70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

else'cim
tesekkur ederim mudahelene cok sik olmus boylesi sırnaşık şey
eksikleri tamamlarim bugun listede arkadaslar, bu hafta acemiligime geldi biraz da.
birsam seni de listeye ekledim
kilosunda guncelleme yapan arkadaslarin bilgileri eklendi/guncellendi.

dogum kontrol hapi olarak bende yasmin kullandim pco hastasi olarak. 15 kilo aldim desem yeridir.
sevgiler

yanlış anlarsın diye de üzüldüm canım
ilk hafta acemilik oluyor
benimkini de adasu düzeltmişti sağolsun

hamilemisin yoksa canım ?:CüvCüv:

kızlar hergün tartılmak iyimi?bazen düşünyrm gram olarakta tartıldıgımız için kaç gr verdiğimizi görürdük.sizler nasıl tartılıyosunuz?ben haftada bir ama arada tartılmak mantıklı sanki yaa.sizin fikirleriniz neler

ben her gün tuvalete çıkamadığım için cok gerçekçi rakamlar göremiyorum.
o yüzden haftada 1..
.

tuzotta çok tuzlu oldu canım ben yine senden duyup tuzotla yedim bugün ama çok tuızlu olduğu için kilo yapmasın
arkdaslar tuzot sadece tuz dıgıl yanılmayın baharatlar ve seker katkısı var ama sız ölcüyü kacırmıssanız ona bısey dıyemem bende aynı sekılde yaptım ve olumlu sonuç aldım

canım ik hafta ben kafama göre baharat koymuştum biraz fena değildi
bu hafta bi arkadaş söylemişti tuzot koy diye,öye denedim daha güzel oldu
ama tuz çok fazla içinde o açıdan kötü oldu
zaten şişti vücudum daha da şişirdi sanki[/QUOTE]
arkadasım o sadece tuz dıgıl rahat olun kararında kullanın 2 cay bardagına yarım cay kasıgı ölcüsü yeter sımdı söyleyın bakalım nekadar attınız
kızlar otuzdan dıgıldır duzenlı spor yapınca kaslardakı agırlık artar ve kılo veremıyor zanneder ama doktordan ögrendım 1 kac hafta sonra tersıne döner ve daha cok kalorı yakarsınız sıkma canını ilerleyen zamanlarda duzelecek sadece kendını boslama öpt canım
tesekkurler arkadasım işallah hepberaber kurtulacaz bugun kendıme cok kıdım 1 kılo daha verebılırdım pis bogazım yuzunden ama hıç biey için gec degıl kaldıgımız yerden devam
dıyet yemek tarıfını uygulucam cok az bı kalorısı var tesekkurler
kızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?
süper arkadasım bıkac gunkı öncekı gunlerımı hatırlattın tesekkur ederım yıne kaldıgım yerden spora devam
bence çok iyi canım ya.buarada sevilcancım süpersin 68 olmuşsun tebrikler tatlım ya bende 69 görür müyüm acaba?
olucak tatlım sabırla 69 nedırkı hepberaber 50 grplarına ayak basıcaz ama fazlada inmicez
ben de 60 lı sayıları görmek için can atıyorum...benneyaptımki
işallah öbür haftaya görecez bısey kaklmamıs zaten
birsam hosgeldın canım burası insanı cok guzel motıve edıyor iyiki burdasın tek kaybedecegımız kılolarımız olucak a.s.

canım benım kocamda öle ben 68 eşim 55 düsüne bılıyormusun daglar var aramızda hem nekadar boy farkı var ama bızımkıne ne yapsam kılo aldıramıyorum neyse kızlar hepınızı öpüyorum neye karar verdıler arkadaslar bızler bu hafta burdamı devam edıyoruz nasıl yapıyoruz bılgılendırın kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorum bu hafta daha iyi sonuçlar alalaım kızlar ben cok gaza geldım valla öle bı acısın cıkartacam bu haftanın spor manyagı yapıcam bedenımı hihoyyytkaydirigubbakcemile2

birsam hoşgeldin aramıza a.s.:sm_

kızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?

