evin çok güzel maşallah.ve birde çok temizsin gerçekten.o halıların temizliğini nasıl yapıyorsun zor oluyomu.neyse ağız tadıyla oturman dileğiyle
çok teşekkürler canım güzel yorumun için ,halıları kışın yıkamaya veriyorum canım ,böylece tertemiz oluyor,ama bazen keyfim gelirse havada güzelse tabi yazın ,atıyorum terasa yıkıyorum kendim
duvardaki yuvarlak raflardan ben de istiyorum.nerden aldınız acaba
canım onlardan bauhaus da var bende alıcakdım fakat hiç kullanışlı bişeye benzemıyo içinde bişi zor duruyo düşecek gibi her an
Bayıldımmmmm çok güzel eviniz hep mutlu günlerde oturun inşallah :))))
Kesinlikle eviniz 7 yıllık gibi hiiiiç durmuyor ayrıca sok sık ve cici bir eviniz var Allah güle güle oturmanızı nasip etsin
çok beğendim güle güle otur.
yeni gelin evinden ne farkı var bence hiç yok çok güzel çok şık özenle döşenmiş herşey... Dubleks evler zor.. şu anda bende uğraşıyorum... Inşallah benimde içime siner sizin ki gibi.... Huzurla mutlulukla oturun her zaman inşallah
mutfagın ve oturma odan en çok hoşuma gıdenler.. ama genel olarak da cok hoş bır evın var.. mutlu gunlerde oturun inş.
ben de çok beğendim,her renk var evinizde çok da şık herşey..
Güle güle oturun,maşallah.
41 kere maşallah.güle güle oturun inş.hiç de 7 yıllık gibi durmuyooo. ben de mutfağını sevdim ama eminim sen onun yerine daha güzel bir şey düşünüyorsun...
tam da bizim almayı düşündüğümüz gibi bir ev diyebilirim. henüz ortada temel bile yok ama....bana fikir verebilirsin diye düşündüm. mayıs ayında başlanacakmış, biz projeyi gördük.
eviniz kaç metrekare?
bizimkinde alt katta amerikan mutfak, wc ve minik bir balkon olacak. merdiven odalardan ayrı (aslında iki farklı daire denebilir) ve kenarları çelik gibi olan malzemeden tutacaklı, beton basamaklar. üst katta; banyo, çocuk odası, yatak odası ve yine minik bir balkon olacak.
2+1 olacak. 2 bina ortasına yapılacak. sağ taraf 4+1, sol taraf 3+1 ve ortası dubleks, toplamda 5 katlı bina. alt kat dükkan. ortada 2 tane dubleks olacak. teras, bahçe yok.... apartman katı.
beni düşündüren banyo ve wc nin penceresinin olmaması (binanın ortasında kalacağı için havalandırma olacak). sanırım merdivende o şekilde olacak. başka türlü güneş görmeyecek yani...
bana biraz fikir verebilir misin? nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben mersin deyim. burada fazla soğuk olmaz kışın. ama nem çoook malesef. her ihtimale karşı eve kat kaloriferi boruları döşenecek, olmazsa petek taktırıp o şekilde ısınırız diyorum ama....
aklımda bi yğın şey vardı ama unuttum, ,lg,n için şimdiden tşk ederim...