• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın sekercim
coğu insan yasıyor bunu
ama hiç beklemediğim kişler hiç beklemediğim zamada
böyle iftiralar sasırttı beni
ben yine salağın önde gideni
bi seviyorum bi ilgi alaka sorma
meğer saygısızın terbiyesizin fesatın önde gideniymişimde haberim yokmus
birde benimle konuşmuyolar kendikendilerine yazıp oynuyolar işte

böyle seyler cok komik geliyor gidipte tartısmaya tenezzül bile etmem
rabbim nası biliyosa öyle yapsın yuva yıkanın yuvası olmaz

biz barışmasına barıstıkta
arabozan insan o kadar cok ki
yapmadığım seyleri -yaptı- yada -yapar- konusmadığım seyleri -konustu- yada -konusur- diyip iftira atan ve kocamı dolduran insanlar oldukca daha kaç kere küser kaç kere barısırız bilmiyorum
tam düzeltip hallediyoruz baska laflar
zaten hiç kendi anlaşamadığımız için tartısmadık ki hiç
mutlu mesut geciniyoruz
basklarının lafları sözleri bana iftiraları
ve dönüp dolaşıp benim suclu cıkmam benim sabrımı tasırmak üzere
rabbim bildiği gibi yapsın
ses etmedim hala da etmiyor sabrediyorum konusursam eğer cok seyler kopar
sükunetimi koruyorum allaha havale ediyorum o haklıyı haksızı görüyo

ay dimple bi soru sordum hayatımı anlattım kaydirigubbakcemile3
ohh rahatladım beee :delphin:
julyetcim öyle insanlarla fazla içli dışlı olma bence
merhaba merhaba o kadar insanın yüzüne gülerler arkasından kuyunu kazarlar
kızım eşinle madem arnda problem yok bırak başkalarını ya kafaya takma
kafaya tak tak nereye kadar,dünyaya bi kere geliyoruz ömür dediğin sandığımız gb çok uzun da değil rahat ol eşinle iyi geçinmeye bak milleti boşver :dilcikar:

merhaba kızlar.kaç gündür hastayım,evde yatıyorum.insanın işi biraz uygun olunca hemen kaytarıyor:utangac:.babamı eczaneye bırakıp 3 gündür ben evden çıkmadım.ama cidden çok kötü grip olmuşum.galiba banada hastalardan bulaştı.halada devam ediyor ama en azından eskisi gibi şiddetli değil.evdeki laptoptada sorun çıkınca hiç yazamadım.
sizler maşallah formunuzdasınız.diyetler,sporlar herşey tam gaz devam ediyor. benim diyet idare eder gibi(bugünlerde üniversitede okuyan kardeşlerim geldide,annem tüm performansını sergileyip en özel yemeklerini yapıyor.tabi bende az biraz kaçamak yapıyorum)
dün,bugünde günde 45dk spor yapıyorum.ebru şallının dvdsiyle. bakalım nekadar işe yarayacak.juliett bak hastayım falan demedim,sözümü tutuyorum.

şekercim geçmiş olsun ya:1hug:
ben de merak ediyodum seni ,sesin soluğun çıkmayınca

günaydın arkadaşlar
almila ve serserim bunlar sizea.s.
jujum bu da sana:mymeka: o kadar az yenirmi hem bize filozofluk yapıyorsun az yemeyin diye
saglık herşeyden önemli canım yememe hastalıgına dogru gidiyorsun ama belki bebiş vardır :teytey:

biz barışmasına barıstıkta
arabozan insan o kadar cok ki
yapmadığım seyleri -yaptı- yada -yapar- konusmadığım seyleri -konustu- yada -konusur- diyip iftira atan ve kocamı dolduran insanlar oldukca daha kaç kere küser kaç kere barısırız bilmiyorum
tam düzeltip hallediyoruz baska laflar
zaten hiç kendi anlaşamadığımız için tartısmadık ki hiç
mutlu mesut geciniyoruz
basklarının lafları sözleri bana iftiraları
ve dönüp dolaşıp benim suclu cıkmam benim sabrımı tasırmak üzere
rabbim bildiği gibi yapsın
ses etmedim hala da etmiyor sabrediyorum konusursam eğer cok seyler kopar
sükunetimi koruyorum allaha havale ediyorum o haklıyı haksızı görüyo

ay dimple bi soru sordum hayatımı anlattım kaydirigubbakcemile3
ohh rahatladım beee :delphin:

