• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kızlar işe yarıyor mu diyorsunuz yane acaba ara öğün olarak yiyebilirmiyiz? ben ara öğün yapamıyorumdaaa :( biliosunuz metobolizmanın hızlanması için ara öğün şart az sık yemek offff

güna bağırsakları çalıştıran bir şeylerle başlamak cok önemli sindirim açısından.
yani mesela kayısıyı sabah değil de ara öğün olarak tüketsen,aynı faydayı göremezsin..

yane ara öğün yapma diosun :( ben zaten sabahları kepek ekmekli tost yiyorum işyerinde bunu yiyemem sabah :)

herkese merhaba arkadslarr ben de aranıza geldımmm.97 kılodan 75 dustum.sımdı hedefınm 65 kılo olmak umarım sızın desteğinızle ben basarırımmm......

herkese merhaba arkadslarr ben de aranıza geldımmm.97 kılodan 75 dustum.sımdı hedefınm 65 kılo olmak umarım sızın desteğinızle ben basarırımmm......

darısı başımıza inşallah tebrikler sende bu azim varken onuda verirsin bence:teytey::teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile2

maşallah canım asıl bizim senden destek almamız lazım
sen neler yaptın anlat da biz de yapalım

Arkadaslar bugun cok yogundum hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim sonucunu bekledim, aradaki saat farki da eklenince gec bir liste ortaya cikti onumuzdeki haftalarda telafi etmeye gayret gosterecem

09-16 Subat yarismasi katilimcilari

Herkese azimli bir hafta diliyorum
(aysana, sevilcan magrenta ve inci 478 arkadaslarimiz hedeflerine ulastilar 69 kilonun altina dustuler. onlari buradan tebrik ediyoruz. Diledikleri takdirde , kilo bildirimi yapmaya devam ederlerse onlari da basaranlar listesine motivasyonunuz artmasi dilegiyle ekleyecegim)

ilkem...............75

plazmiq...........75.8

hossum..........70.1

birsam............80

ggo................76

gulkokusu......72.5

maki..............77.2

serwenay.......75

madamxl.........72

whitehall..........72

efsanur............71

frezya.............70.5

bhk................72

guleysa..........71.4

yellowdaisy.....70.5

u2irem............74.5

else................71.3

dodo...............76.5

isce................70

kuusuum.........72.5

adasu.............72

nnurayy...........79

kaanmm..........77

yok rumuz falan..74.2

magrenta...........69

*toprak*.............76.4

muhasebe22......70.5

desibel...............74

cevher73............76

merci74.............77

xxgizemxx .........73

lilyum................71.9

zeynepberre........76

kulhana..............72

deniko................74

hazadt2008.........70

karakedibu ..........73.3

siafirm.................73

misis...................76

aapplee................71.5

ozge krd...............74

nesli.....................78

yagmurtasi.............76.5

yessim...................73

mayhos..................78

svlkbr......................73.6

merispek.................79

Son düzenleme:
bugün diyette izin günümdü kendime. arkadaşlarla gün yaptığımız için abartmamak şartıyla hadi ye bakiim dedim kendime. lahmacunları kendim yaptım oğlum hatta 6 tane yedi.( herkes bir çeşit yapıp götürüyordu gün de ben de lahmacun yapayım demiştim). ama ben sadece 1 tane yedim bu haftaki azmimi kaybetmiim diye. akşam salata var tabi. görüşürüz bakalım yarına. kendinize dikkat edin moral bozmak yok. bye

selam kızlar ben bugün çok kötüyüm moralim bozuk ...tansiyonum biraz yüksek acaba ondanmı sabahada çok kötü başladım derlerya tersinden kalkmak öyle oldu yani ...

bilmiyorum ki elsecim bu ara hep terslikler üst üste geliyo sabah biraz eşimde hoplattı sinirlerimi daha atamadım etkisini üzerimden ...bu gün çıktım biraz geldim ...kk ya bile girmek cnm istemedi ...evet havalarda etkiliyo biraz ...ne bileyim ...

merhaba kızlar...
aranıza katılabilir miyim acep?
diyet yapmaya karar verdim sizde benim ilham perilerim olun
inşallah hepbeaber zayıflarız he ne dersiniz

Back
X