Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tısım ben biraz ya hep ya hiçlerdenim şimcik annemler gelecek onlar varken yapamam
onlar gitsin ondan sonra başlayayım diyom hem ne bagırıyon hastalıktan yeni çıktım bensenağlamasenağlamasenağlama

20 dakkadan ne olur al anneni karsına yap hareketleri yada annenle yap
eminim o senden daha iyi yapar hihoyyyt

yada gece 12 de yatıyorsan 15 dk önce git odana yap ve yat sositososito

80 doğumluyum son seneye kadar hiç kilo problemim olmamıştı fakat son bir senedir fazlasıyla kio aldım buna kullandığım bir hap neden oldu ama sadece hapı suçlamak olmaz pis boğazlığım yüzünden aldım kiloları
şu an çalışmıyorum bir kilo alma nedenimde bu sanırım:))
170 boyundayım 75 kiloyum

nirvanacım kurallarımızı oku eğer kabul edersen
bir haftalık deneme sürecini baslatırız yerimseniben

KURAL 1

ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...

aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...

mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...

bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....

bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....

KURAL 2

Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..

geçen günlerde kendimi motive etmek için d.koçak çıkarmış bir ajanda her gün yediklerini içtiklerini yazıyorsun p.tesileri tartılıp ölçülüyorsun onu aldım 77.5 düm başladığımda ajandayı tutmaya onunla 75.5 e düştüm ama pis boğazım tekrar başladım son bşr haftadır yemeye ajandayı sıkıştırdım gözümün görmediği bir yere suçluluk duymamak için olacak işmi bu

o zaman aramıza hosgeldin a.s.
su an uyguladığın bir diyet programın varmı
birde spor yapıyormusun biliyorsun spor sart

bu arada hergün yediklerimizi yazıyoruz

hoşbuldum tekrardan çok teşekkür ederim sizleri mahçup etmiyeceğim inşallah
d.koçak beslenme programını uygulamaya çalışıyordum son bir haftaya kadar 3 ana 3 ara öğün olarak,spor salonuna gidiyordum ama bıraktım şimdi evde haftada 3 gün cardio salsa yapıyorum

ne güzel ajandaseni motive etmiş sen tekrar al ajandanı eline bence
birde kilon 75 mi 75,5 mi en iyisi sen bugün tartıl öyle söyle
baslama kilon önemli biliyorsun yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…