- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Gerçektende çok pis bozdum ve kendimi çok kötü suçlu hissettim ya vicdan yaptım resmen ama temiz beslenince mutlu oluyorum tekrar irade mi kazanmak iyi geliyor banadiyete başlamanın heyecanı mı olur yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçektende çok pis bozdum ve kendimi çok kötü suçlu hissettim ya vicdan yaptım resmen ama temiz beslenince mutlu oluyorum tekrar irade mi kazanmak iyi geliyor banadiyete başlamanın heyecanı mı olur yaa
Ne olacak ki çok sağlıklı bende dün alacaktım maydanoz ve nane ama unuttumbi de üstüne müşteri geliyo rezillik
Bende öyleyim mesela şuanda mutluyum ama tatil dönüşü aşırı mutsuz ve suçlu gibiydim kendimi beğenmedimGerçektende çok pis bozdum ve kendimi çok kötü suçlu hissettim ya vicdan yaptım resmen ama temiz beslenince mutlu oluyorum tekrar irade mi kazanmak iyi geliyor bana
dişlerde de sağlıklı gözüküyomudur acabaNe olacak ki çok sağlıklı bende dün alacaktım maydanoz ve nane ama unuttum
Diyet miyet hak getire.. bu çocuklar hastayken ne düzen kalıyor ne uyku
Neyse okulların açılmasını bekliyorum inş.. düzenimi tam oturtucam
Ayyy bende bende ama net karar verdim dün akşam resmen mide fesati geçirecektim tabi bunda regl kapıda olması oğlumun okula başlayacak olması yeni eve bir türlü adapte olamamak eşle olan sorunlar işte ki soru karın eve yansıması hepsi kombo halinde üstüme çökmesi de çok etkiledi ama dertler bitmeyecek onların bitmesini beklersem 100 kiloyu gorecegimi anlamam ve tartım yüzüme çarptığı gerçekle bugün basladimBen de oturtamadim hippo.yarin da yatili misafir gelecek.spor yapmiyorum gic apor yapsam yedigim kalmayacak zaten..
Canım sen ne iş yapiyonayy yarın yine tartıyla delirmeceler harika
sen kaç kilo verdin vaytGerçektende çok pis bozdum ve kendimi çok kötü suçlu hissettim ya vicdan yaptım resmen ama temiz beslenince mutlu oluyorum tekrar irade mi kazanmak iyi geliyor bana
25 kilo balımsen kaç kilo verdin vayt
özel şirket alım satımCanım sen ne iş yapiyon
vaayyy anasını25 kilo balım
Düzen ve kafanın rahat olması gerçekten çok önemli.. bak ben dün gece 3 e doğru yarım yamalak uyudum güya.. sabahın köründe kalktı hastaneye gittik.. geldik öğlenden sonra 1 saat salladım uyuttum öksürw öksüre geri uyandı. Şimdi yine sallıyorum işte.. ama gerçekten halim kalmadı artık.. dayanamıyorum.Ayyy bende bende ama net karar verdim dün akşam resmen mide fesati geçirecektim tabi bunda regl kapıda olması oğlumun okula başlayacak olması yeni eve bir türlü adapte olamamak eşle olan sorunlar işte ki soru karın eve yansıması hepsi kombo halinde üstüme çökmesi de çok etkiledi ama dertler bitmeyecek onların bitmesini beklersem 100 kiloyu gorecegimi anlamam ve tartım yüzüme çarptığı gerçekle bugün basladim
Kolay gelsin canimözel şirket alım satım
ama öyle olmuyor işte gerisi geliyorvaayyy anasını
o kadar salma hakkınızdır bence yaa nolcak ki 3-5 kilo alırsın verirsin
fNüçün Portekiz hacım
affettin mi koceciğini2 gündür hiç binemedim ama çok keyifli
Rabbim acil şifalar versin canım çok çok zor benimkide öyleydi öksürükten ciğerleri aciyorduDüzen ve kafanın rahat olması gerçekten çok önemli.. bak ben dün gece 3 e doğru yarım yamalak uyudum güya.. sabahın köründe kalktı hastaneye gittik.. geldik öğlenden sonra 1 saat salladım uyuttum öksürw öksüre geri uyandı. Şimdi yine sallıyorum işte.. ama gerçekten halim kalmadı artık.. dayanamıyorum.
Olmayayım o 3 5 moralimi bozuyor gerçektende 25 30 kilo verip o 3 5 kiloya takılmak adamda sinir harbi yapıyor benim hedefim 48 ama olamadımvaayyy anasını
o kadar salma hakkınızdır bence yaa nolcak ki 3-5 kilo alırsın verirsin
eriycen tabiiBen bir çözüleyim hızlı hızlı eriyeceğim inş
Yak beni mali
doğru bi yerde çok salmamak lazımama öyle olmuyor işte gerisi geliyor
Aynen balimdoğru bi yerde çok salmamak lazım