nan siseri yuh o kadar köfte yenir mi hıı :mymeka:biraz önce gerçekten kafasına vurdum al sana :mymeka:günaydınmirmirmirmiruykusuz ve yorgunum efe hastaydı soğuk algınlığı ve ateşi var gecemiz sıkıntılı geçtijuju yanına gelirsem 3, yü görürsün bile diyemiyorum halim yok çünkü bu yeter sana:mymeka:sıra şirin almiş gelişimci ve sende:dilcikar:dün akşam anneme gittim ve 5-6 tane köfte yedim :1ninca:çok lezzetli olmuştu yedim bende yorum yapmayın gebertierim:dilcikar::roflol: gidiyorum ben sitede işlerimin başına hadi öperim herkesiŞeniz
B]kız julyet bu kriz de 3 tane çocuk yapılır mı:1shok: allah aşkına:mymeka:başbakanın sözünü dinliyosun galiba yasakkelimesen şimdi çocuk özlemi içindesin ya apır sapır konuşuyon işte ne diyim ben sana [/B]geçmiş olsun sirserim :teselli:tısım ne demişler 1 cocuk hiç cocuk2 cocuk az cocuk3 cocuk tam karar kaydirigubbakcemile3[ben 3 tane istiyom hatta üçüz olursa makbul olur hatta ilerde cok zengin olursak 5-6 tane doğururum :ecrin_bebek:
dimplecim yasak şeyleri yazmak işimize gelmiyo ztn bizim :1rolleyes:dünkü menümm sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay ara: yarım sb. sütöğlen:Çorba+kapuska+1dilim kepekliara:nescafe Şenizara: bi de arada yarım içli köfte yemiştim onu yazmayı unutmuşum nedense kaydirigubbakcemile3akşam: Patates yemeği+1 dilim kepekli+yoğurtara: portakal :asigim:
almişim gel öpem seni Şeniz ama yarın görüşürük :jeyyar: seni gececem :dilcikar:sirserim ohh afiyet bal seker olsun yarasın demicem yaramasın :roflol: sporunu yaptıysan no problem bende köfteye dayanamam eğer cok canım isterse ya fırında yada ızgarada yapıyorum yağda kızartmayı sevmiyorum pek dimplecim sende cok güzel gidiyorsun Şenizbende akşam yarım kepce corba 2-3 kasık makarna yedimyatmadan önce 4-5 tane fındık yidimsporumu ihmal etmedim yatmadan önce yaptım onuda
ben de seni öpem jujum Şeniz
sen beni geçersen şaşırmam ztn :dilcikar:
yemden içmeden kestin kendini beni geçmek için naniknanik
*[/B][/QUOTE]
tısım kepek ekmeği de olsa en fazla 1-2 tane yecanlar girmeye fırsat buldum bari yazayım yediklerimi3 dilim kepek ekmek, 1kk peynir, 1 çay ama azcık şeker attm, 1 küçük domates, 1 zeytin:)inşalla bugün bozmam.şekercim gçmiş olsn serserim senin de oğlun hemen iyileşsin inş:)öperümm
3 tane çok beya :mymeka:
Son düzenleme: