• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neee:1shok: 9,30-10 gibimi geliyosun eve
allah yardımcın olsun canım ya :Saruboceq:
sen evli değilmisin kocan nasıl bakıyo bu işe ya
ikiniz içinde çok zor olsa gerek:1closedeyes:

Allah razı olsun cnm a.s.
7,30-8 gibi geliyorum ama
annemlerde yiyoruz yemeği
eve geliş o saatlerde oluyor işte :bbo:

evet evliyim, sabrediyoruz şutarafagitti
1,5 sene sonra inş. bitecek bu günler kaydirigubbakcemile2
borçlarımız bi bitsin hayırlısıylaa :Saruboceq:

merhaba kızlar sabah sabah arabamız bozuldu yine canım sıkıldı büroya gidecektim oğlene kaldı neyse buna da şükür ev işlerini yaptım laf kayınvalide ye gelince hepinize ALLAH(c.c) sabır versin diyorum 20 senelik olunca düzeliyorlar da yirmi sene cabuk gecmiyo:((((((((

gelişimcim arkadaşım keşke cıkmasan:a015:ben de sık giremiyorum hep geriden takip ediyorum bazen cevap bile veremeden sayfalar gecip gidiyor ama ne zaman sıkılsam özellikle rejim konusun da boş vereyim desem sizler aklıma geliyorsunuz toparlanıyorum kızlar süpersiniz:enbuyukkk:

jujum Allah sabır versin sana tısım ne o habersiz misafir en nefret ettiğim şeydir benim
ki sen bide çalışıyosunuz yani insan düşünür evde yemek varmı yokmu bı kız yorgun gelir misafir çagıracak haldemi diye :mymeka:
bende yeni evlendiğim zaman bizimkilerin de huyu pat diye habersiz gelmekti ama söyleye söyleye kıza kıza artık kırdım habersiz kimse gelmiyo:roflol:
ben çalışmıyorum ama insanlık hali o gün canım misafir karşılamak istemez yada hastayımdır dimi bide ben evde fazla durmuyorum beni evde bulup bulamayacaklarını bilmedikleri için cesaret edemiyorlar
ama hakkını yemeyim eşimde bu konuda benimle hemfikir ki bu büyük kolaylık oluyo
ilk evlendiğimiz zaman aman yabancı mı onlar falan diyordu şimdi degişti sıkıysa degişmesin:roflol:

Allah razı olsun cnm a.s.
7,30-8 gibi geliyorum ama
annemlerde yiyoruz yemeği
eve geliş o saatlerde oluyor işte :bbo:

evet evliyim, sabrediyoruz şutarafagitti
1,5 sene sonra inş. bitecek bu günler kaydirigubbakcemile2
borçlarımız bi bitsin hayırlısıylaa :Saruboceq:
borçlarınızı en yakın zamanda bitirirsiniz inşallah canım ya :Saruboceq:
dimplecim sorun maddi olsun bi şekilde o halledilir
yeter ki başka sorunlar olmasın canım a.s

günaydın herkese
of her tarafımda uçuk çıktı ne menem bi hastalık geçirdim ben ya kendi gitti izi hala sürüyo

şirincim asiviral diye bi uçuk kremi var ondan kullan iyi geliyo :teselli:

off ammma uzun yazmışım yav Çok üzgünüm çoook
aşem bu saatten sonra aynı evde oturmayı eşinde istemez canım sende sinirlenme sakin ol o istediği kadar desin
bu arada bu yemek var gelin dediği zaman gitmek zorundamısınız
bizim bu akşam programımız var dersiniz olur biter:lepi:

ilkerim eğer 20 sene böyle gecerse kii gecmez kesin sıkarım ünüklerini :jeyyar:
hafta sonu arkadasım oğlunu sünnet ettircekmiş corluya da büyük ihtimal giderim ckale dende arkadasım gelcek ayy insallah hayal ettiğim gibi olur
insallah herif peşime takılmaz

borçlarınızı en yakın zamanda bitirirsiniz inşallah canım ya :Saruboceq:
dimplecim sorun maddi olsun bi şekilde o halledilir
yeter ki başka sorunlar olmasın canım a.s

inşaallah tatlım inşaallah Şeniz
Rabbim senin de hep yüzünü güldürsün
Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun a.s
dediğin gibi başka dertler olmasın :1rolleyes:

arkadaslar
cuma paylasım alanını takip ediyormusuz hiç :uhm:
gün içinde bakmanızı tavsiye ediyorum ne olmus ne bitmiş haberiniz olsun. hepimiz cuma zayıflama yarısmasının üyeleriyiz sonucta. azen yeni kararlar alınıyor. cuma bireysel de birinci olan arkadas o haftaki yaptıklarını diyetini yazıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-12.html

arada göz gezdirseniz sizin için iyi olur.

ayy bi saatir derdim var köşesini okuyordum içim bi fena oldusenağlama
ne o ya eşini aldatanlar kayınvalidesi yüzünden dayak yiyenler off içim daraldı kendimi çok kötü hissettim girmeyecem bi daha oraya ya :oklava:
Allah derdi olan herkese yardım etsin

jujum sagol link için baktım hemen bugünlerde sadece bakıyom işte bide kalkıp yapsam hiç fena olmayacak ilkerim bile yapıyo ben daha spora başlamadım

sen daha baslamadın mı :mymeka: :mymeka:
koca gece yatacağına 20 dakikaka ayırsana tısım Çok üzgünüm çoook
hadee bu akşamdan itibaren baslıyon yoksaa gelirim yanına :jeyyar: ben yaptırırım delikafadulden

Back