Pempikim gitmiş yaaaa laaaaaKızlar ne yaparsınız hu huuu millet
Şunu bir açıklığa kavuşturalım Bonus, banlamaları ben yapmadım ama fark etmez, dün gece Miu banlandı ve banlamayla ilgili Kazen açıklama yaptı, sonrasında da bugün banlamaya karşılık takım arkadaşlarınız "lan" içerikli mesajlar yazıp sonrasında kendilerini kötü içerik yaptı ve Elalis sebebini anlayamadığı için ben konuyu anlatmak üzere topiğe girdim, nasıl ki takım arkadaşların yine takım arkadaşları olan Miu için tepki veya atar veya meydan okuma diyelim grupça birşeye kalkıştılarsa, ben de takım arkadaşım Kazen için açıklama yaptım, bu takımın tarzı bu çünkü, herkes üstüne alınmasın sende dahil, sözüm gideceği yere gidiyor zaten, bu topikte oyunu ben kurmadım, ben başlatmadım, oyunu başlatanların kurallarına uygun rol çalıyorum diyelim, ki bak sen de şaşırmışsın ki alttaki mesaja, Miu'nun kardeşinin mesajını alıntılayıp ne yazmışsın :
Sence gerek var mıydı Miu'nun kızkardeşinin böyle bir mesaj yazmasına, ablasına çok lan diyesi varsa yanına gidip söylerdi, olmadı telefon açardı, he bak bu mesaj göze sokmak için hem topiğe hem Miu'nun profiline yazıldı, görelim diye yapıldı, gördük gerekeni de yaptık, bu banı ben verdim, onu da ekleyeyim, diğerleri benle ilgili değil ama fark etmez, ben vermişim gibi dalınabilir.
Şimdi anladın mı gülüm neden açıklama gereği duydum, tam olarak kastettiğim işte alttaki mesajda mevcut.
Düzeltme bir de matematik61 üyeliğini banlayan benim, çünkü alenen ve kasten akıma uyup lan demiş sonra da kendini kötü içerik yapmış, banlayın diyeni banlamak kabahat değil.
Hadi sordum gittiiiibenim kızlardan firsat bulupta rahat rahat wc de duruyormusun diye sorsana
Valla gelen bana vuruyor giden bana vuruyor anlamadım miu gitti mali kaptan dövme dedim şaplağı hemen yedim
burdayım balım da kızlardan yazamiyomPempikim gitmiş yaaaa laaaaa
Biraz yaglicana ama.saglikli abur cuburKarakterini yidiiiiiğiiiimmmm canını yerim (tabiii kalorisi düşükse yirim)
Etiketlemeler veya alıntılarınız oluyorsa hepsini fark edemiyorum, yanlış anlaşılmasın kasten cevapsız bırakmıyorum.Mune ablam.. herkese cvp yazdın benim bu msjıma yazmadın... bizim tepki miu nun banlanmasına.. çünkü iyi niyetle aynı kişi gelip kimseyi kandırmasın diye uğraştı. Bunun üzerine herkesin yazdığı 《lan》 kelimesi üzerine banlanmasına tepkimizdi.. ilk kullanan o değil neticede..
İçelim tabisiiiii süt içeliiiimmmö soda içeliiiimmmö su içeliiiimmm
(şimdi mali zopaynan çıkar Bi taraflardançaktırm)
Nereye gitmis ben anlamadimPempikim gitmiş yaaaa laaaaa
Valla gelen bana vuruyor giden bana vuruyor anlamadım miu gitti mali kaptan dövme dedim şaplağı hemen yedim
burdayım balım da kızlardan yazamiyom bı uyusalar herifte yok bugün anca gelirim dogruduzgunPempikim gitmiş yaaaa laaaaa
duramiyom valla sadece babaları evdeyken rahat duruyomHadi sordum gittiiii
Açıklama için teşekkür ederim ama sorumun cevabı yok ki..Etiketlemeler veya alıntılarınız oluyorsa hepsini fark edemiyorum, yanlış anlaşılmasın kasten cevapsız bırakmıyorum.
