Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif elf kim ki bu bizim takımda bile değil
Bildiğim kadarıyla MiuLego'nun kızkardeşi ama tabii orijinal üyelikten kasıt aslında Miu sensin demekse bilemem, bu üyelikle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü ailece üyelikleri yanabilir bu şüpheyle.

Miunun ablasının üyeliği bu...

Hayır bonus bizim takımla uğraşan, farklı üyelikler alıp gelen üyelerden biri sandı..

Peki @eflalim @portakal sulu ördek ve @hepfit neden banlandı?? Bu arada merak ediyorum neden bu sitede bu kadar lan kullanan üye varken neden sadece @MiuLego
Eki Görüntüle 2186999 burdaki üyelerde banlandı mı acaba
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablam.. herkese cvp yazdın benim bu msjıma yazmadın... bizim tepki miu nun banlanmasına.. çünkü iyi niyetle aynı kişi gelip kimseyi kandırmasın diye uğraştı. Bunun üzerine herkesin yazdığı 《lan》 kelimesi üzerine banlanmasına tepkimizdi.. ilk kullanan o değil neticede..

Siz girenlerin ıp lerini görüyorsunuz değil mi? Özür dilerim ben tam vakıf değilim hala kk ya pc den bile giremedim doğru düzgün bilgi amaçlı soruyorum. Siz kim olduklarını görüyor olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…