- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
tuzotta çok tuzlu oldu canım ben yine senden duyup tuzotla yedim bugün ama çok tuızlu olduğu için kilo yapmasın
bende tuzotsuz yiyemem birdaha yapmam herhalde bu diet tadı çok kötü ama beni çok doyurdu tok tutuyo
kızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?
bence çok iyi canım ya.buarada sevilcancım süpersin 68 olmuşsun tebrikler tatlım ya bende 69 görür müyüm acaba?
ben de 60 lı sayıları görmek için can atıyorum...benneyaptımki
Ben de aranıza katılmak istiyorum.Kısaca kendimi tanıtayım:)
Ben 6 aylık evliyim ve altı ay öncsine kadar 80 deil 70 kg'dım
sanırım hem evlilik yaradı hemde doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yaptım:)
nese ki bıraktım ama 10 kg aldıktan sonra:)şimdi ki aklım olsa hem doğum kontrol hapı kullanmazdım hem de evlenir evlenmez ilk işim bi baskül almak olurdu en azından 10 kg alana kadar baskülüm bana arada '' heyyy kilo alıyosun durr derdi'' kendimle alakalı biş daha benim eşim bi erkek kriterine göre bi hayli zayıf.benim herkesten çok ve çabuk kilo vermem lazım.en azından yaza kadar vermem lazım.yaza kısmetse hamilelik düşünüyorum.bu kiloyla hayatta hamile kalmamam lazım.
ben şu an 1 haftadır i bir yerde çayı sandaloz sakızı ve elma sirkesi kulanıyorum.sizler nele yapıyosunuz topci bi inceleyeyim bakalım :)
Ben de aranıza katılmak istiyorum.Kısaca kendimi tanıtayım:)
Ben 6 aylık evliyim ve altı ay öncsine kadar 80 deil 70 kg'dım
sanırım hem evlilik yaradı hemde doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yaptım:)
nese ki bıraktım ama 10 kg aldıktan sonra:)şimdi ki aklım olsa hem doğum kontrol hapı kullanmazdım hem de evlenir evlenmez ilk işim bi baskül almak olurdu en azından 10 kg alana kadar baskülüm bana arada '' heyyy kilo alıyosun durr derdi'' kendimle alakalı biş daha benim eşim bi erkek kriterine göre bi hayli zayıf.benim herkesten çok ve çabuk kilo vermem lazım.en azından yaza kadar vermem lazım.yaza kısmetse hamilelik düşünüyorum.bu kiloyla hayatta hamile kalmamam lazım.
ben şu an 1 haftadır i bir yerde çayı sandaloz sakızı ve elma sirkesi kulanıyorum.sizler nele yapıyosunuz topci bi inceleyeyim bakalım :)
kızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?
doğumkontrol hapını iyi seçmekde çok önemli bende kullanıyorum ama ben onu kullanmaya başladığımdan beri kilo verdim ..ama ben pko için kullanmıştım ...onları gerilettiği için olabilir...CADIARZUyanlız kızlar bnm bir korkum var ..emin olunca söylüycem ...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?