Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nerde be almiş annem kardeşimle uğraşıyo hiperaktif bize bakan yok valla

valla o linke baktm da serserim telkin ii hoşta sayılar ne alaka bişeyi 40 kere söylersen olur die bi anane lafı var ya o hesap olmşkaydirigubbakcemile3
hatta ilk cümleleri söledm üşümeye başladm üstümü gydim gidipkaydirigubbakcemile3

kalleyim hoşgeldn hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

Dilencicim, senin vermen gereken kilo fazla. O yüzden mümkünse diyetisyene git. Yok mümkün değilse senin kilonda olanlara verilen diyetleri dene. Bence 5 kilo dahi versen kendini iyi hissedersin, bu arada geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ayrıca erkek arkadaşın seni böyle begenmiş sen onlar için değil, kendin için bir şeyler yap...

YEdiklerime gelince;
Sabah:1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Ara: 2 ceviziçi, 4 kuru kayısı
Öğle: 1 küçük kase çorba, 2 parça et, ayran
Ara: 1 elma
Ara: Nescafe+ Diyet Bisküvi
Ara: 1 kuru kayısı
Akşam: 1/2 bardak yoğurt, 5 kaşık taze fasülye, 1 dilim ekmek, 1 kaşık zeytinyaağlı salata
ARa: 1 portakal

gelişimci kımse olmıyor dedin sıkıldığını gördüğüm için yazdımda pek enterese olmadın okudun gittiin:dilcikar:
sen bilirsin nyse herkese iyi akşamlar:a015:

canım ben ileti yazdıktan sonra netten ayrıldım.yazdıklarını şimdi okuyorum daha...bana cevap verdiğin için teşekkür ederim ama neden enterese olmadın dedin yada okuyupta cevap vermediğimi neden düşündün anlamadım...şimdi okuyup cevap yazıyorum...tekrar teşekkür ederim benimle ilgilendiğin için a.s. sabah kahvaltıdan 2 saat sonra öğle yemeği yediğimiz için sabahları o şekil kahvaltı yapıyorum...aradaki zaman kısa...ayrıca bahane değil ama spor gerçekten yapamıyorum...çok yoruluyorum..işten sonra bazı günler kursa gidiyorum yada başka bir iş çıkıyor..ama zamanım oldukça müzik eşliğinde sporda yapmaya çalışıyorum...ama genelde gece yaptığım için ve o saatten sonra ileti yazmadığım için genel olarak bildirmiyorum.hatta akşamdam sonra tekra ara olarak yediğim meyve vb..oluyor ama akşamdan sonra pek bildirim yapmıyorum..genelde hemen eve gelince bildirim yapıyorum........

dün yediklerimi yazayım bari
sabah:1 poğaça,1 sb süt
ara:4 adet kuru kayısı
öğle:az pilav,1 kepçe kuru fasülye ve bol salata
ara:form bisküvi
akşam:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği ve yarım kase aşure klava:
ara:1 elma,1 portakal

50 dakika spor yaptım kaydirigubbakcemile2

günaydınmirmirmirmiruykusuz ve yorgunum efe hastaydı soğuk algınlığı ve ateşi var gecemiz sıkıntılı geçtijuju yanına gelirsem 3, yü görürsün bile diyemiyorum halim yok çünkü bu yeter sana:mymeka:sıra şirin almiş gelişimci ve sende:dilcikar:dün akşam anneme gittim ve 5-6 tane köfte yedim :1ninca:çok lezzetli olmuştu yedim bende yorum yapmayın gebertierim:dilcikar::roflol: gidiyorum ben sitede işlerimin başına hadi öperim herkesiŞeniz

geçmiş olsun sirserim :teselli:
tısım ne demişler
1 cocuk hiç cocuk
2 cocuk az cocuk
3 cocuk tam karar kaydirigubbakcemile3

ben 3 tane istiyom hatta üçüz olursa makbul olur
hatta ilerde cok zengin olursak 5-6 tane doğururum :ecrin_bebek:

dünkü menümm
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay
ara: yarım sb. süt
öğlen:Çorba+kapuska+1dilim kepekli
ara:nescafe Şeniz
ara: bi de arada yarım içli köfte yemiştim onu yazmayı unutmuşum nedense kaydirigubbakcemile3
akşam: Patates yemeği+1 dilim kepekli+yoğurt
ara: portakal :asigim:

Son düzenleme:
almişim gel öpem seni Şeniz ama yarın görüşürük :jeyyar: seni gececem :dilcikar:

sirserim ohh afiyet bal seker olsun yarasın demicem yaramasın :roflol: sporunu yaptıysan no problem bende köfteye dayanamam eğer cok canım isterse ya fırında yada ızgarada yapıyorum yağda kızartmayı sevmiyorum pek

dimplecim sende cok güzel gidiyorsun Şeniz

bende akşam yarım kepce corba 2-3 kasık makarna yedim
yatmadan önce 4-5 tane fındık yidim
sporumu ihmal etmedim yatmadan önce yaptım onuda

kızlar nazara mı geldik nedir. guruptan kaç kişi hasta,serserininde yavrusu hastalanmış.geçmiş olsun serseri.ay ben bi türlü kendime gelemedim,herkes eczacıda hasta olursa diyor ama en risk altında olanlardan biriyiz biz. nekadar dikkat etsende hergün eczaneye kaç tane gripli hasta geliyor.illaki bulaşıyor.dün ö.sonra dayanamadım eve gittim.
diyet sporda çok fena durumda.hastasın yemezsen iyileşemezsin diye herkes(annem ve oğlumun bakıcısı) habire çorba yapıyor,ballı sütler,pekmezler. ay baydılar beni.2 günde spor yaptım annem kıyameti kopardı,benim bi bebeğim varmış,bian önce dinlenip iyileşeceğime kendimi yoruyormuşum. eşime sıkı sıkı tembihle iyileşene kadar sporda yasaklandı.
diyorum allahtan bi diyete başladık.bi motive ettirmediler insanı.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

canım diyetisyen özel değilse bir işe yaramıyor farklı bilgi vermiyor öle araıp bişey danışamıyosn o da gereksiz daha önce devlette gittim de sadece tartıp küçük defter var elimde ona yazıyor ee ben zaten tartılıyorum bakıyorm ona,anlamsız yani.
tabi doğru söylüyorsun beğenmişte insan yine de onları gördüğünde gözlerinde iyi şeyler görmek ister, bölee allahım küçülmeliyimm kaybolmalıyım gibi hissetmek istemiyorum:1ninca:

canlar girmeye fırsat buldum bari yazayım yediklerimi
3 dilim kepek ekmek, 1kk peynir, 1 çay ama azcık şeker attm, 1 küçük domates, 1 zeytin:)
inşalla bugün bozmam.

şekercim gçmiş olsn serserim senin de oğlun hemen iyileşsin inş:)
öperümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…