7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

Selam oncelikle Rabbim evinizden huzur ve mutlulugu eksik etmesin.Yavrunuzla beraber bir ömür boyu ins
Oldum olsi terdip ve duzenli bayanlara hayranimdir.Gercektende eviniz piril piril calisan bir bayan olsanizda iste budur diyorum onemli olan esyayi almak degil tutmaktir.
Zevklerimiz ugusuyor gibi renk tonlarimiz ayni benimde 14 yillik esyalarim.Allahim hepimize huzur ve saglikli bir yasam versin ins sevgiler hk

bende çoğunluk gibi düşünüyorum, tertemiz düzenli bir ev şık ve yeni alınmış gibi uyumlu ve zevkli mobilyalar bence de bir15 yıl daha gider bu mobilyalar, huzurla oturun evinizde

canım güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim ,allah hepimize huzur mutluluk versin inş..

Merhaba eviniz ebende bayıldım, oldukça zevkli seçimler olmuş, üstelik yıllara rağmen sitilist ve tarz sahibi duruyor. Güle güle sağlık ve huzurla eskitin... Bende evimi dekore etmeye çalışıyorum. önce natamam evimize ana parçalar yapıldı. Kredi borcu nedeniyle eksik yaşayıp dolap vs leri sonradan yaptırdık. Ancak mobilya ve perde seçiminde yanlış tercihler yapıldı. Perdelerimi sonunda annemle değiş tokuş yaptım. Bir yıllık perdelerimi ona verip kendime yeni aldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum.

canım benim çok teşekkür ederim ,senin mobilya seçimin güzel bence salon için konuşuyorum birtek orayı gördüm çünkü ,perde konusunda yeni yaptırdıklarınız çok daha uyumlu ve hoş ,bence fikir alacak bişey yok gibi duruyor ,biz kadınlar fikirden çok kendi beğenilermizi ön planda tutuyoruz genelde ,sevdiğimiz hoşlandığımız şeyleri alıyoruz ,ama yinede sormak istediğin bişey olursa seve seve fikir verebilirim ,mutlu olurum ..

Perdelerimi beğenmenize çok sevindim. Tv ünitesinin büyük duvara bakan tarafına bir adet daha fon perdelik yaptırsam mı diye düşünüyorum. Birde kırlent ve kolçak örtüleri ile orta duvara tablo konusunda fikirlerinizi seve seve almak isterim.

Senin konunda da belirttim ,burdada söyliylm canım ,oraya muhakkak bir fon daha yaptır,daha dolu dolu duracak eminim ,ve güzel şık daha country tarzı kırlentlerle tamamlarsan harika olur artık renklerini sen belirlersin ,kendi zevkin olsun ,ben sana şöyle böyle yaptır demiyim .yeni halini de bekliyorum.

eşyaların gayet güzel seçimlermiş 7 yıl önceye göre..köşe takımının ölçülerini merak ettim küçük görünüyor ve de güzel.benimde böyle bir takıma ihtiyacım var..

Çok sağol canım ,köşenin ölçüsünü bilmiyorum ama ,hantal değil ,derli toplu ve çok rahat ,aslında çok küçük değil,bize yetiyor diyeli0 ,çok şık köşe takımları var aslında , 7 yıl önce maskodan aldık bu köşeyi o zaman fazla seçenek yoktu ,bu takımda turkuazdı .eskiyince kaplattım.

bende çoğunluk gibi düşünüyorum, tertemiz düzenli bir ev şık ve yeni alınmış gibi uyumlu ve zevkli mobilyalar bence de bir15 yıl daha gider bu mobilyalar, huzurla oturun evinizde

çok çok teşekkürler canım ,çok mutlu oldum güzle yorumlarından dolayı..

çok hoş gerçekten.yeni gibi hepsi.mutfakta kırmızı beyaza bayılırım...ayrıca rafların da çok hoş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…