• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şunu bir açıklığa kavuşturalım Bonus, banlamaları ben yapmadım ama fark etmez, dün gece Miu banlandı ve banlamayla ilgili Kazen açıklama yaptı, sonrasında da bugün banlamaya karşılık takım arkadaşlarınız "lan" içerikli mesajlar yazıp sonrasında kendilerini kötü içerik yaptı ve Elalis sebebini anlayamadığı için ben konuyu anlatmak üzere topiğe girdim, nasıl ki takım arkadaşların yine takım arkadaşları olan Miu için tepki veya atar veya meydan okuma diyelim grupça birşeye kalkıştılarsa, ben de takım arkadaşım Kazen için açıklama yaptım, bu takımın tarzı bu çünkü, herkes üstüne alınmasın sende dahil, sözüm gideceği yere gidiyor zaten, bu topikte oyunu ben kurmadım, ben başlatmadım, oyunu başlatanların kurallarına uygun rol çalıyorum diyelim, ki bak sen de şaşırmışsın ki alttaki mesaja, Miu'nun kardeşinin mesajını alıntılayıp ne yazmışsın :

Sence gerek var mıydı Miu'nun kızkardeşinin böyle bir mesaj yazmasına, ablasına çok lan diyesi varsa yanına gidip söylerdi, olmadı telefon açardı, he bak bu mesaj göze sokmak için hem topiğe hem Miu'nun profiline yazıldı, görelim diye yapıldı, gördük gerekeni de yaptık, bu banı ben verdim, onu da ekleyeyim, diğerleri benle ilgili değil ama fark etmez, ben vermişim gibi dalınabilir.
Şimdi anladın mı gülüm neden açıklama gereği duydum, tam olarak kastettiğim işte alttaki mesajda mevcut.

Düzeltme bir de matematik61 üyeliğini banlayan benim, çünkü alenen ve kasten akıma uyup lan demiş sonra da kendini kötü içerik yapmış, banlayın diyeni banlamak kabahat değil.

Açıklama eksik kalıyor işte abla kazen miuya lan dan dolayı ban veriyosa herkeste sorar haliyle lan demekle banmı oluyo diye.

Lanları banlayacak olursa yada olursanız ohoooooo çıkılırmı bunun içinden?

Bende girdim yazdım lan diye ulan diye.

Ha işte herkes landan ban yemiyorsa bu ne demek oluyo burda bizim takımda lan diyebilir başka takımda diyemez gibi bişey.

Art niyet aranıyor altında niye bize yapılıyo diye.

Belki size saçma, kötü ve çirkin bi tepki gibi geliyor ama bizim açımızdan bi bakın sizin tepkinizde bize normal gelmiyor.

Bir iletişimsizlik gibi

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablam.. herkese cvp yazdın benim bu msjıma yazmadın... bizim tepki miu nun banlanmasına.. çünkü iyi niyetle aynı kişi gelip kimseyi kandırmasın diye uğraştı. Bunun üzerine herkesin yazdığı 《lan》 kelimesi üzerine banlanmasına tepkimizdi.. ilk kullanan o değil neticede..
Etiketlemeler veya alıntılarınız oluyorsa hepsini fark edemiyorum, yanlış anlaşılmasın kasten cevapsız bırakmıyorum.
Ben bunun izahını yaptım aslında ablacım, tepkiniz banlanmasınaysa bunu topiklerde dile getirmek yerine yönetimle birebir görüşebilirdiniz, geçmişte tatsızlıklar oldu biliyorsunuz, çıkan yangında alev topları kimi vurdu? Yine sizi vurdu, peki öyleyse geçmişten ders çıkarıp ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?

Kaldı ki hatırlarsınız o zamanda bu topikte tepki gösterenlerin bir kısmı neye tepki gösterdiğini bile bilmiyordu, bir kısmı da biz grup aşkıyla arkadaşlarımızı korumak adına tepki gösterdik ama arkadaşlar bizi yarı yolda bıraktı deyip kopmalar oldu mu? Evet oldu, kopmada oldu kırılma da oldu, yine aynı şeyler olmasın diye, sırf ne olduğunu anlatmak için topiğe geldim, açıklama yaptım ama bakın Bonus Elalis üstünüze alınmayın lütfen, yine konu net anlaşılmadan banlayan ben bile sanıldım değil mi?

