Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir tabiki canım.mesela benim eşimin yakını vefat etti.3 gün boyunca oraya iş çıkışı taziyeye gidecem.üstelik bende de acayip sırt ağrısı var.sebebi ilginç dün hapşururken oldu.kasıldım halen öle yaniii.haa bir de şunu söylemek istiyorum..
ben bu g iş çıkışı oraya rubu sevdim fakat ne yalan söyliyim biraz sıkıldım..
birbirimize daha cok alışmak daha motive olmak açısından
daha cok tanışsak.
yani kilo dışında seyler de konuşsak olmaz mı?
y geldi,cok üzüldüm veya cok sevindim tarzı seyler bile olabilir..
ne dersiniz?
iyi ben hemen söyleyim konuşcak yer arıyorum zaten ...kızım gece çok hastaydı çook geç saate kadar hastanedeydik ....çok moralim bozuk aslında neyse şimdi iyi içerde ...uyuyo ...
iyi ben hemen söyleyim konuşcak yer arıyorum zaten ...kızım gece çok hastaydı çook geç saate kadar hastanedeydik ....çok moralim bozuk aslında neyse şimdi iyi içerde ...uyuyo ...
sağol canım ...benim ...aman kış gelince böyle hastalıklar felan ..insan yoruluyo ...bide şu kilolarla başımız dertte senin bebişinde ufak galiba allah bağışlasın...
merhaba arkadaşlar ben sabah tartıldım 71,8 çıktım:dance: yani 2,2 kg gitmiş:teytey::teytey: ben bu haftada varım unutmayın
olabilir tabiki canım.mesela benim eşimin yakını vefat etti.3 gün boyunca oraya iş çıkışı taziyeye gidecem.üstelik bende de acayip sırt ağrısı var.sebebi ilginç dün hapşururken oldu.kasıldım halen öle yaniii.
arkadaşım sizneyediniz neyaptınız yazın senin adına sevindim
günaydın kızlar günaydın bhk :)a.s.