bak ne güzel demişsin a.s "allaha havale ediyorum o haklıyı haksızı görüyo " diye kesinlikle öyle canım
ama en önemlisi eşin :asigim:
iyisiniz ya gerisi fasa fiso yasakkelime

jujum kıslar çok haklı hayat o kadar kısa ki önemsenmeyecek insanların laflarına eşin de sende kulak tıkayıp mutluluğunuzu yaşayın doya doya:1hug:şekerlik nerelerdesin be kuzum hastayım diye kaytarıyomusun:jeyyar: ge öpim de geçsin hastalığınŞenizşirin canım:asigim:Şenizbak en üstte http ile başlayan yer var ya istediğin sayfayı aç ve orayı komple yani adres kısmını kopyala ve buraya gel yapıştır de bu kadar bebişima.s.dimple gel seni de öpim bakimŞeniznan burdaki diğer cadılar kıskanır falla bunlarda hepinizeŞeniz

jujum kıslar çok haklı hayat o kadar kısa ki önemsenmeyecek insanların laflarına eşin de sende kulak tıkayıp mutluluğunuzu yaşayın doya doya:1hug:şekerlik nerelerdesin be kuzum hastayım diye kaytarıyomusun:jeyyar: ge öpim de geçsin hastalığınŞenizşirin canım:asigim:Şenizbak en üstte http ile başlayan yer var ya istediğin sayfayı aç ve orayı komple yani adres kısmını kopyala ve buraya gel yapıştır de bu kadar bebişima.s.dimple gel seni de öpim bakimŞeniznan burdaki diğer cadılar kıskanır falla bunlarda hepinizeŞeniz

teşekkürler tatlım
bende öpimm bii Şeniz ohh

sağolun kızlar :1hug:
mutlu bırakırlarsa yasıyacaz insallah
ama eşimi öyle dolduyolar öyle inandırıyolar ki
huzurumuz bozuluyoo haliyle
sonra tabi bi şekilde düzeltiyoruz anlasıyoruz sonra tekrar
sen erkeksin öyle yap böyle yap adam dediğin bunu yapar karını ez falan bilmedğim neler var bilmiyorum
eee böyle laflar duyunca eşimde değişiyoo
şimdi yine toparladım yoluna girdi

amann neyse yahuu allaha havale ettim ben keyfime bakayım
öğlen yemeği kacırdım yine :mymeka:muz ve havuc salatası yedim 2 tane tofita yedim :mymeka: ama ıııhh hala karnım da bosluk var
bisküvi falanda almak istemiyorum

canım simit istiyo
var mı simiti olan CADIARZU

kızllaar ben geldimmkaydirigubbakcemile2
çok hastayım yaaa iki saattr açmışım ölee oturuyom pc başında ıhlamur içiyom biraz geçmişe baktm naptınız nettiniz diye jujumu kızdırmışlar serseriminde ruh hali kederlibenneyaptımki hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsn bende giremiyorum internete ist.da olduum müddetçe babam söyleniyo hemen diğer kardeşler sıraya giriyo amaan diyorum ben de 1 hafta snr dönecem ztn.
ama daha rejime başlar başlamaz spor yapamıyo olmak moralimi bozuyor hasta oldm.
benim destek bi ürüne ihtiyacım var böle olmıycak bi türlü toparlanamıyorm verdiğim kiloları aldığımdan beri kendime gelemedm:a015:
l carnitinmi alsam:bbo:

sağolun kızlar :1hug:
mutlu bırakırlarsa yasıyacaz insallah
ama eşimi öyle dolduyolar öyle inandırıyolar ki
huzurumuz bozuluyoo haliyle
sonra tabi bi şekilde düzeltiyoruz anlasıyoruz sonra tekrar
sen erkeksin öyle yap böyle yap adam dediğin bunu yapar karını ez falan bilmedğim neler var bilmiyorum
eee böyle laflar duyunca eşimde değişiyoo
şimdi yine toparladım yoluna girdi

amann neyse yahuu allaha havale ettim ben keyfime bakayım
öğlen yemeği kacırdım yine :mymeka:muz ve havuc salatası yedim 2 tane tofita yedim :mymeka: ama ıııhh hala karnım da bosluk var
bisküvi falanda almak istemiyorum

canım simit istiyo
var mı simiti olan CADIARZU

sende eşine deki benide dolduruşa getiriyorlar senin şuyun varmış buyun varmış ben inanıyormuyum de yada inanmış gibi yapıp kavga çıkart bak bakalım bi daha yapıyormu :roflol:

Back