Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nirvancım su an bu hareketleri yapıyoruz sende basla 2-3 sayfa önce bi link vermiştim ondanda yardım alabilirsin egzersiz konusunda

İLERİ TEKME
Ellerimizi belimize koyup sırtımız, vücudumuz dik bir şekilde yerimizi alıyoruz. Bacağımızı kaldırıp uzattığımızda diğer bacağın-dizin bükülmemesine özen gösterelim.

Başlangıç: 20x1 set sağ bacak 20x1 set sol bacak
İleride : 30x1 set sağ bacak 30x1 set sol bacak uygulayalım...

İLERİ HAMLE
Eller belde, yerimizi alalım. Bir sağ bacak ile bir sol bacak ile bu hareketi yapacağız. Hamlenizi tam önünüze doğru yapın ve hamleyi geri alırken tam düz bir hatta geri alın.

Başlangıç : 16 x 2 set
İleride : 24 x 2 set

YANA HAMLE
Tam sağa ve tam sola doğru yapıyoruz hareketi arkadaşlar. Hamle yapmayan bacak bükülmeyecek ve sırt dik olacak. Bir sağa bir sola haydi bakalım :wink:

Başlangıç : 16 x 2 set
İleride : 24 x 2 set

UZANARAK AÇ - KAPA​
Hepimize tanıdık geliyor değil mi? Doğru yapıldığında kesinlike işe yarıyor arkadaşlar. Önemli olan düz bir hatta uzanmak yani omuzlar, popo ve ayaklar aynı hizada olacak.

Başlangıç: 25x1 set sağ bacak, 25x1 sol bacak
İleride : 20x2 set sağ bacak, 20 x2 set sol bacak

CİN OTURUŞU
İşte size hem kalçayı, hem alt karnı-beli ve hem de bacakları çalıştıracak bir egzersiz:) Belden bükülmeyeceğiz arkadaşlar, bacaklarla geriye doğru gidiyoruz. İlk başlarda bir miktar zorlayıcı olabilir. Yapabildiğiniz kadarıyla başlarsınız.

15x1 set

[/CENTER][/B][/COLOR]
Dizler bükük, ayaklar omuz genişliğinde açık ve yere tam basar şekilde resimdeki gibi uzanıyoruz. Avuç içleri yere tam otursun. Kalça ile beraber beli de kaldırıyoruz. Bel, basen, bacak... Daha ne isteriz? Hepsi çalışıyor :)

Başlangıç: 20x1 set
İleride: 15x2 set

ne güzel ajandaseni motive etmiş sen tekrar al ajandanı eline bence
birde kilon 75 mi 75,5 mi en iyisi sen bugün tartıl öyle söyle
baslama kilon önemli biliyorsun yerimseniben

bencede bugün çıkartıcam ve yarında itibaren hem size hemde günlüğüme yediklerimi not almaya başlıycam
ok yarın sabah tartılıp hemen bildiririm

normalde burası dolu olur gündüzleri ama bugün herkesin işleri yogun galiba canım:teselli:

bende elimden geldiği sıklıkta girmeye çalışıcam sizleri zamanla tanıyacam

neyse ben kaçtım kıslarr kociş gelecek şimdi adam beni ne zamn görse pc başındayım
oda diyo zaten bi gün başka bişey yaparken görcemmi seni diye:)

tanıştığımıza memnun oldum görüşürüz

hepnizle tanıştığıma çok memnun oldum şimdi yiğenim aradı malum sömestir tatili söz vermiştim sinemaya gideriz diye onu hatırlattı şimdilik çıkıyorum bugün erken gelirsem girerim tekrar yok geç gelirsem yarın sabah kilomuda öğrenir öyle gelirim şimdiden heycan bastı walla umarım hep beraber veririz tüm kilolarımızı

nirvancım aramıza hoşgeldin canım a.s.
ohhh güzellik uzmanımızda var artık hihoyyyt
daha ne ister insan böyle takıma can kurban kaydirigubbakcemile5
nirvancım bize güzellik tüyoları veririsin artık yerimseniben
ne de olsa takım arkadaşıyız dimi
bu arada bende hafta içi 8-5 buradayım sırnaşık şey

oyyyy toplantı bitti indim aşağıya sanki ben toplantıya girip konuşmuşum gibi yorgunumbenneyaptımki Nirvan hoşgeldin takımımıza sağlıklı kilo vermelera.s.yaavvv yine döktürmüşsünüz kaç sayfakaydirigubbakcemileeve gitmek istiyorum uyumak istiyorum sessizlik istiyorum daha çok şey istiyorum da sığmaz buraya:roflol:

Selam canlarım bugün yediklerimi yazayım
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği arasına kaşarr peyniri ve meyve suyu (1 havuç, 1 elma, 1 portakal), bir avuç fındık
Öğle 5 kaşık bulgur pilavı ,5 kaşık bamya yemeği, 1 bardak ayran
İkindi 1 bardak yulaflı süt
Akşam 5 kaşık menemen, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak ayran
Öğle yemeğini yedikten sonra acayip bi tokluk hissettim ama şimdi açım hem de çoookkk :) Gidip meyve yıkayayım bari 2 tane portakal

kaleyim hoşgeldin canım benima.s.
tısım:CüvCüv::CüvCüv:rejimmi mi yapıyon hala
bak yegenimiz dışarı çıktığı zaman şikayet etmesin seni annem sizin yüzünden beni aç bıraktı diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…