7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

hay maşallah maşallah nazarım değmesin kız bu eşyaların neresi 7 yıllık. sanırım hiç taşınmadın ve en iyisini almışsın valla bayıldım güle güle ağız tadıyla otur. koridorundaki duvardaki aksesuarların güzel olmuş benim antremde seninki gibi girişi falan ben model olarak aldım belki taşınınca yaptırabilirim. birde bişey sorcam oturma odandaki duvar kağıdı kullnışlımı kızın karalarsa temizliği nasıl.birde sıkıldım değiştirmek istersem sökmesi kolaymı.bilgilendirirsen sevinirim.

hay maşallah maşallah nazarım değmesin kız bu eşyaların neresi 7 yıllık. sanırım hiç taşınmadın ve en iyisini almışsın valla bayıldım güle güle ağız tadıyla otur. koridorundaki duvardaki aksesuarların güzel olmuş benim antremde seninki gibi girişi falan ben model olarak aldım belki taşınınca yaptırabilirim. birde bişey sorcam oturma odandaki duvar kağıdı kullnışlımı kızın karalarsa temizliği nasıl.birde sıkıldım değiştirmek istersem sökmesi kolaymı.bilgilendirirsen sevinirim.

canım benim çok teşekkürler beğenmene sevindim ,4 kez taşındım bu arada :KK1:
duvar kağıdından memnunum ,kızımın öyle karalama çizme huyu yoktur ama öyle bişey olursa sanırım silinmez ,kağıt yani neticede ,ama sıkılırsan çok rahat sökülüp yerine başka bir kağıt yapılabilir ..

tekrar teşekkürler canım :KK16:

bir soru daha sorabilirmiyim antrendeki o yuvarlak modellerin varya hazırmı yaptırdın mı. bulunduğum yer küçük öyle her türlü aksesurı bulamasın. ben model olarak aldım yaptırmayı düşünüyorum da.

bir soru daha sorabilirmiyim antrendeki o yuvarlak modellerin varya hazırmı yaptırdın mı. bulunduğum yer küçük öyle her türlü aksesurı bulamasın. ben model olarak aldım yaptırmayı düşünüyorum da.

canım ben onları bauhaustan aldım ,ama sen madem küçük yerde yaşıyorsun bulma imkanın yok ,resmi kaydet bir marangoza yaptır ,eminim daha ucuza gelecektir ,ben 79 tl ye almıştım ..istersen bunları alt alta da asabilirsin büyükten küçüğe ,istersen tv üniten varsa onun üst duvarına yan duvarına filan da asabilrisin ..her şekilde kullanılır yani ..

çok sordum dimi :) evimizi aldık ama içinde kiracı var onun çıkmasını bekliyoruz.heyacanlıyım neler yapabilirim diye evlere bakıyorumda.farklı geldi görence beğendim koridorumuz hemen hemen aynı sayılır.alt altada güzel olur.ama bizim yumurcak tırmanır içindeki aksesuarları alır falan. seninki gibi düşünüyorum. kısmet olursa aklımdakileri yapabirsem paylaşırım evimin resmini.bu arada inşallah bir oğlun olur :) bende kızım olsun çok isterim.bakalım zaman.

çok sordum dimi :) evimizi aldık ama içinde kiracı var onun çıkmasını bekliyoruz.heyacanlıyım neler yapabilirim diye evlere bakıyorumda.farklı geldi görence beğendim koridorumuz hemen hemen aynı sayılır.alt altada güzel olur.ama bizim yumurcak tırmanır içindeki aksesuarları alır falan. seninki gibi düşünüyorum. kısmet olursa aklımdakileri yapabirsem paylaşırım evimin resmini.bu arada inşallah bir oğlun olur :) bende kızım olsun çok isterim.bakalım zaman.

aşk olsun ,çok sormak ta ne ,paylaşım için açıyoruz konuları ,sende evine geç yerleş bir an önce ,resimleri de koyarsın ,bende sana yorumlar yaparım ,belki sorular sorar başını ağrıtırım :KK1: allah oğlunu bağışlasın ,birde kız evlat nasip etsin inş.bana da bir erkek :emir_bebek:

aşk olsun ,çok sormak ta ne ,paylaşım için açıyoruz konuları ,sende evine geç yerleş bir an önce ,resimleri de koyarsın ,bende sana yorumlar yaparım ,belki sorular sorar başını ağrıtırım :KK1: allah oğlunu bağışlasın ,birde kız evlat nasip etsin inş.bana da bir erkek :emir_bebek:

teşekkür ederim beni dinlediğin için. tek geçeyim evime istediklerimide alayım hemen paylaşırım.sağol güzel dileklerin için.

oooh valla miis gibi evın var kııızz :KK1: kelebeğimizin odasıda gozumden kacmadıı cok şık hanii yer onu teyzesii:KK12:
bu arada l koltugumuz aynı rengıde aynı yastıkların bıle rengı aynı heheeh:21:

oooh valla miis gibi evın var kııızz :KK1: kelebeğimizin odasıda gozumden kacmadıı cok şık hanii yer onu teyzesii:KK12:
bu arada l koltugumuz aynı rengıde aynı yastıkların bıle rengı aynı heheeh:21:

gel yavrum o koltukta ağırlarım seni kahve yaparım sana aşkitom ..:KK16:

çok güzel bir ev 7 yılıık ama eşyalar yepyeni yeniledinmi canım, eğer yenilemediysen güzel kullanmışsın maşallah

çok güzel bir ev 7 yılıık ama eşyalar yepyeni yeniledinmi canım, eğer yenilemediysen güzel kullanmışsın maşallah

sağol canım güzel sözlerin için,hayır hiç bir mobilyam yenilenmedi ,hepsi 7 yıllık ,tabi zaman içinde yeni çıkan şeyleri aldım elbette lcd tv gibi ,ufak tefek tablo v.s tarzı şeyler ,taşındığımda yeni eve uymayan halı ,perde gibi şeyler değişti sadece onun dışında herşeyim yeni gelin olduğumda aldığımız eşyalar ,sanırım biraz sade seçimler yaptığımdan modası geçmedi ve temiz kullandım ondandır..:KK16::KK16:

Bayıldımmmmm çok güzel eviniz hep mutlu günlerde oturun inşallah :))))

evin çok güzel maşallah.ve birde çok temizsin gerçekten.o halıların temizliğini nasıl yapıyorsun zor oluyomu.neyse ağız tadıyla oturman dileğiyle :KK16:

X