slm bende 71 kiloyum kızlar ama boy 172 ve arkadaşlar senin neren kilolu ne zayıflaması saçmalama diyolar ama benim 65 olmam lazım
kızlar ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz benim hedefim de önce 65 sonra 58 inşalllah...
hep diyete pazartesi başlanır ya bende pazartesi başlıyorum inşallah:))
özbek pilavı çok ağırdır bol yağlı ve etli bu pilavı yiyene hemen yanında bir tas yeşil çay ikram edilir hazmetsin diye :)) bende de jeton düştü tabi günde en fazla iki fincan o da çaykurun demleme yeşil çayından olmalı bardak poşetlerinin aynı etkiyi vermediği kanaatindeyim
kızlar yarın kilolar acıklanıcak naptınız bakalım nasıl gidiyor
Ya adasu, benim dijital baskülüm var. Üzerine her çıktığımda değişik tartıyor. Ne yapayım? Sadece bir kez çıkıp o an ne yazıyorsa kaderime razı geleyim diyorum ama?????????
Fikri, bildiği olan söylesin lütfen yerimseniben
arzucummm geldim cnm ben de doğuma girdiğim kiloma ulaştım maalesef herkes doğumdan sonra zayıflar ben aksine 10 kilo aldım şu an 75 kiloyum , artık haftaya ki yarışta ben de varım:)))
kızlar ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz benim hedefim de önce 65 sonra 58 inşalllah...
canım gerçek kilo, sabah kalktığımızda aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra hafif giysilerle olan tartıda gördüğümüz kilodur. Gün içinde tartılıyorsan aldırma o gördüklerine :1rolleyes:
dodocum lilyum benden önce sorunu cvplapış canım dogru bi şekilde bende öyle tartılıyorum :)
Bal gibi olurrrrrrr,az az yediysen problem yok!!! misis kaytarmak yokmisafir olunca yemeden olmuyor:
Herzamankinden az yersen zaten problem olmaz bebişyarın diyete başlıyorum ama yemeğe misafir geliyor ya
ama yemicemyerimseniben mercimek çorbası,lahana sarması,etli patates ve soslu makarna ve salata yapıcam. bir kase çorba,salata,1-2 tane de dolma yesem ekmeksiz sorun olmaz heralde di mi?kaydirigubbakcemile
Takımımız seninle daha güçlü hale gelecek buna eminim sevilcan a.s.arkadaslar bende 70 li kilolardayım ve artık ibreyi indirmek istiyorum aslında 65 deydim ama bu aralar durumum cok kötü takım calısmasına ihtiyacım var geç degilse beni alın aranıza yaza ne kaldı şurdaklava:
[SIZE="3" kilo vermeyene oklava var bakın ona göreklava:[/SIZE][/FONT][/B][/LEFT][/QUOTE]
Ben verdim, bana oklava yoookk :sm_cool:
[quote="sevilcan, post: 5045925"]kocamı kandırmaya calısıyorum spor aleti alalım diye ta pazara diyo nasıl bekleyeceksem
Tatlım, önce hoşgeldin. a.s.Arkadaslar hepinize merhaba...........bende sizleri okuyup gaza geldim ve diete başladım.15 gün oldugu halde inanın cok dikkat etmeme ragmen sadece 1 kg
.verdim.bu arada reglı dönemimdeyim...
Hayırlı uğurlu olsun cokacimcoookhayırlısıyla başlıyoz bakalım pazartesi sabah tartılıp kilomu szilere bildircem bu arada tşkrler dodo a.s.
Teşekkürler tatlım, ben de acayip gaza geliyorum öncesi-sonrası fotoğraflarıyla.dodo linklerin çok güzel iyice gaza gelmiş durumdayımsırnaşık şey imkansız diye birşey yoktur olucak inş. bu arada yeni cicilerinde çok hoş en kısa zamanda giymen dileğiyle yerimseniben sabaha görüşürüz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?