nerde be almiş annem kardeşimle uğraşıyo hiperaktif bize bakan yok vallakızlar maşallah döktürmüşünüz ya allah muhabbetinizi artırsınyerimseniben şirincim teşekkür ederiz a.s.bana aşem yazıyı çıkartıp verdi ben buzdolabıma asarımokurum süreklidilenci geçmiş olsun canım
nasıl olsa annenin yanındasın naz yap biraz iyi baksın sana a.s
hiiii kaleyim canıum:sm_cool::teytey:Şeniz gözlerim doldu falla hayırlı olsun bebişimiz:1hug:Allah burada isteyen diğer kardeşlerimede yaşatsın inşallah o duyguyu o müjdeli haberi bizlerle paylaşmayıhihoyyytdilencim hoşgeldin tatlım bak şirinin verdiği linke benim çok dikkatimi çekti:1shok:şirin ayrıca teşekkürlerimi bildiriyorum telkinlerim başladı bilea.s.kaleyyyyyyy gel bi daha öpecemŞenizhaydi kızlar harekete geçme vakti ilker düşünüp durma başla:1rolleyes:
gelişimci kımse olmıyor dedin sıkıldığını gördüğüm için yazdımda pek enterese olmadın okudun gittiin:dilcikar:
sen bilirsin nyse herkese iyi akşamlar:a015:
günaydınmirmirmirmiruykusuz ve yorgunum efe hastaydı soğuk algınlığı ve ateşi var gecemiz sıkıntılı geçtijuju yanına gelirsem 3, yü görürsün bile diyemiyorum halim yok çünkü bu yeter sana:mymeka:sıra şirin almiş gelişimci ve sende:dilcikar:dün akşam anneme gittim ve 5-6 tane köfte yedim :1ninca:çok lezzetli olmuştu yedim bende yorum yapmayın gebertierim:dilcikar::roflol: gidiyorum ben sitede işlerimin başına hadi öperim herkesiŞeniz
Dilencicim, senin vermen gereken kilo fazla. O yüzden mümkünse diyetisyene git. Yok mümkün değilse senin kilonda olanlara verilen diyetleri dene. Bence 5 kilo dahi versen kendini iyi hissedersin, bu arada geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ayrıca erkek arkadaşın seni böyle begenmiş sen onlar için değil, kendin için bir şeyler yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?