Ben bunun izahını yaptım aslında ablacım, tepkiniz banlanmasınaysa bunu topiklerde dile getirmek yerine yönetimle birebir görüşebilirdiniz, geçmişte tatsızlıklar oldu biliyorsunuz, çıkan yangında alev topları kimi vurdu? Yine sizi vurdu, peki öyleyse geçmişten ders çıkarıp ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?
Kaldı ki hatırlarsınız o zamanda bu topikte tepki gösterenlerin bir kısmı neye tepki gösterdiğini bile bilmiyordu, bir kısmı da biz grup aşkıyla arkadaşlarımızı korumak adına tepki gösterdik ama arkadaşlar bizi yarı yolda bıraktı deyip kopmalar oldu mu? Evet oldu, kopmada oldu kırılma da oldu, yine aynı şeyler olmasın diye, sırf ne olduğunu anlatmak için topiğe geldim, açıklama yaptım ama bakın Bonus Elalis üstünüze alınmayın lütfen, yine konu net anlaşılmadan banlayan ben bile sanıldım değil mi?
Çünkü biri birşey yapıyor sonrası domino taşı etkisi, bu işler bu yolla çözülmez, çözülemeyeceğini aylar önce öğrenmeleri gerekirdi.
TSkr ederim canim iNsaallahya sizin ve ozellikle senin desteklerinle canim
Açıklama eksik kalıyor işte abla kazen miuya lan dan dolayı ban veriyosa herkeste sorar haliyle lan demekle banmı oluyo diye.
Lanları banlayacak olursa yada olursanız ohoooooo çıkılırmı bunun içinden?
Bende girdim yazdım lan diye ulan diye.
Ha işte herkes landan ban yemiyorsa bu ne demek oluyo burda bizim takımda lan diyebilir başka takımda diyemez gibi bişey.
Art niyet aranıyor altında niye bize yapılıyo diye.
Belki size saçma, kötü ve çirkin bi tepki gibi geliyor ama bizim açımızdan bi bakın sizin tepkinizde bize normal gelmiyor.
Bir iletişimsizlik gibi
Ay cok amin hadj inSaallahya
detoks günü olmuş çok iyiMenum
09.30 7hurma 1kase ygrt
14.00 7hurma 1kase ygrt
18.00 7hurma 1kase ygrt
Su 3lt
Spor 3 lesli 100 ip 300 bolgesel
malipina
kahvaltı güzelMenumude
8.30
1yumurta peynir salatalık domates yeşillik 1ceviz
12.30
3hurma 1bardak süt
16.30
1kucuk tabak Kabak sote yogurt
Su 3+
Spor 1saatten fazla tempolu yürüyüş
malipina
çok uzun oku oku bitmiyo
kahvaltı güzelMenümü yazayım:
Sabah:
1 yumurta
Domates,peynir,biber
Süt
Ara:
Çay
2 incir
Akşam: 17.30
Kavurma et (yağsız)
Ayran
Salata (domates + biber)
Su: 3 + maden suyu
Spor: Leslie 3 mil (45 dk)
500 ip
@nehirnil111
kahvaltı güzelsabah 08.45
1 yumurta
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
4 çeri domates
1 dilim avakado
öğlen 14.15
4 yk biber kabak patlıcan sote
3 yk ev yoğurdu
1 dilimden az fermente karabuğday ekmeği
akşam 19.00
3 yk taze fasulye
2 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
1,5 yk pancar salatası
yatana kadar 2 lt den fazla su
40 + 40 = 80 dk tempolu yürüyüşmalipina
kahvaltı misCuma menusu
Sabah 13.00
İki yumurtadan peynirli biberli omlet
Zeytin,salatalik
3 ceviz,yesillik
Akşam18.30
Kabak ve patlicandan turlu
Yogurt
Su 3 litre
Spor 20dk+20dkyuruyus
50dk yuzme
malipina
kahvaltı güzelMenü
Sabah(11.30)
2 dilim tost ekmeği
2 yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
Akşam(19.30)
1 biftek
Pattis kızartması ucundan azıcık
Yarım mango
Spor çok temizlik
Su bol içim yandı
malipina
o sondaki sallahayn kim zümrütAy cok amin hadj inSaallahya
canım benim bişey yapmiyomkiTSkr ederim canim iNsaallahya sizin ve ozellikle senin desteklerinle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?