- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kız biftek kocamandıdünkü menüler
detoks günü olmuş çok iyi
su güzel
spor da yapılmış maşallah
güzel menü kuzum
kahvaltı güzel
akşam hem erken hem perşembeye yakışır
su güzel
spor da yapılmış
güzel menü pembikim
çok uzun oku oku bitmiyo
su güzel
spor da tamam
güzel menü kuzum
kahvaltı güzel
akşam da mis gibi
su güzel
spor da ooh
güzel menü kuzum
kahvaltı güzel
öğlen kararında
akşam da çok güzeş
akşam ekmek olmasa daha da güzel olurdu
su okey
sana spor yakışıyor
güzel menü kuzum
kahvaltı mis
akşam da çok güzel
su güzel
ooh yüzmüş ablam yürüyüş de yapılmış
çok güzel menü ablacım
kahvaltı güzel
akşam bifteği 2 tene yiyeydin de o pattisi gömmeyeydin ne vardı
su okey
spor=kakılmış mode on
pattis kızartması olmayaydı çok güzel menü diyeceedim emme diyemedim
Ben toplu hareket etmek değilde birçok kişi lan gibi bir çok argo bir kelimeyi kullanıp ban yemeden kk devam ediyor takımm arkadaşlarımın da miu nun bu yüzden ban yemesine takılıp bu şekilde yaptıklarını düşünüyorum saygılarEtiketlemeler veya alıntılarınız oluyorsa hepsini fark edemiyorum, yanlış anlaşılmasın kasten cevapsız bırakmıyorum.
Ben bunun izahını yaptım aslında ablacım, tepkiniz banlanmasınaysa bunu topiklerde dile getirmek yerine yönetimle birebir görüşebilirdiniz, geçmişte tatsızlıklar oldu biliyorsunuz, çıkan yangında alev topları kimi vurdu? Yine sizi vurdu, peki öyleyse geçmişten ders çıkarıp ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?
Kaldı ki hatırlarsınız o zamanda bu topikte tepki gösterenlerin bir kısmı neye tepki gösterdiğini bile bilmiyordu, bir kısmı da biz grup aşkıyla arkadaşlarımızı korumak adına tepki gösterdik ama arkadaşlar bizi yarı yolda bıraktı deyip kopmalar oldu mu? Evet oldu, kopmada oldu kırılma da oldu, yine aynı şeyler olmasın diye, sırf ne olduğunu anlatmak için topiğe geldim, açıklama yaptım ama bakın Bonus Elalis üstünüze alınmayın lütfen, yine konu net anlaşılmadan banlayan ben bile sanıldım değil mi?
Çünkü biri birşey yapıyor sonrası domino taşı etkisi, bu işler bu yolla çözülmez, çözülemeyeceğini aylar önce öğrenmeleri gerekirdi.
azcık olduğuna eminimKız biftek kocamandı
Pattis kızarması da azdı zaten
Bende bazen aynı zorluğu yaziyomKim kim nolmus ne anlamadim
Cok zorluklar altinda yaziyom msjlari ben cocuk bi kucgmda bi elimde tel idare edim artik
Vay maşallah yakışıklı kaptanimizamiuda ekliyim ben pınar diye ara gözlüklü siyah ceketli esmer karının biriyim
Gaz ver yeter canim
her daim, gel
bu heyecan eritiyor işte canımCok heyecanliyim kaptan ondan liste bende heyecan yapti
valla pınar inan 80 lerden ben de tiksindim artık. bir an önce vazgeçsin benden mümkünseinşallahı maşallahı yok o 70ler buraya gelecek dan dan dan
doğru beslenip sporunu yap gerisi zaten gelcekCok heyecanliyim kaptan ondan liste bende heyecan yapti
yakışıklıyım de miBende bazen aynı zorluğu yaziyom
Vay maşallah yakışıklı kaptanimiza
icmis gibi oldum kaptanim
bu heyecan eritiyor işte canım
yavrrum katyanın saçları fönlüydü kahve çaydan başka bişe getirmiyodu sen direk kakılmışsınMenu
Sabah 11.30
2 dilim tost ekmeği
2 yumurtadan Pattisli yumurta
1 dilim kaşar
6 çeri domates
Ara(18.00)
4 tane minnak incir
Akşam(19.30)
1 tabak kıymalı domatesli makarna
Su bol
Spor kakılmış diil Katya
malipina
Günahımı alıyorsun bakazcık olduğuna eminim
siz birbirinize göre değilsiniz bence de çok uzadı bu ilişki ayrıl artıkvalla pınar inan 80 lerden ben de tiksindim artık. bir an önce vazgeçsin benden mümkünse
Oovv hemide nasıl yakışıklı demek lafmi olur kaptanim hemide fena yakisikliyakışıklıyım de mi
Ay zaten karbon bana ben karbona hasret karbon yoo diyr diye kestim sifir karbon bende onun yerine kadim dostum kivircik var ekmek arasi yerine kivircik arasi yapiyorumdoğru beslenip sporunu yap gerisi zaten gelcek
karbonu biraz sınırlı tutcaz özellikle çarşamba perşembe ,o kadar. kolay yani stres yapcak bişey yok
Benim menü mü yorumlamadınyavrrum katyanın saçları fönlüydü kahve çaydan başka bişe getirmiyodu sen direk kakılmışsın
sen hiç uçan kaptan gördün mü floGünahımı alıyorsun bak
Çok olsa 52.5 gelmezdi bugün
Böyle kakılmış mı oluryavrrum katyanın saçları fönlüydü kahve çaydan başka bişe getirmiyodu sen direk kakılmışsın
Yakalayamaz kiiiiisen hiç uçan kaptan gördün mü flo
akşam atıştırmalarının yerini tarçınlı sütler, yoğurtlar,az tuzlu ayranlar alcak artıkAy zaten karbon bana ben karbona hasret karbon yoo diyr diye kestim sifir karbon bende onun yerine kadim dostum kivircik var ekmek arasi yerine kivircik arasi yapiyorumbenim korkum aksam ve geceleri bazen acaba agzima bantmi ceksem diye dusunmuyo degilim hani
Kız floo bu senmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?