Çünkü biri birşey yapıyor sonrası domino taşı etkisi, bu işler bu yolla çözülmez, çözülemeyeceğini aylar önce öğrenmeleri gerekirdi.

Sabah 10.00
Yarım armut
Saat 11.45
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
1 çay bardağı çiğ kabak çekirdeği
2 top hakiki Maraş dondurması ( regli mağduru)

Akşam 19.00
Az balık çorba
Balık
Salata
1 küp tahin helvası

Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş

malipina malipina

Etiketlemeler veya alıntılarınız oluyorsa hepsini fark edemiyorum, yanlış anlaşılmasın kasten cevapsız bırakmıyorum.
Ben bunun izahını yaptım aslında ablacım, tepkiniz banlanmasınaysa bunu topiklerde dile getirmek yerine yönetimle birebir görüşebilirdiniz, geçmişte tatsızlıklar oldu biliyorsunuz, çıkan yangında alev topları kimi vurdu? Yine sizi vurdu, peki öyleyse geçmişten ders çıkarıp ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?

Kaldı ki hatırlarsınız o zamanda bu topikte tepki gösterenlerin bir kısmı neye tepki gösterdiğini bile bilmiyordu, bir kısmı da biz grup aşkıyla arkadaşlarımızı korumak adına tepki gösterdik ama arkadaşlar bizi yarı yolda bıraktı deyip kopmalar oldu mu? Evet oldu, kopmada oldu kırılma da oldu, yine aynı şeyler olmasın diye, sırf ne olduğunu anlatmak için topiğe geldim, açıklama yaptım ama bakın Bonus Elalis üstünüze alınmayın lütfen, yine konu net anlaşılmadan banlayan ben bile sanıldım değil mi?

Çünkü biri birşey yapıyor sonrası domino taşı etkisi, bu işler bu yolla çözülmez, çözülemeyeceğini aylar önce öğrenmeleri gerekirdi.

Açıklama için teşekkür ederim ama sorumun cevabı yok ki..

Miu lan yazdı diye ban aldı ya.. sitede o kadar çok lan yazan var ki.. arama motoruna yazınca çıkıyor .. bunların hepsi ban aldı mı?? Yani miu sırf lan dedi diye nasıl ban yer işte bunu anlamıyoruz ve tepkimiz buna.. başka bişeye değil...

Açıklama eksik kalıyor işte abla kazen miuya lan dan dolayı ban veriyosa herkeste sorar haliyle lan demekle banmı oluyo diye.

Lanları banlayacak olursa yada olursanız ohoooooo çıkılırmı bunun içinden?

Bende girdim yazdım lan diye ulan diye.

Ha işte herkes landan ban yemiyorsa bu ne demek oluyo burda bizim takımda lan diyebilir başka takımda diyemez gibi bişey.

Art niyet aranıyor altında niye bize yapılıyo diye.

Belki size saçma, kötü ve çirkin bi tepki gibi geliyor ama bizim açımızdan bi bakın sizin tepkinizde bize normal gelmiyor.

Bir iletişimsizlik gibi

Bu mesaja da cevap vereyim sonra çıkayım, bu yine direkt yönetime mesaj atıp sorabileceğiniz birşeydi, topikte yazdıkça nahoşluklar yaşanır, lan kelimesine gelirsek şimdi bu kelime duruma göre ban alabilir de almayabilir de, siz kendi aranızda espri maksatlı yazarsınız banlanmazsınız ama sitede üye olan herhangi birine yazarsınız bunu hakaret sayar uyarı verilir, örnek vereyim sen Miu'ya ister lan dersin ister şişşt kızzzz dersin bu aranızdaki samimiyetten ötürüdür, çok afedersiniz bazen bazı samimiyet kurulan topiklerde ne haber karılar bugün ne yaptınız diyenler de oluyor, uyarı almıyorlar çünkü o onların arasındaki iletişim şekli, ama ben mesela gelip burada hiç bilmediğim birine lan'lı lun'lu yazamam, olmaz o zaman yönetim bana uyarı verir, vermelidir de.

