Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte sorunda bu.. miu da samimiyeti olan birine lan yazdı.. kimseye atar yapmadı ki... üstelik lan yazıp kendini kiblemeyen arkadaşlarda ban yedi..

Ama açıkladım, tek başına düşünülünce bu kelime hele de samimi arkadaşlar arasında argo olarak karşılanmaz bu da normaldir ama ben size lan diyebilir miyim? Diyemem kaba kaçar sizin tarafınızdan da hoş karşılanmaz, hatta moderatör olduğum içinde ekstra ayıp karşılanır, yönetime özelden haklı bir şikayet ve eleştiri mesajı yazılarak site yönetiminde yer alan birinin üyelere argo kelimeler kullanmasını kınadığınızı bildirirsiniz, ki bu haklı şikayetiniz yönetimce değerlendirilip gerekli ihtarı almama neden olur, tekrarlamalar halinde de yaptırımlar uygulanır, bazı argo kelimeler ya da şöyle diyeyim nereye çekersen oraya gidecek bazı sözcükler duruma göre samimiyet ifadesi duruma göre saygısızlık olarak algılanır, örnek vereyim size buradaki samimi bir takım arkadaşınızın sana ne be kızım demesi tuhafınıza gitmez değil mi? Ama hiç tanımadığınız bir üye sana ne be kızım dese tepkiniz sert olur, laubali ve kaba bulursunuz, şunun da altını çizeyim bu açıklamaları Miu'nun banlanmasının açıklaması olarak yazmıyorum, "lan" kelimesini Ayşe Fatma kullanırken banlanmıyor peki burada kullananlar neden banlandı sorusu üzerine bir kelimenin samimi hali ve hakaret üslupsuzluk sayılacak hallerini açıklama adına yazıyorum, bu kelime lan olmaz da sana ne olur veya başka bir argo söz olur, argo bir sözü nerede, kime ve ne maksatla kullandığınıza göre değişir durum, topikte olay nasıl gelişti, yazan ne amaçla yazdı, ironi mi arkadaşlar arası şakalaşma mı yoksa bir restleşme veya küçümseme, aşağılama mı sözü konusu incelenir ve ona göre hareket edilir, bunlar bunun açıklaması, orada anlaşalım da sonra mune geldi ne yazdı anlamadık, açıklama da yerine oturmadı demeyin.

Ben kendi banlamalarımın açıklamasını yaparım, çünkü ben yapmışımdır, gerekçem site kurallarından dolayıdır, şu mesaj şu sebeple bu uyarıyı almıştır der geçerim, kendimi ifade edebildiğimi sanıyorum ve yineliyorum herhangi bir arkadaşınız bir mesajı sebebiyle uyarı almışsa bunu özelden sormanız daha uygun çünkü topikte yazınca tepkiye tepki geliyor ve olay büyüyor, bugün kü lan mesajlı tepki mesajları da olayı büyütme çabasından başka birşey değildir, biri sırf arkadaşı banlandı diye lan yazdım bakın kendimi de kötü içerik yaptım deyip yönetime kendi kendini şikayet ederse bu toplu hareket, toplu meydan okumadır, son lan'lı cümle koca koca harflerle yazılmışsa üstelik.

Yoksa özelden bir arkadaşınıza da izah ettiğim gibi ne Miu ne takımla alıp verememe durumu yok, bir takıntı da yok, biz bir konuyu sıcağı sıcağına konuşur sonra da onu kapatırız gider, hele de 500 küsür binlik bir sitede kimi veya hangi topiği ne ara kafaya takalım, vakit bile yok, önümüzdeki ekranları görseniz ne demek istediğimizi anlarsınız, sizler bir topikle belki 100 kişilik bir grupla bizlerse 500 bini aşkın üye binlerce konu, milyonlarca mesaj, onaylanacak üyelikler, cevap verilecek konu ve özel mesajlarla uğraşıyoruz, bir yandan da özel hayatlarımıza zaman ayırmaya çabalıyoruz ama yönetim bu takıma kafayı taktı gibi bir algı oluşturmaya çalışan varsa, ki var gibi duruyor hata ederler, yine özelden arkadaşınıza izah ettiğim üzere, dün gece Miu banlanmış, gerekçesini banlayın olmadığımdan ben bilemem, fikir yürütebilirim sadece ama bugün sırf Miu banlandı diye lan yazıp yazıp sonra kendilerini kötü içerik yapmasalardı bizim 7. takımda neler oluyor haberimiz dahi olmaz, uyarı da vermezdik, ortada bir kasıt varsa bunu da bir göz önünde bulundurup değerlendirmenizi rica ediyorum hepinizden,

İsterseniz arkadaşlarınızın kendilerini rapor ettikleri yazıları da yine eklerim buraya, önce topiğe yazmışlar sonra lan demişim gibi açıklamalarla kendilerini yönetime rapor etmişler, bu bir toplu harekettir işte.

Senin naifliğini yerim ♡♡♡

Ben de tam olarak bunu söylüyorum işte kesinlikle bana tanımadığım birisi lan dese ben de aynı sizin gibi bakarım ama bakın özelden de yolladım burdan da atayım sizi de çok yormayayım. Mevzusu geçen 'lan' tam olarak bu cümlede ve konuştuğu "lan" diye hitap ettiği kişi de arkadaşı zaten ve eğleniyorlar kendi aralarında

Eklentiler

• IMG_20180907_225853.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 76
Yazışmaların devamını okumadım henüz ama ben yazdığım için cevap vereyim mune, yazan kişiyi trabzonlu üyenin yeni sahte hesabı sandım. Sanki banı yedin noldu diye dalga geçiyor diye düşündüm. Miunun kardeşi olduğundan bile haberim yok kaldı ki kk üyeliği olduğunu bileyim.

Aynen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu bu işte.. şakalaşıyırlar orda.. hatta banlanmasa ben lanı da görmezdim.. kazen üstüne basa basa söyledi okudum yinede ne var ki bu cümlede oldum.. o yüzden keyfi bi banlanma gibi geldi.. tepkiler ondan.. durum senlik değil aslında..

Pazartesiye kadar uğrayamaya bilirim.. Çünkü pazartesl sınıf belirleme sınavım var.. Insallah iyi bir sınıfta olabilirim ...
Haftasonu buna konsantre olup çalışacağım insallah.. İnternete giremeyebilirim.. Hepinizi öptüm çoooook

@malipina Kaptanim pazartesl kilomu akşam bildirebilirim ancak. Bilgin olsun

malipina Seni etiketleyemedim bir türlü

Detaylı açıklama için teşekkür ederim umarım
Dediğiniz gibi art niyetler kalkar takımımız adına ve samimi bir ortam olur ben gerçekten buradaki arkadaşlar gibi sıcak içten ve birbirini kollayan bir ortam görmedim bu yüzden de her konu da böyle toplu bir hareket var biri gelmediğinde merak var biri hastalanınca merak var nasıl oldu ne yaptı diye sadece işimi hallledeyim menfaati yok umuyorum ki bunu herkes anlar ve birbiri ile uğraşmaktan vaz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…