Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet miyet hak getire.. bu çocuklar hastayken ne düzen kalıyor ne uyku

Neyse okulların açılmasını bekliyorum inş.. düzenimi tam oturtucam
Ben de oturtamadim hippo.yarin da yatili misafir gelecek.spor yapmiyorum gic apor yapsam yedigim kalmayacak zaten..

Diyet miyet hak getire.. bu çocuklar hastayken ne düzen kalıyor ne uyku

Neyse okulların açılmasını bekliyorum inş.. düzenimi tam oturtucam
benim çocuklar küçükken hiç kilo problemim olmuyudu ne güzel.uykusuzluk ve düzensizlik direk kilo verdiriyo bana

Ben de oturtamadim hippo.yarin da yatili misafir gelecek.spor yapmiyorum gic apor yapsam yedigim kalmayacak zaten..
Spor bende yapamıyorum yaa... özledim valla yapmayı... yeme saatleri de düzensiz . Okullar açılsa oğlanın gelişine göre düzenimizi oturtmaya çalışıcam inş..

benim çocuklar küçükken hiç kilo problemim olmuyudu ne güzel.uykusuzluk ve düzensizlik direk kilo verdiriyo bana
Bana aldırıyor valla.. dün akşam yemeği çok geçe kaldı.. benim erken yemem lazım.. spor yapamıyorum

ben biraz takıntılıyım ev toplanmadan yatılmaz,gece yemek yenmez falan derken almıyodum
İkinci çocuk doğana kadar bende öyleydim .. eb toplanmadan uyumazdım. Sabah ebi şöle bi toplar sonra kahvaltı yapardım fln.. ikinci mahvetti beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…