- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
kocaman ya maşallahh. Ağız tadıyla oturun inşallahhh
canım benim çok teşekkür ederim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocaman ya maşallahh. Ağız tadıyla oturun inşallahhh
Yeni gelin evi gibi
Cok cok begendim
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
hay maşallah maşallah nazarım değmesin kız bu eşyaların neresi 7 yıllık. sanırım hiç taşınmadın ve en iyisini almışsın valla bayıldım güle güle ağız tadıyla otur. koridorundaki duvardaki aksesuarların güzel olmuş benim antremde seninki gibi girişi falan ben model olarak aldım belki taşınınca yaptırabilirim. birde bişey sorcam oturma odandaki duvar kağıdı kullnışlımı kızın karalarsa temizliği nasıl.birde sıkıldım değiştirmek istersem sökmesi kolaymı.bilgilendirirsen sevinirim.
bir soru daha sorabilirmiyim antrendeki o yuvarlak modellerin varya hazırmı yaptırdın mı. bulunduğum yer küçük öyle her türlü aksesurı bulamasın. ben model olarak aldım yaptırmayı düşünüyorum da.
çok sordum dimi :) evimizi aldık ama içinde kiracı var onun çıkmasını bekliyoruz.heyacanlıyım neler yapabilirim diye evlere bakıyorumda.farklı geldi görence beğendim koridorumuz hemen hemen aynı sayılır.alt altada güzel olur.ama bizim yumurcak tırmanır içindeki aksesuarları alır falan. seninki gibi düşünüyorum. kısmet olursa aklımdakileri yapabirsem paylaşırım evimin resmini.bu arada inşallah bir oğlun olur :) bende kızım olsun çok isterim.bakalım zaman.
aşk olsun ,çok sormak ta ne ,paylaşım için açıyoruz konuları ,sende evine geç yerleş bir an önce ,resimleri de koyarsın ,bende sana yorumlar yaparım ,belki sorular sorar başını ağrıtırım allah oğlunu bağışlasın ,birde kız evlat nasip etsin inş.bana da bir erkek
oooh valla miis gibi evın var kııızz kelebeğimizin odasıda gozumden kacmadıı cok şık hanii yer onu teyzesii
bu arada l koltugumuz aynı rengıde aynı yastıkların bıle rengı aynı heheeh
çok güzel bir ev 7 yılıık ama eşyalar yepyeni yeniledinmi canım, eğer yenilemediysen güzel kullanmışsın maşallah
ben orda agırlnmak istemıyorum bana ozel bi yer olsungel yavrum o koltukta ağırlarım seni kahve yaparım sana aşkitom ..
ben orda agırlnmak istemıyorum bana ozel bi yer olsun
çok güzel ve tertemiz bir ev uzun yıllar mutlulukla yaşaman dileğiyle
Yeni gelin evi gibi
Cok cok begendim
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin