else'cim
tesekkur ederim mudahelene cok sik olmus boylesi sırnaşık şey
eksikleri tamamlarim bugun listede arkadaslar, bu hafta acemiligime geldi biraz da.
birsam seni de listeye ekledim
kilosunda guncelleme yapan arkadaslarin bilgileri eklendi/guncellendi.
dogum kontrol hapi olarak bende yasmin kullandim pco hastasi olarak. 15 kilo aldim desem yeridir.
sevgiler
doğumkontrol hapını iyi seçmekde çok önemli bende kullanıyorum ama ben onu kullanmaya başladığımdan beri kilo verdim ..ama ben pko için kullanmıştım ...onları gerilettiği için olabilir...CADIARZUyanlız kızlar bnm bir korkum var ..emin olunca söylüycem ...:çok üzgünüm:
kızlar hergün tartılmak iyimi?bazen düşünyrm gram olarakta tartıldıgımız için kaç gr verdiğimizi görürdük.sizler nasıl tartılıyosunuz?ben haftada bir ama arada tartılmak mantıklı sanki yaa.sizin fikirleriniz neler
arkdaslar tuzot sadece tuz dıgıl yanılmayın baharatlar ve seker katkısı var ama sız ölcüyü kacırmıssanız ona bısey dıyemem bende aynı sekılde yaptım ve olumlu sonuç aldımtuzotta çok tuzlu oldu canım ben yine senden duyup tuzotla yedim bugün ama çok tuızlu olduğu için kilo yapmasın
kızlar otuzdan dıgıldır duzenlı spor yapınca kaslardakı agırlık artar ve kılo veremıyor zanneder ama doktordan ögrendım 1 kac hafta sonra tersıne döner ve daha cok kalorı yakarsınız sıkma canını ilerleyen zamanlarda duzelecek sadece kendını boslama öpt canımevet canım o yüzden tekrar yaparsam eğer tuzot koymam
şişiriyor insanı zaten tuz
bu hafta alyansım falan sıktı parmaklarımı
bu kadar da kilo almış olamam heralde hem abartılı yemedim,hemde spor yaptım arada
elma sirkesi falanda
ama sonuç hüsran oldu
tesekkurler arkadasım işallah hepberaber kurtulacaz bugun kendıme cok kıdım 1 kılo daha verebılırdım pis bogazım yuzunden ama hıç biey için gec degıl kaldıgımız yerden devamelse,merci ellerinize sağlık ,,teşekkürler ,yulafcım benimde bu konuda bir fikrim yok ama biz bu grup olarak 70 in altına insek bile burdan devam edebilirmiyiz ...birde sevlcan arkadaşımı ,kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremiyenler bu hafta daha sıkı olsun diyorum ,alanlar size de sirkelenip kendinize gelin diyorum ..
dıyet yemek tarıfını uygulucam cok az bı kalorısı var tesekkurlerselam hanımlaaaaaaar. ben yine yağsız salatamı yedim bir dilimde ekmek.patlıcan salatasını çok tuttum bu ara,iki ufak patlıcanı közleyip içine 2 kaşık yoğurt azıcık tuz atıyorum.blenderdan geçiriyorum.yanına da bir dilim ekmek ve tatlandırıcılı çay. şimdi de oğluşumdan rica ettim,dolaptaki sürahimden ballı sirkeli suyumu getirdi bir bardak. kilomu bir tek o biliyo ,söz verdi babasına ötmeyecek.
süper arkadasım bıkac gunkı öncekı gunlerımı hatırlattın tesekkur ederım yıne kaldıgım yerden spora devamkızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?
olucak tatlım sabırla 69 nedırkı hepberaber 50 grplarına ayak basıcaz ama fazlada inmicezbence çok iyi canım ya.buarada sevilcancım süpersin 68 olmuşsun tebrikler tatlım ya bende 69 görür müyüm acaba?
işallah öbür haftaya görecez bısey kaklmamıs zatenben de 60 lı sayıları görmek için can atıyorum...benneyaptımki
birsam hosgeldın canım burası insanı cok guzel motıve edıyor iyiki burdasın tek kaybedecegımız kılolarımız olucak a.s.Ben de aranıza katılmak istiyorum.Kısaca kendimi tanıtayım:)
Ben 6 aylık evliyim ve altı ay öncsine kadar 80 deil 70 kg'dım
sanırım hem evlilik yaradı hemde doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yaptım:)
nese ki bıraktım ama 10 kg aldıktan sonra:)şimdi ki aklım olsa hem doğum kontrol hapı kullanmazdım hem de evlenir evlenmez ilk işim bi baskül almak olurdu en azından 10 kg alana kadar baskülüm bana arada '' heyyy kilo alıyosun durr derdi'' kendimle alakalı biş daha benim eşim bi erkek kriterine göre bi hayli zayıf.benim herkesten çok ve çabuk kilo vermem lazım.en azından yaza kadar vermem lazım.yaza kısmetse hamilelik düşünüyorum.bu kiloyla hayatta hamile kalmamam lazım.
ben şu an 1 haftadır i bir yerde çayı sandaloz sakızı ve elma sirkesi kulanıyorum.sizler nele yapıyosunuz topci bi inceleyeyim bakalım :)
saolun hoş bulduk.kullandığım doğum kontrol hapı yasmin di piyasada ki hapların en iyilerinden ve dr tavsiyesiyle kullanmaya başladım.sen hangisini kullanmıştın.merak ettim şimdi:)bu arada ben eşimin kaç kg olduğunu yazmak bile istemiyorum o kadar korkunç yani beni baz alırsak:)
kızlar bugün sporumu yaptım.
toplam 300 cal yaktım.
sizce nasıl?
süper bende bugün bir saat dışarda yürüyüşümü yaptım ..sabah platesimi yaptım ...sonra yürüyüş yolunun olduğu yere altler koymuşlar onlarda çalıştım ...geldim haftaya 70 olucam koydum kafaya ....
kızlar hergün tartılmak iyimi?bazen düşünyrm gram olarakta tartıldıgımız için kaç gr verdiğimizi görürdük.sizler nasıl tartılıyosunuz?ben haftada bir ama arada tartılmak mantıklı sanki yaa.sizin fikirleriniz neler
dunaydın arkadaslar ben bugun 69 grbuna baktım ama sankı yarısma yok gıbı geldı baya bı sayfa kontrol ettım ama görmedım lıste bakalım msj yazdım belkı bugun terfı ederım bende 1 tane yumurta cerek ekmek yedım hepınıze tsk ederım arkadaslar heminizi öpüyorum umarım bugun hepimizde güzel baslar hafta sonuna kadar öyle geçmesi dilegiyle bi arkadas soruyordu baska grplara katılabılıyormuyuz dıye ben bazı arkadlarımızı gördum baska yarısmalarda oluyormus demekkı neyse kızlar cok uzattım bye
terkediyosun bizi yani
biz de gelcez yanına merak etme:1hug:
işallah canım benım her pc ye geldıgımde gözatmadan gecemem arada yazarımda sizde çabuk olun yawözletmeyın kendınızı oralarda çabucak beklıyorum kaydirigubbakcemile:a015: biyandan sevınıyorum sositosositosırnaşık şey biyandan uzuluyorum :çok üzgünüm: neyse haftaya bıkackısı terfı edıcek ŞenizŞenizŞeniz:teytey::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?