süüüüüüüüüüüüüüüper darısı yapamayanların başına:dance:

inşallah canım bnde 75 i koyim kafaya bari çok hırslandırdın beni saolkaydirigubbakcemile5

bencede haftada 1 tartılmak gerekir uzmanlarda öyle tavsiye ediyorlar zaten

ayy saolun kızlar süper motive ettiniz beni spor konusunda..
inş her gün yapabilirim böyle..
gecen haftam cok kötüydü spor açısından..
bu hafta acısını cıkarmam lazım:jeyyar:

özüür dilerim arkadaşlar ben bugün giremedim ama hemen kilo bildirimimi yapaıyım kızlar 70.10.Ay çok MUTLUYUM allahın izniyle bşaracaz .6 lı rakamları görmeye ramak kaldı.Ayrıca diğer kilo veren arkadaşlarımıda kutluyorum.BU arada kızlar neden diyorum haftada 300 ile 500 gram veriyoruz bazen diyorum ki o kadar da aç kaldım bu mu yani diyorum.BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARMI YA MERAK ETTİM?.Yada vücut alışıyomu nedir anlamış değilim.,hepinizi öpüyorum iyi geceler

sevilcancım benim 50 li rakamlarda hiç gözüm yok valla.60 lı olayım bana yeterde artar bilee.bu hafta çok az kilo verdim.1 kilo falan verseydim haftaya 69 olabilirdim.neyse hayırlısı hormon ilaçlarıyla ancak bu kadar oluyor demek ki :)

günaydın kızlar iyi sabahlar sevilcan seni kutluyorum valla ben pazar tartıldı 68,50 çıktım ama pazar ve pazartesi verdiğim 500 gr fazlasıyla aldığımı düşünüorum offff napcam ben:1no2:

günaydın arkadaşlar
yeni haftamız tekrar hayırlı olsun
ben evden kahvaltı getirdim bugün
tam tahıl ekmeği arasına beyaz peynir ve maydanoz
sabah sirkeli ballı suyumu da içtim
yine bi heves geldi kızlar bana inşallah hep beraber başarıcaz
öpüyorum hepinizi

dunaydın arkadaslar ben bugun 69 grbuna baktım ama sankı yarısma yok gıbı geldı baya bı sayfa kontrol ettım ama görmedım lıste bakalım msj yazdım belkı bugun terfı ederım bende 1 tane yumurta cerek ekmek yedım hepınıze tsk ederım arkadaslar heminizi öpüyorum umarım bugun hepimizde güzel baslar hafta sonuna kadar öyle geçmesi dilegiyle bi arkadas soruyordu baska grplara katılabılıyormuyuz dıye ben bazı arkadlarımızı gördum baska yarısmalarda oluyormus demekkı neyse kızlar cok uzattım bye

terkediyosun bizi yani
biz de gelcez yanına merak etme:1hug:

terkediyosun bizi yani
biz de gelcez yanına merak etme:1hug:

işallah canım benım her pc ye geldıgımde gözatmadan gecemem arada yazarımda sizde çabuk olun yaw özletmeyın kendınızı oralarda çabucak beklıyorum kaydirigubbakcemile:a015: biyandan sevınıyorum sositosositosırnaşık şey biyandan uzuluyorum :çok üzgünüm: neyse haftaya bıkackısı terfı edıcek ŞenizŞenizŞeniz:teytey::lepi:

arada yaz bizede gaza gelelim tatlım
çabuk çabuk gelelim yanına

günaydın kızlar nasılsınız listeyi inceledim kilo veren bayanları tebrik ediyorum dünden beri siteye zorla giriyorum sizdede problem varmı mailler bana gelmiyo anladım valla gününüz cok güzel geçsin bayanlarhihoyyyt

günaydınkaydirigubbakcemile2birazdan plates yapcam
bel ve boyun fıtığı olmayana tavsiye ederim.daha ben tartılamadım.kilomu bilmiyom. ama :dance:vercem insallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…