tuzotta çok tuzlu oldu canım ben yine senden duyup tuzotla yedim bugün ama çok tuızlu olduğu için kilo yapmasın
arkdaslar tuzot sadece tuz dıgıl yanılmayın baharatlar ve seker katkısı var ama sız ölcüyü kacırmıssanız ona bısey dıyemem bende aynı sekılde yaptım ve olumlu sonuç aldım
canım ik hafta ben kafama göre baharat koymuştum biraz fena değildi
bu hafta bi arkadaş söylemişti tuzot koy diye,öye denedim daha güzel oldu
ama tuz çok fazla içinde o açıdan kötü oldu
zaten şişti vücudum daha da şişirdi sanki[/QUOTE]
arkadasım o sadece tuz dıgıl rahat olun kararında kullanın 2 cay bardagına yarım cay kasıgı ölcüsü yeter sımdı söyleyın bakalım nekadar attınız
evet canım o yüzden tekrar yaparsam eğer tuzot koymam
şişiriyor insanı zaten tuz
bu hafta alyansım falan sıktı parmaklarımı
bu kadar da kilo almış olamam heralde hem abartılı yemedim,hemde spor yaptım arada
elma sirkesi falanda
ama sonuç hüsran oldu
kızlar otuzdan dıgıldır duzenlı spor yapınca kaslardakı agırlık artar ve kılo veremıyor zanneder ama doktordan ögrendım 1 kac hafta sonra tersıne döner ve daha cok kalorı yakarsınız sıkma canını ilerleyen zamanlarda duzelecek sadece kendını boslama öpt canım
else,merci ellerinize sağlık ,,teşekkürler ,yulafcım benimde bu konuda bir fikrim yok ama biz bu grup olarak 70 in altına insek bile burdan devam edebilirmiyiz ...birde sevlcan arkadaşımı ,kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremiyenler bu hafta daha sıkı olsun diyorum ,alanlar size de sirkelenip kendinize gelin diyorum ..
tesekkurler arkadasım işallah hepberaber kurtulacaz bugun kendıme cok kıdım 1 kılo daha verebılırdım pis bogazım yuzunden ama hıç biey için gec degıl kaldıgımız yerden devam
selam hanımlaaaaaaar. ben yine yağsız salatamı yedim bir dilimde ekmek.patlıcan salatasını çok tuttum bu ara,iki ufak patlıcanı közleyip içine 2 kaşık yoğurt azıcık tuz atıyorum.blenderdan geçiriyorum.yanına da bir dilim ekmek ve tatlandırıcılı çay. şimdi de oğluşumdan rica ettim,dolaptaki sürahimden ballı sirkeli suyumu getirdi bir bardak. kilomu bir tek o biliyo ,söz verdi babasına ötmeyecek.
dıyet yemek tarıfını uygulucam cok az bı kalorısı var tesekkurler
kızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?
süper arkadasım bıkac gunkı öncekı gunlerımı hatırlattın tesekkur ederım yıne kaldıgım yerden spora devam
bence çok iyi canım ya.buarada sevilcancım süpersin 68 olmuşsun tebrikler tatlım ya bende 69 görür müyüm acaba?
olucak tatlım sabırla 69 nedırkı hepberaber 50 grplarına ayak basıcaz ama fazlada inmicez
ben de 60 lı sayıları görmek için can atıyorum...benneyaptımki
işallah öbür haftaya görecez bısey kaklmamıs zaten
Ben de aranıza katılmak istiyorum.Kısaca kendimi tanıtayım:)
Ben 6 aylık evliyim ve altı ay öncsine kadar 80 deil 70 kg'dım
sanırım hem evlilik yaradı hemde doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yaptım:)
nese ki bıraktım ama 10 kg aldıktan sonra:)şimdi ki aklım olsa hem doğum kontrol hapı kullanmazdım hem de evlenir evlenmez ilk işim bi baskül almak olurdu en azından 10 kg alana kadar baskülüm bana arada '' heyyy kilo alıyosun durr derdi'' kendimle alakalı biş daha benim eşim bi erkek kriterine göre bi hayli zayıf.benim herkesten çok ve çabuk kilo vermem lazım.en azından yaza kadar vermem lazım.yaza kısmetse hamilelik düşünüyorum.bu kiloyla hayatta hamile kalmamam lazım.
ben şu an 1 haftadır i bir yerde çayı sandaloz sakızı ve elma sirkesi kulanıyorum.sizler nele yapıyosunuz topci bi inceleyeyim bakalım :)
birsam hosgeldın canım burası insanı cok guzel motıve edıyor iyiki burdasın tek kaybedecegımız kılolarımız olucak a.s.
saolun hoş bulduk.kullandığım doğum kontrol hapı yasmin di piyasada ki hapların en iyilerinden ve dr tavsiyesiyle kullanmaya başladım.sen hangisini kullanmıştın.merak ettim şimdi:)bu arada ben eşimin kaç kg olduğunu yazmak bile istemiyorum o kadar korkunç yani beni baz alırsak:)
canım benım kocamda öle ben 68 eşim 55 düsüne bılıyormusun daglar var aramızda hem nekadar boy farkı var ama bızımkıne ne yapsam kılo aldıramıyorum neyse kızlar hepınızı öpüyorum neye karar verdıler arkadaslar bızler bu hafta burdamı devam edıyoruz nasıl yapıyoruz bılgılendırın kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorum bu hafta daha iyi sonuçlar alalaım kızlar ben cok gaza geldım valla öle bı acısın cıkartacam bu haftanın spor manyagı yapıcam bedenımı hihoyyytkaydirigubbakcemile2