70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım
bende problem yok hiç
sana mutlu bir gün dilerim

hihoyyythihoyyythihoyyythey uyanın nerdesiniz.valla platesimi yaptım çok süperim. terledim yandım:sm_cool:
siz napıyonuz
hepinize kalorisiz günler. ben şimdi gidiyorum :teytey:

arkadaşlar plates yapan varmı varsa bana bilgi versin ben 1 haftadır yapıyorumbekliyorum

kızlar dün 72dim hastalık nedeniyle bişi yememiştim bugün 71.2 cıktımhihoyyyt

herkese günaydın evet biliyorum o oklavayı hakettim ama bu son haftaydı bekleyin kıslar gümbür gümbür geliyorum

whitehallcım kaşar yağlıdır kilo yapmaz mı? neyse ekmek yememişsin galiba. Uff ya her şeyden mahrumuz.senağlama

whitehallcım kaşar yağlıdır kilo yapmaz mı? neyse ekmek yememişsin galiba. Uff ya her şeyden mahrumuz.senağlama

evet canım ama benimki light kaşardı dediğin gibi o bile beyaz peynire göre yağlı ama ben ekmeği kestim yemiyorum ve çayım kahvemde hep şekersiz

bende biraz kilo vermek istiyorum ya 2gün abarttım umarım kilo almam mirmirmirmirÇok üzgünüm çoook

kızlar sindirim sorunu yaşayanlar kesinlikle yulaf ezmesini öneriyorum kahvaltılarda.
1 günde etkisini gösterdi bana :lepi:

üff şuan sindirim sorunu yaşıyorum herzaman olmaz ama :1no2:

yulaf bendede var bi paket öylece duruyo hiç begenmedim yaa

yulaf ezmesi mi?cornflakes gibi mi?
sütle mi yiyorsun?

evet cornfalkes gibi sütle yiyorum..

etinin lifalif yulaf ezmesi.

ben cok önceden almıştım,tadı güzel değil diye yememiştim.
1 sene falan oluyor evde duruyordu yani.
aslında kötü bir tadı yok ama herhangi tad da yok.
bilmem anlatabildim mi?
walla sindirim zorluğu,tuvalete 3-4 günde bir çıkmak öyle bir sıkıntı ki,
ben 2 gündür zevkle yiyorum doğrusu.
hem tok da tutuyor...

müsli adı altında satılanlarda da yulaf var,ama ben onları şeker barındırıyor diye tercih etmiyorum..

canım aynnen bende senin gibi aldım kaldı öyle aynısı bende var eti litalif aynı kutu ama sütle begenmedim ben yogurta karıştırıp hemen yutuyorum agzımda gevelemeden :bbo:

afiyet olsun kızlar işe yarıyor mu diyorsunuz yane acaba ara öğün olarak yiyebilirmiyiz? ben ara öğün yapamıyorumdaaa biliosunuz metobolizmanın hızlanması için ara öğün şart az sık yemek offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…