70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucummm geldim cnm ben de doğuma girdiğim kiloma ulaştım maalesef herkes doğumdan sonra zayıflar ben aksine 10 kilo aldım şu an 75 kiloyum , artık haftaya ki yarışta ben de varım:)))
kızlar ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz benim hedefim de önce 65 sonra 58 inşalllah...

slm bende 71 kiloyum kızlar ama boy 172 ve arkadaşlar senin neren kilolu ne zayıflaması saçmalama diyolar ama benim 65 olmam lazım

slm bende 71 kiloyum kızlar ama boy 172 ve arkadaşlar senin neren kilolu ne zayıflaması saçmalama diyolar ama benim 65 olmam lazım

Onlar hep öyle derler, bana da asla zayıflama kilo sana yakışıyor deyip durdular, bir hasetlik sezmiyor da değilim hani sengözlerimebaksanab

kızlar ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz benim hedefim de önce 65 sonra 58 inşalllah...

Ben ay da 4-5 kilo vermeyi hedefliyorum. Fazlası giderse amenna, tabi az olursa çok üzülürüm çook :çok üzgünüm:

Öncelikle diyetin hayırlı uğurlu olsun tatlım.
Yeşil çay konusundaki bilgi ve önerilerin için de sağol, gerçekten yararlandım.a.s.

kızlar yarın kilolar acıklanıcak naptınız bakalım nasıl gidiyor

Ya adasu, benim dijital baskülüm var. Üzerine her çıktığımda değişik tartıyor. Ne yapayım? Sadece bir kez çıkıp o an ne yazıyorsa kaderime razı geleyim diyorum ama?????????

Fikri, bildiği olan söylesin lütfen yerimseniben

Arkadaşlar herkeze kolaygelsin benim diyet perşembegünü bozuldu gün,misafir olunca yemeden olmuyor pazartesi bakalım basgül ne gösterecek korkuyorum her halde kilo aldım.

yarın diyete başlıyorum ama yemeğe misafir geliyor ya
ama yemicemyerimseniben mercimek çorbası,lahana sarması,etli patates ve soslu makarna ve salata yapıcam. bir kase çorba,salata,1-2 tane de dolma yesem ekmeksiz sorun olmaz heralde di mi?kaydirigubbakcemile

arkadaslar bende 70 li kilolardayım ve artık ibreyi indirmek istiyorum aslında 65 deydim ama bu aralar durumum cok kötü takım calısmasına ihtiyacım var geç degilse beni alın aranıza yaza ne kaldı şurda klava:

canım gerçek kilo, sabah kalktığımızda aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra hafif giysilerle olan tartıda gördüğümüz kilodur. Gün içinde tartılıyorsan aldırma o gördüklerine :1rolleyes:

dodocum lilyum benden önce sorunu cvplapış canım dogru bi şekilde bende öyle tartılıyorum :)

Kızlar yarın herkez kilo bildirimlerini yapsın yeni eklenenlerde son kilo bildirimlerini yazsınlar toplu bir şekilde düzenleme yapıcamyerimseniben

sabah hemen giremiycem haberiniz olsun kızımı aşıya götürüp hemen gelicem kilo vermeyene oklava var bakın ona göreklava:

hoşgeldin canım hep beraber gidicek bu kilolar yerimseniben

yarınki listeye senide ekliyorum cnm Şeniz

kızlar ben 72 kıloyum benide ekleyın yarın bende baslıcam diyete ve sipora valla 2 saattir dilimde tüy bitti kocamı kandırmaya calısıyorum spor aleti alalım diye ta pazara diyo nasıl bekleyeceksem

dodocum lilyum benden önce sorunu cvplapış canım dogru bi şekilde bende öyle tartılıyorum :)

Tatlişler ben de biliyorum tartılma zamanı, şekli meselelerini...
Ben onu demiyorumki. Aynı dakika içerisinde farklı sonuçlar alıyorum :uhm:
Tartının pillerini falan değiştireyim en iyisi, neyse yaa sağolun cevap yazdığınız için ben halletçem problemi sengözlerimebaksanab

misafir olunca yemeden olmuyor:
Bal gibi olurrrrrrr,az az yediysen problem yok!!! misis kaytarmak yokklava:

Herzamankinden az yersen zaten problem olmaz bebiş

Takımımız seninle daha güçlü hale gelecek buna eminim sevilcan a.s.

