afiyet olsun kızlar işe yarıyor mu diyorsunuz yane acaba ara öğün olarak yiyebilirmiyiz? ben ara öğün yapamıyorumdaaabiliosunuz metobolizmanın hızlanması için ara öğün şart az sık yemek offff
yane ara öğün yapma diosunben zaten sabahları kepek ekmekli tost yiyorum işyerinde bunu yiyemem sabah :)
herkese merhaba arkadslarr ben de aranıza geldımmm.97 kılodan 75 dustum.sımdı hedefınm 65 kılo olmak umarım sızın desteğinızle ben basarırımmm......
herkese merhaba arkadslarr ben de aranıza geldımmm.97 kılodan 75 dustum.sımdı hedefınm 65 kılo olmak umarım sızın desteğinızle ben basarırımmm......
selam kızlar ben bugün çok kötüyüm moralim bozuk ...tansiyonum biraz yüksek acaba ondanmı sabahada çok kötü başladım derlerya tersinden kalkmak öyle oldu yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?