Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sorma yaa canım benimde akşamları ayaklarım mutfağa gidiyor lakin su içip geri dönüyom ve gece kıza uyandikca wc ye kalkiyom

Slm kızlar aman kaptan dıkkat et sende gıtme bırakma bızı
Sabah menü 12.00 dıscıye gıttm curuk vardı ondan gecıktı
7 tane koz bıber
1 yumurta haslama
3 catal peynır
3 zeytın
2 dlm cavdar ekmek
2 bardak acık cay
Ara ogun yok
Aksam menü 18.30
Kucuk tabak kurufasulye
4 kasık yogurt
Su 2.5
Spor yok kızım cok huysuz yerınde durmuyo emekleme ve bı yerden tutunup kalkma donemınde bırakamıyorm zor oluyo
Oyyy mesajı yazana kadar oldum ya tel donuyo yıne.
malipina

sorma yaa canım benimde akşamları ayaklarım mutfağa gidiyor lakin su içip geri dönüyom ve gece kıza uyandikca wc ye kalkiyom
Aynenya cok kotu oluyo ole canim acaip tatli cekiyo ozaman yogurt yiyebiliyosak onla gecstrmeye caliscam da bide hurma yada kuru uzum yada findk gibi biseye izin olsa ozaman daha tatmin olcam da olmuyo heralde o saatte

İyi akşamlar canlar. Eve dönüş, valizleri yerleştirmeden yemek ve doğum günü davetine katılma derken ancak evin yolunu buldum. "Tatildeki" güzellere selamlar

Ne yaptın?

hayattaki şansım
dün holterin şarjı bitmiş, boş çıktı kart.
bugün tekrar takıldı
Geç olsun güç olmasın derler. Bir temiz çıksın da hayırlısıyla.

Emeğine sağlık kaptanım Maşallah çok güzel bir sonuçZumrud & Özge liste hayırlı olsun canlar

Bugün u serbest gun yapıp dondurma mi yesem ya benim aklım fikrim niye yemekte ya

çakıl kaşınıyon mu anam
Kaşınıyor Hortumunu seç gel çakıl, kaptanımızı yorma

Sevgili ve aşırı güzel kaptanım

@hergaf ablam ile bir mortilik istiyorum caizmidir?

İsabetli karar. Zevkle takip edeceğim

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 586. ETAP
( 31 AĞUSTOS - 7 EYLÜL )

TAKIM DERECELERİ

1.............. %1,604........ 10. TAKIM

2.............. %1,230........ 7.TAKIM

3................ %1.177...… 2. TAKIM

İkinci olmuşuz, tebrikler

Oooo masaallah fızıgın guzel bence ne al ne ver.korumadasn zaten bıldıgım kadarıyla.cok sevıyorm zayıf bayanları ya.bı bayan zayıf olmalı her zaman yasasın 7.takım
Sağol canım,7. Takım sayesinde hepsi..
Hepimiz misss gibi olup koruyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…