Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adasucum daha önce de yazmıştım ama bu haftaki listeye beni de ekler misin 72,5 kiloyum![]()
bidaha yazayım bari 74:300 kilom
sizleri yarışmaya ekliycem kızlar bunlar gecen haftaki yarışmanın sonuclarıyerimseniben
tamam canım pardon biz çok fena gaza geldik galibayerimseniben
herkese merhaba, ben çok kötü soğuk algınlığına yakalandım, iki gündür hiç kalkmadım hep yattım, hala çok kötüyüm, yemek yiyemediğim için kilo bile vermişim, sabah tartıldım 73 kiloyum,
dodo : canım sağol ya ben çok kararlıyım. Hem eşimle iddiaya girdim mart 12 ye kadar 62 olacam diye hemde bebiş istiyorum yeniden o yüzden vermem lazım tombiş anne olmak istemiyorum. Okuyorum hep sitede doğum yapıp kilolarla mücadele edenler var ben baştan alayım tedbiri diyorum. İnşallah verebilirim o zamana kadar.
herkese merhaba, ben çok kötü soğuk algınlığına yakalandım, iki gündür hiç kalkmadım hep yattım, hala çok kötüyüm, yemek yiyemediğim için kilo bile vermişim, sabah tartıldım 73 kiloyum,
merhaba arkadaşlar arkadaşimin tavsiyesi üzerine bende sizlere katılmaya karar verdim banda yer varmi
akşamları neler yiyorsun canım?buarada tebrik ederim iyi vermişsin
hoşgeldin canım tabiki var istersen yarışmaya ekliyim senide kilonu bildirirsen bugün başlıyoruz yarışmaya yeniden yerimseniben