ay kuzum spor mu yapıyon yap yap haftaya da 2 kilo ver miss
Ya çok mutlu oldum annemin köftesi gibi köfteyle hamburger yapan bur yer buldum köftesi kocaman ve içinde zararlı bisey yok domates soğan.marul ve ben köfteyi yedim. Artık anam babam usulü hamburger yapan bu yerde ikamet edecegim kutlama gunlerim burda olacak. Izgara tavuklu diet hamburger var ekmek çok ince nasıl yapmışlar bilmiyorum köfte de ızgara tavuk da. Bana eti sevdiren hamburgerci
Haftaya 2 kilo verirsem muhteşem olur vallaay kuzum spor mu yapıyon yap yap haftaya da 2 kilo ver miss
inşallahı maşallahı yok o 70ler buraya gelecek dan dan daninşallah kuzum
verirsin ya bu hafta 900 verdin 2 kilo dediğin ne kiHaftaya 2 kilo verirsem muhteşem olur valla
ekle bebeüm
Kesinlikle bugün tüm gün sadece 500 adim atmışım o kadar kotu durum şimdi mis gibi bisikletimi sürüyorum bacaklarındaki ağrı geçiyor. Yemekten sonra yürürlükte 40 dakika çok iyi oldu mis gibiverirsin ya bu hafta 900 verdin 2 kilo dediğin ne ki
bisiklet sana yaradı farkındasın di mi
Eeee tamam da nasılekle bebeüm
yaa çakıl sen böyle spor yapıyon ya nasıl mutluyum anlatamamKesinlikle bugün tüm gün sadece 500 adim atmışım o kadar kotu durum şimdi mis gibi bisikletimi sürüyorum bacaklarındaki ağrı geçiyor. Yemekten sonra yürürlükte 40 dakika çok iyi oldu mis gibi
Kim kim nolmus ne anlamadimo sondaki sallahayn kim zümrüt
miuda ekliyim ben pınar diye ara gözlüklü siyah ceketli esmer karının biriyimEeee tamam da nasıl
Ben deyaa çakıl sen böyle spor yapıyon ya nasıl mutluyum anlatamam
bize varmı kaptanÇay içtim kendime geldim yeminle
Gaz ver yeter canimcanım benim bişey yapmiyomki
ne bilim cümlenin sonunda bi insalalaahya diye bişey gördüm de onu diyomKim kim nolmus ne anlamadim
Cok zorluklar altinda yaziyom msjlari ben cocuk bi kucgmda bi elimde tel idare edim artik
her daim, gel
bize varmı kaptan
Cok heyecanliyim kaptan ondan liste bende heyecan yaptine bilim cümlenin sonunda bi insalalaahya diye bişey gördüm de onu diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?