• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünkü menüler

detoks günü olmuş çok iyi
su güzel
spor da yapılmış maşallah
güzel menü kuzum:KK76:

kahvaltı güzel
akşam hem erken hem perşembeye yakışır
su güzel
spor da yapılmış
güzel menü pembikim:dondurma:

çok uzun oku oku bitmiyo :KK70:
su güzel
spor da tamam
güzel menü kuzum

kahvaltı güzel
akşam da mis gibi
su güzel
spor da ooh
güzel menü kuzum:eğlence:

kahvaltı güzel
öğlen kararında
akşam da çok güzeş
akşam ekmek olmasa daha da güzel olurdu
su okey
sana spor yakışıyor:cool:
güzel menü kuzum:KK76:

kahvaltı mis
akşam da çok güzel
su güzel
ooh yüzmüş ablam yürüyüş de yapılmış:KK49:
çok güzel menü ablacım

kahvaltı güzel
akşam bifteği 2 tene yiyeydin de o pattisi gömmeyeydin ne vardı:sinirli:
su okey
spor=kakılmış mode on :KK70:
pattis kızartması olmayaydı çok güzel menü diyeceedim emme diyemedim:KK45:
Kız biftek kocamandı
Pattis kızarması da azdı zaten
:dondurma:

Etiketlemeler veya alıntılarınız oluyorsa hepsini fark edemiyorum, yanlış anlaşılmasın kasten cevapsız bırakmıyorum.
Ben bunun izahını yaptım aslında ablacım, tepkiniz banlanmasınaysa bunu topiklerde dile getirmek yerine yönetimle birebir görüşebilirdiniz, geçmişte tatsızlıklar oldu biliyorsunuz, çıkan yangında alev topları kimi vurdu? Yine sizi vurdu, peki öyleyse geçmişten ders çıkarıp ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?

Kaldı ki hatırlarsınız o zamanda bu topikte tepki gösterenlerin bir kısmı neye tepki gösterdiğini bile bilmiyordu, bir kısmı da biz grup aşkıyla arkadaşlarımızı korumak adına tepki gösterdik ama arkadaşlar bizi yarı yolda bıraktı deyip kopmalar oldu mu? Evet oldu, kopmada oldu kırılma da oldu, yine aynı şeyler olmasın diye, sırf ne olduğunu anlatmak için topiğe geldim, açıklama yaptım ama bakın Bonus Elalis üstünüze alınmayın lütfen, yine konu net anlaşılmadan banlayan ben bile sanıldım değil mi?

Çünkü biri birşey yapıyor sonrası domino taşı etkisi, bu işler bu yolla çözülmez, çözülemeyeceğini aylar önce öğrenmeleri gerekirdi.

Ben toplu hareket etmek değilde birçok kişi lan gibi bir çok argo bir kelimeyi kullanıp ban yemeden kk devam ediyor takımm arkadaşlarımın da miu nun bu yüzden ban yemesine takılıp bu şekilde yaptıklarını düşünüyorum saygılar

Kim kim nolmus ne anlamadim :KK70::KK70:
Cok zorluklar altinda yaziyom msjlari ben cocuk bi kucgmda bi elimde tel idare edim artik :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bende bazen aynı zorluğu yaziyom:KK51:
miuda ekliyim ben pınar diye ara gözlüklü siyah ceketli esmer karının biriyim :cool:
Vay maşallah yakışıklı kaptanimiza:cool:
Gaz ver yeter canim :KK200:

:KK60:icmis gibi oldum kaptanim
Cok heyecanliyim kaptan ondan liste bende heyecan yapti :KK70::KK70:
bu heyecan eritiyor işte canım :rolleyes:

Menu
Sabah 11.30
2 dilim tost ekmeği
2 yumurtadan Pattisli yumurta
1 dilim kaşar
6 çeri domates

Ara(18.00)
4 tane minnak incir

Akşam(19.30)
1 tabak kıymalı domatesli makarna

Su bol
Spor kakılmış diil Katya :süslü:
malipina malipina
yavrrum katyanın saçları fönlüydü kahve çaydan başka bişe getirmiyodu sen direk kakılmışsın :D

doğru beslenip sporunu yap gerisi zaten gelcek:KK76:
karbonu biraz sınırlı tutcaz özellikle çarşamba perşembe ,o kadar. kolay yani stres yapcak bişey yok:KK76:
Ay zaten karbon bana ben karbona hasret karbon yoo diyr diye kestim sifir karbon bende onun yerine kadim dostum kivircik var ekmek arasi yerine kivircik arasi yapiyorum :kk77:benim korkum aksam ve geceleri bazen acaba agzima bantmi ceksem diye dusunmuyo degilim hani :işsiz:

5C61B29F-456A-4B21-AA09-0430ACF65E9A.jpeg
yavrrum katyanın saçları fönlüydü kahve çaydan başka bişe getirmiyodu sen direk kakılmışsın :KK70:
Böyle kakılmış mı olur
:sinirli:

Ay zaten karbon bana ben karbona hasret karbon yoo diyr diye kestim sifir karbon bende onun yerine kadim dostum kivircik var ekmek arasi yerine kivircik arasi yapiyorum :kk77:benim korkum aksam ve geceleri bazen acaba agzima bantmi ceksem diye dusunmuyo degilim hani :işsiz:
akşam atıştırmalarının yerini tarçınlı sütler, yoğurtlar,az tuzlu ayranlar alcak artık:KK45:

Back