benim kızlardan firsat bulupta rahat rahat wc de duruyormusun diye sorsanaWc de gülmek iyidir bağırsakları çalıştırır ıkınma hissi yaratır gül gül pempikiiimmm
Ay bende bu koku nerden gelio diodum meğer pempik wc den bağlanıomuş
Elif elf kim ki bu bizim takımda bile değilOrijinal üyelik derken?
Bildiğim kadarıyla MiuLego'nun kızkardeşi ama tabii orijinal üyelikten kasıt aslında Miu sensin demekse bilemem, bu üyelikle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü ailece üyelikleri yanabilir bu şüpheyle.Elif elf kim ki bu bizim takımda bile değil
Yerim ki ben seniiiiAhahhahah dıpkı ben
Miunun ablasının üyeliği bu...Bildiğim kadarıyla MiuLego'nun kızkardeşi ama tabii orijinal üyelikten kasıt aslında Miu sensin demekse bilemem, bu üyelikle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü ailece üyelikleri yanabilir bu şüpheyle.
Hayır bonus bizim takımla uğraşan, farklı üyelikler alıp gelen üyelerden biri sandı..Bildiğim kadarıyla MiuLego'nun kızkardeşi ama tabii orijinal üyelikten kasıt aslında Miu sensin demekse bilemem, bu üyelikle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü ailece üyelikleri yanabilir bu şüpheyle.
Ben de sinirlendim kim die Bi spora gittim gelmiş dedimMiunun ablasının üyeliği bu...
Hayır bonus bizim takımla uğraşan, farklı üyelikler alıp gelen üyelerden biri sandı..
Ben de Bonus gibi düşündüm burdan emin olamıyorsun ki kim kimdir diyeHayır bonus bizim takımla uğraşan, farklı üyelikler alıp gelen üyelerden biri sandı..
Peki @eflalim @portakal sulu ördek ve @hepfit neden banlandı?? Bu arada merak ediyorum neden bu sitede bu kadar lan kullanan üye varken neden sadece @MiuLego
Eki Görüntüle 2186999 burdaki üyelerde banlandı mı acaba
Geldim eve gelmem gerekiyordu iş yerinde kendi kendine gülen biri. Sonra diyecekler az geldi biraz daha çalışGitmeeeeeeee la buraları terk etmeeee
Siz girenlerin ıp lerini görüyorsunuz değil mi? Özür dilerim ben tam vakıf değilim hala kk ya pc den bile giremedim doğru düzgün bilgi amaçlı soruyorum. Siz kim olduklarını görüyor olmalısınızBildiğim kadarıyla MiuLego'nun kızkardeşi ama tabii orijinal üyelikten kasıt aslında Miu sensin demekse bilemem, bu üyelikle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü ailece üyelikleri yanabilir bu şüpheyle.
Ay tam.cekirdeklik karşılaşmaSevgili ve aşırı güzel kaptanım
@hergaf ablam ile bir mortilik istiyorum caizmidir?
Kızım ben kötü karakterimEneeeee yoldan çıkartan çakıl sopa yiyen beniiimmmm m
Karakterini yidiiiiiğiiiimmmm canını yerim (tabiii kalorisi düşükse yirim)Kızım ben kötü karakterim
Ben de 80 e düşünce içelimYemicez tabikiiiiii ama ilk 90 hedefinde içerim affetmem valla kutlicauuukkk
Valla gelen bana vuruyor giden bana vuruyor anlamadım miu gitti mali kaptan dövme dedim şaplağı hemen yedimKız Özge ayy gülmekten öldüm yaasimdi bu kim ki
kurunun yanında yaşta yanarmis
İçelim tabisiiiii süt içeliiiimmmö soda içeliiiimmmö su içeliiiimmmBen de 80 e düşünce içelim
Ben de anlamadim neye yorumlamalıyız iyi mi kötü kışkırtıcı mi yaw boşverin o da bir garip işteBu ne şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?