Tatlım mekik vs. çek bu arada sen de, biliyorsun çok yararlı. Yarım, çapraz falan çekersin. İnternette videolar bile var nasıl yapılacağını gösteren. Google abla bulur sana kaydirigubbakcemile2

Ek olarak

Bakınız blog açtımmmm : http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/122765/

Sonracığıma

Azmin zaferi konusuna yeni öncesi sonrası fotoğrafları ekledim:

http://www.kadinlarkulubu.com/5045342-mesaj96.html
http://www.kadinlarkulubu.com/5045974-mesaj97.html
http://www.kadinlarkulubu.com/5046150-mesaj98.html

Bakın tamam mı????????

Son düzenleme:
Arkadaslar hepinize merhaba...........bende sizleri okuyup gaza geldim ve diete başladım.15 gün oldugu halde inanın cok dikkat etmeme ragmen sadece 1 kg
.verdim.bu arada reglı dönemimdeyim.haftata 3kez yurudum 1saat,lahana suyu bile içtim 5 gün.ama anlamadım. 172 boy 71 kg.yum.hedef 64 olmam lazım,zaten öyleydim.yazdan beri oldu bu kilolar.eskiden bukadar yemedgim zaman hemen verirdim,şimdi hiç kolay gtamyo kilolar.ama pes etmicem inş.hepiniz sevgiyle kalın....

Hayırlısıyla hepsi gidecek MadamxL, Nickin de süper bu arada sengözlerimebaksanab

Merhabaaaaaa, hep birlikte çok ama çokkkk kuvvetliyiz.:lepi:
Grubumuza nazar değmesin [/QUOTE]

hayırlısıyla başlıyoz bakalım pazartesi sabah tartılıp kilomu szilere bildircem bu arada tşkrler dodo a.s.

dodo linklerin çok güzel iyice gaza gelmiş durumdayımsırnaşık şey imkansız diye birşey yoktur olucak inş. bu arada yeni cicilerinde çok hoş en kısa zamanda giymen dileğiyle yerimseniben sabaha görüşürüz kızlarrrr

Arkadaslar hepinize merhaba...........bende sizleri okuyup gaza geldim ve diete başladım.15 gün oldugu halde inanın cok dikkat etmeme ragmen sadece 1 kg
.verdim.bu arada reglı dönemimdeyim...
Tatlım, önce hoşgeldin. a.s.
Kilo verememenin nedeni besbelli. Regl! Kilo vermeyi bırak, ben 2 kilo artıyorum bile regl dönemimde. Sen yılmadan devam et. Bitince birden inecek kilon, sonra "dodo haklıymışsın" diyeceksin.

hayırlısıyla başlıyoz bakalım pazartesi sabah tartılıp kilomu szilere bildircem bu arada tşkrler dodo a.s.
Hayırlı uğurlu olsun cokacimcoook

Teşekkürler tatlım, ben de acayip gaza geliyorum öncesi-sonrası fotoğraflarıyla.
Cicilerimi de maalesef ancak incelince giyebileceğim. :Saruboceq:

kızlar bende geldim bugün başlıyoruz galiba ....tekrar söyleyim bende şu an tam 74:300 gr çıktım ..hadi hayırlısı kolay gelsin ....hepimize...

günaydın bayanlar...

umarım herkes iyidir..

açılışı ben yapayım..

benim zaten büyük bir hedefim yoktu.
haftada 1 kg gibi bir hedef belirlemiştim kendime..
cok şükür ulaşmışım.
75ten 74e indim..

emziren bayanlar kategorisinde kendimi 1.ilan ediyorum :hooray:
darısı diğer haftaların başına inş.
tam gaz devam:jeyyar:

dodo yanlız çok alemsin..yani bizden korkulur google abla olduya ...:roflol::roflol:çok hoşuma gitti sabah sabah bu can sıkıntısının üstüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…