sen birinci olacaksın galiba. Kutlarım tatliş.

Birde sabah aç karnına sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içiyorum. .
muhacebeciğim yaa faydalı mı diyorsun şimdi bu sandoloz için sen?

günaydın kızlar günaydın bhk :)a.s.
Günaaaydııııın Nesliciğim.

Günaydın yiğitimmm,
Azcık ucundan yesen olmaz mı tatlım?
Ben dün sarma yedim, kaç tane yediğin önemli bence. Öğlen geldi bile. cokacimcoook Dikkatli ol tatlım. Ya da akşama dengelersin veya yürüyüş yaparsın, yeterki azimli ol. kaydirigubbakcemile2

dodocum cok sagol fikirlerin için boset falan cok guzel düsünmüsün mutlaka bende öyle yapıcam
Blogumu okumuşsuuuuuuuuuuuun kiss kiss kiss Teşekkür ederim sağol sevilcan :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bugün başladım bende ama sabah yine uykuya yenik düştüm.kalkıp yarım bardak sirkeli ballı su içtim.işe gelince de gevrek ve şekersiz çay.şu kahvaltı olayına çözüm bulmam lazım.uyanamıyorum ya

günaydın kızlar geldim kilo bildirimlerinizi düzenliycem

dodo : canım sağol ya ben çok kararlıyım. Hem eşimle iddiaya girdim mart 12 ye kadar 62 olacam diye hemde bebiş istiyorum yeniden o yüzden vermem lazım tombiş anne olmak istemiyorum. Okuyorum hep sitede doğum yapıp kilolarla mücadele edenler var ben baştan alayım tedbiri diyorum. İnşallah verebilirim o zamana kadar.

bhkcim napıyım valla kolayıda içmessem tatlı ihtiyacımı bastırıyo zaten diyette fazla kullanmam çayıda yıllardır şekersiz içiyorum ama hosuma gittigi için yani diyet olsun diye degil işte bakalım şimdide makarna yapıcam yagsız şöyle bide salata hımm valla acıktım dodocum tabiki okucam canım herzaman birbirlerimize bilgilerine ihtiyacımız var

*****19-26 OCAK DİYET YARIŞI SONUCLARI******

:hooray:

Nick:--------------------------Başlangıc kilosu------------------------------Verilen Kilo

adasu.................................74,3.............................................73

guleysa...............................74............................................72,6

whitehall..............................71,4..........................................

muhasebe22........................74............................................71,8:hooray:

inci478................................72............................................71

interhat................................76...........................................

serince84.............................71..........................................

gamzeleyy..........................75...........................................

herseyguzelolacak...............78,5........................................

schmarig.............................72...........................................

idealist...............................79,8.........................................

aysana...............................71...........................................

Elsin...................................70..........................................

bhk.....................................75.........................................74

duygu1912..........................73.........................................

misis.................................76..........................................76klava:

aappllee............................72,3.......................................

karakedibu.......................75...........................................

ozgekrd...........................74...........................................74

dodo..............................79,4..........................................77,7

Digerleri Nerde Hani Kilo Bildirimleriniz Kızlar....

Son düzenleme:
adasucum daha önce de yazmıştım ama bu haftaki listeye beni de ekler misin 72,5 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…