Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar napıyorsunuz? İnternete giremiyordum uzun zamandır evden. O yüzden bakamadım neler yapıyorsunuz diye. Ama ben kendimden bir haber vereyim. Sanırım bi yeğeniniz olacak :sm_cool: İstiyoduk ama çok da umutlu olmadığım için bazı şeylere pek dikkat etmemiştim. Mesela oğuzun koluna iyileşti mi diye bakmak için röntgen çektiler. Ben de girdim röntgen odasına falan öyle şeyler işte. Biraz moralim bozuk, burukluk ve endişelerim var ama inşallah sağ salim, sağlıklı sıhhatli atlatırız. Allah tüm isteyenleri çocuk sahibi etsin :Saruboceq:

niye moralini bozuyorsunki dilencim bu hepimizin başına gelen bir olay
hasta oldugun için böyle düşünüyorsun iyileş hatta bende iyileşeyim bu arada
bomba gibi dönecegine eminim
geçmiş olsun bu arada

sağol tatlım sanada geçmş olsun
inşallah bakalım artık yaza kadar zayıflamam şart oldu bu kez tanışıcaz çünkü annesi aradı benimkinin yazın kesin gel artık diyo denizliye.ztn benmki 70 kilo siz düşünün halimi öle o çöp gibyken:1ninca:

kızlar maşallah döktürmüşünüz ya allah muhabbetinizi artırsınyerimseniben
bu arada diyet yöntemleri ve önerilerinizde düşünce ile zayıflama diye bir yer keşfettim* yapabilrsem linkini buraya koyacam ama becerebilecegimi sanmıyorum bi deneyeyim
şirincim teşekkür ederiz a.s.bana aşem yazıyı çıkartıp verdi ben buzdolabıma asarımokurum sürekli dilenci geçmiş olsun canım
nasıl olsa annenin yanındasın naz yap biraz iyi baksın sana a.s

çok sevindim kardeşim a.s
hayırlı olsunn :1hug:
inş. bigün ben de size böyle bi haberle gelirim :sm_cool:

kaleycim bebişin hayırlı olsun canım :1hug:
morelini bozma canım ya iyi düşün allahın izniyle bişey olmaz inşallah :Saruboceq:

allah jujuma da gösterir inşallah:Saruboceq:

:lepi: kaleyy :1hug: cok sevidim :lepi:
endişelenme canım içini rahat tut bişey olmaz hayırlısıylan :Saruboceq:
kucağına aldığın günleride görürüz insallah

Çok teşekkür ederim canım ama sevinemiyorum bile inşallah sağlıklı sıhhatli olur... Darısı başına aşkıııımmmm inşallah sen de en yakın zamanda güzel haberleri verirsin bize Şeniz
Bu arada şüphelenmeye başladığımdan beri daha dikkatli olmaya başladım yememde içmemde. Bol kalsiyum, sebze, meyve ve fındık fıstık falan yemeye başladım. Ekmeği çok azalttım. İnşallah devam ederse sadece göbekten ibaret olmak istiyorum...

çok sevindim kardeşim a.s
hayırlı olsunn :1hug:
inş. bigün ben de size böyle bi haberle gelirim :sm_cool:

kaleycim bebişin hayırlı olsun canım :1hug:
morelini bozma canım ya iyi düşün allahın izniyle bişey olmaz inşallah :Saruboceq:

allah jujuma da gösterir inşallah:Saruboceq:

Teşekkürler canlarım Allah tüm isteyenlere verir inşallah :Saruboceq:

sevin bakimmm :mymeka:
tabiki sağlıklı sıhhatli olacak
benim arkadasım evde büyük temizlik yapmıs koltukları kaldırmıs hep ağır kaldırmıs yani
sonra öğreniyorki hamile
cünkü sen farkında değilsin bizim oralarda allah korur derler
ee ne zaman hastaneye gidiyon kaç haftalık

hiiii kaleyim canıum:sm_cool::teytey:Şeniz gözlerim doldu falla hayırlı olsun bebişimiz:1hug:Allah burada isteyen diğer kardeşlerimede yaşatsın inşallah o duyguyu o müjdeli haberi bizlerle paylaşmayıhihoyyytdilencim hoşgeldin tatlım bak şirinin verdiği linke benim çok dikkatimi çekti:1shok:şirin ayrıca teşekkürlerimi bildiriyorum telkinlerim başladı bilea.s.kaleyyyyyyy gel bi daha öpecemŞenizhaydi kızlar harekete geçme vakti ilker düşünüp durma başla:1rolleyes:

kaley canım benim Allahın izniyle hiç birşey olmaz inş bebişe,
ii düşün ii olsun tatlım,
Allah bebeğine sorunsuz sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin,Allah sorunsuzca bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin tatlım ,
ay anaaaaaaaaaaaam ben pek sevindim ya...

Ben de bizim büroyu temizledim eşimin kardeşleri yıkadı ben de onlara kovayla su taşıdım :mymeka: Canım sanırım 4 haftalık regl günüm geçince test yaptım dün evde pozitif çıktı. İnşallah 1-2 haftaya giderim doktora herşey yolunda giderse...

Canım benim yaaa benim de gözlerim doldu. Geçen sene şubatta geldim ben buraya sanırsam. Yaklaşık bir yıldır beraberiz. Canlarım benim inşallah hep iyi haberlerimizi alırız birbirimizin Şeniz

Çok teşekkür ederim caanııımmmm Şeniz
şimdi sıra sirseride :CüvCüv: :CüvCüv: 3, yü bekliyoruz artık kaydirigubbakcemile5

:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…