dünkü menüler
Menum
09.30 7hurma 1kase ygrt
14.00 7hurma 1kase ygrt
18.00 7hurma 1kase ygrt
Su 3lt
Spor 3 lesli 100 ip 300 bolgesel
malipina malipina
detoks günü olmuş çok iyi
su güzel
spor da yapılmış maşallah
güzel menü kuzum:KK76:
Menumude
8.30
1yumurta peynir salatalık domates yeşillik 1ceviz
12.30
3hurma 1bardak süt
16.30
1kucuk tabak Kabak sote yogurt
Su 3+
Spor 1saatten fazla tempolu yürüyüş
malipina malipina
kahvaltı güzel
akşam hem erken hem perşembeye yakışır
su güzel
spor da yapılmış
güzel menü pembikim:dondurma:
hurma detoksu

su 3 lt
spor 2 mile leslie
malipina malipina
çok uzun oku oku bitmiyo :D
su güzel
spor da tamam
güzel menü kuzum
Menümü yazayım:
Sabah:
1 yumurta
Domates,peynir,biber
Süt

Ara:
Çay
2 incir

Akşam: 17.30
Kavurma et (yağsız)
Ayran
Salata (domates + biber)

Su: 3 + maden suyu
Spor: Leslie 3 mil (45 dk)
500 ip
@nehirnil111
kahvaltı güzel
akşam da mis gibi
su güzel
spor da ooh
güzel menü kuzum:eğlence:
sabah 08.45
1 yumurta
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
4 çeri domates
1 dilim avakado

öğlen 14.15
4 yk biber kabak patlıcan sote
3 yk ev yoğurdu
1 dilimden az fermente karabuğday ekmeği

akşam 19.00
3 yk taze fasulye
2 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
1,5 yk pancar salatası

yatana kadar 2 lt den fazla su
40 + 40 = 80 dk tempolu yürüyüş malipina malipina
kahvaltı güzel
öğlen kararında
akşam da çok güzeş
akşam ekmek olmasa daha da güzel olurdu
su okey
sana spor yakışıyor:cool:
güzel menü kuzum:KK76:
Cuma menusu
Sabah 13.00
İki yumurtadan peynirli biberli omlet
Zeytin,salatalik
3 ceviz,yesillik

Akşam18.30
Kabak ve patlicandan turlu
Yogurt

Su 3 litre
Spor 20dk+20dkyuruyus
50dk yuzme
malipina malipina
kahvaltı mis
akşam da çok güzel
su güzel
ooh yüzmüş ablam yürüyüş de yapılmış:KK49:
çok güzel menü ablacım
Menü
Sabah(11.30)
2 dilim tost ekmeği
2 yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin

Akşam(19.30)
1 biftek
Pattis kızartması ucundan azıcık
Yarım mango
Spor çok temizlik
Su bol içim yandı
malipina malipina
kahvaltı güzel
akşam bifteği 2 tene yiyeydin de o pattisi gömmeyeydin ne vardı:sinirli:
su okey
spor=kakılmış mode on :D
pattis kızartması olmayaydı çok güzel menü diyeceedim emme diyemedim:KK45:

Ya çok mutlu oldum annemin köftesi gibi köfteyle hamburger yapan bur yer buldum köftesi kocaman ve içinde zararlı bisey yok domates soğan.marul ve ben köfteyi yedim. Artık anam babam usulü hamburger yapan bu yerde ikamet edecegim kutlama gunlerim burda olacak. Izgara tavuklu diet hamburger var ekmek çok ince nasıl yapmışlar bilmiyorum köfte de ızgara tavuk da. Bana eti sevdiren hamburgerci

Back