• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar iyi geceler...
Yoğun yoğun günler geçiyor sorsan bişey de yok ama heep yorgun gibiyim.
Kolum iyileşti sayılır yanmıştı ya hani. Saegısını açtım hafif bi pembelik var acı yok elimle dokunabiliyorum.
Kızımı anaokuluna yazdırdm pazartesi başlayacak inşallah.
Hem mutluyum hem içim buruk. Anneme bile çok mecbur kalmadıkça bırakmamştm kaç saat nasıl ayrı kalcam. Bilmediğim insanlara bırakıcam diye.
O mutlu olacak diye seviniyorum hem evimiz de bi düzene girecek düzenli erken kalkma yemek saatleri falan.
Dgs tercihleri de 7sinde başlıyor yarın yani. Hayırlısıyla kazanrsam iyi olacak..
Kilom ne ileri ne geri aynı çok fark yok ama artık dikkat etmem lazım biliyorm.
Babam yine yurt dışına gitti iş için bu akşam yolculadık hayırlısıyla gelir inşallah.
Yarın ayaklarmdaki varisler için doktora gideceğim bakalm ne diyecek.
Ben de durumlar böyle.
Ara ara okudum mapusa girip çıkanlar oldu bidaha olmasn :KK200:
Öyle işte.
Birazdan kocam gelecek kahve yapacağım ona :)
:KK200:

Kızlar bugün cuma olduğu için ayrı bir yoğunum bir de annem hastane de kızı da getirdim ofise çok yoğunum akşam da kuzenin kına gecesi var annem 'in sonuçlar inşallah iyi çıkarsa herşey iyi olacak
Çok yoğun olurum muhtemelen gelemeyebilirim

malipina malipina cnm kaotanimbilgin olsun
tamamdır canım:KK200:

:eek: işkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşş:deli:ondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severim :duduk::duduk:
Senin eşin askere gitmedi mi? Orda verir kilo

Kızlar bende bildireyim yalnız benim reglden morelim çok bozuk normalde 10 gün devam eden bu defa yok denecek kadar az oldu ve siskinligimi tam olarak atamadım ama kaptanimizda biliyor çok cabaladim neyse fazla uzatmayalım
Geçen hafta 72.3
Bugün 72.7
Fark + 0.4
malipina malipina hepfit hepfit matematik61 matematik61

mqdefault.jpg

Kızlar bugün cuma olduğu için ayrı bir yoğunum bir de annem hastane de kızı da getirdim ofise çok yoğunum akşam da kuzenin kına gecesi var annem 'in sonuçlar inşallah iyi çıkarsa herşey iyi olacak
Çok yoğun olurum muhtemelen gelemeyebilirim

malipina malipina cnm kaotanimbilgin olsun
Geçmiş olsun canım annene inşaallah iyi çıkar

Back