- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben çok acikirsam süt iciyom sadeceAynenya cok kotu oluyo ole canim acaip tatli cekiyo ozaman yogurt yiyebiliyosak onla gecstrmeye caliscam da bide hurma yada kuru uzum yada findk gibi biseye izin olsa ozaman daha tatmin olcam da olmuyo heralde o saatte
Dis olabilir canım bazen benimkide çok güzel uyur bazen saatte kaç defa uyanır bilmemBenimki bu ara saat basi uyaniyo bi skntisi varda cozemedm bugun gogsumu bi isirdi kanadi nebicim canim yandi dis cikarcak heralde kafasini nere koycagini bilmiyo ora bura.yatip duruyo
Çok çok fark var canım burda kaç kilosunDu bir de öncesini atayım
Eki Görüntüle 2187102
bide ablamın cocuar var gel yemek yap onların keyfini getirdiler derken mafoluyor yazikEvet kuzum öyle wallahi, akşam olunca pert oluyorum, koltukta sızıyorum..
Supperrr darısı başıma ben de böyle kakılmış olmak istiyorum
nesli kahvaltı yap nesliiGunaydinnn
Gece 3 e geliyordu işim bitti elimde tel3gon menüyü yazarken uyumuşum(
Dünkü menüm
Bu ara hiç ısta h yok ve kendimi çok şiş hissediyorum
Sabah 9.00
3 hurma 2 ceviz 3 çiğ badem
Yeşil çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 13.30
2 yumurta ile çılbır bol yogurtlu
Ara
16.00
1 elma 2 ceviz
Akşam 19.00
4 köfte domates salatalık
Şu 4 litre oldu
spor 2 saat normal yürüyüş
malipina
kahvaltı mis derken dondurma m yediiinnSabah 10.00
Yarım armut
Saat 11.45
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
1 çay bardağı çiğ kabak çekirdeği
2 top hakiki Maraş dondurması ( regli mağduru)
Akşam 19.00
Az balık çorba
Balık
Salata
1 küp tahin helvası
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
malipina
eski topaçlardan kim kalmış
flo da topaçtı hey yavrum hey
Bu fotoğrafta 64,5’im (diyete başlamadan 2 hafta önceydi)Ben çok acikirsam süt iciyom sadece
Dis olabilir canım bazen benimkide çok güzel uyur bazen saatte kaç defa uyanır bilmem
Çok çok fark var canım burda kaç kilosun
bide ablamın cocuar var gel yemek yap onların keyfini getirdiler derken mafoluyor yazik
Senin iş daha fenaymisBu fotoğrafta 64,5’im (diyete başlamadan 2 hafta önceydi)
Şimdi attığımda sabah 52.5 idim..
Bende çocuk yok ama iki kedi bir köpek bir eş bir kardeş var.. eve geldiğimde curcuna başlıyor, kediler peşimde köpek aç, bizim iki eleman ne yiycezzz diye başlıyorlar
Sorma çakıl, amelelik, gündelikçilik derken eridim bittimSupperrr darısı başıma ben de böyle kakılmış olmak istiyorum
ilk listem unutulmaz bir tat oldu benim içinİyi akşamlar canlar. Eve dönüş, valizleri yerleştirmeden yemek ve doğum günü davetine katılma derken ancak evin yolunu buldum. "Tatildeki" güzellere selamlar
Ne yaptın?
Geç olsun güç olmasın derler. Bir temiz çıksın da hayırlısıyla.
Emeğine sağlık kaptanımMaşallah çok güzel bir sonuç Zumrud & Özge liste hayırlı olsun canlar
KaşınıyorHortumunu seç gel çakıl, kaptanımızı yorma
İsabetli karar. Zevkle takip edeceğim
EvetSenin iş daha fenaymis
Çok az kalmis super vallaSorma çakıl, amelelik, gündelikçilik derken eridim bittim
Hala totoda kilo var ama, basenler son iki kiloyu tutuyor
Evet
Bir de çocuk olunca , hunimi takıp oynarım evde
Yok öyle şey kuzum, benimki topu topu 12 kiloydu, senin yolun uzun ve daha zorlu, ama azimle devam etmen gerek, önemli olan senin başarın olacakbir topaç ben kaldım
şu mesajını favorilere ekle bikaç ay sonra baktığında ay ben bikaç ay önce topaç mıymışım diycenbir topaç ben kaldım
ilk listem unutulmaz bir tat oldu benim için.D
Hırslandım başaracağım
gece uyudum da ama miu hepfit illallah ettiler benden bugünDün gece de uyuyamamış olmalısın. Bir heyecan, bir karın ağrısı
Bisiklet de geldi canısı, bahane yok artık. 2 hafta istikrarlı gitsen, verdiğin kilo ve fiziksel değişim seni motive eder. Devamı gelir zaten.bir topaç ben kaldım
ne güzel teselli o öyleYok öyle şey kuzum, benimki topu topu 12 kiloydu, senin yolun uzun ve daha zorlu, ama azimle devam etmen gerek, önemli olan senin başarın olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?