• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerçektende çok pis bozdum ve kendimi çok kötü suçlu hissettim ya vicdan yaptım resmen ama temiz beslenince mutlu oluyorum tekrar irade mi kazanmak iyi geliyor bana
Bende öyleyim mesela şuanda mutluyum ama tatil dönüşü aşırı mutsuz ve suçlu gibiydim kendimi beğenmedim :lülülü:

Diyet miyet hak getire.. bu çocuklar hastayken ne düzen kalıyor ne uyku :kızgın:

Neyse okulların açılmasını bekliyorum inş.. düzenimi tam oturtucam :KK45:

Ben de oturtamadim hippo.yarin da yatili misafir gelecek.spor yapmiyorum gic apor yapsam yedigim kalmayacak zaten..
Ayyy bende bende ama net karar verdim dün akşam resmen mide fesati geçirecektim tabi bunda regl kapıda olması oğlumun okula başlayacak olması yeni eve bir türlü adapte olamamak eşle olan sorunlar işte ki soru karın eve yansıması hepsi kombo halinde üstüme çökmesi de çok etkiledi ama dertler bitmeyecek onların bitmesini beklersem 100 kiloyu gorecegimi anlamam ve tartım yüzüme çarptığı gerçekle bugün basladim

Ayyy bende bende ama net karar verdim dün akşam resmen mide fesati geçirecektim tabi bunda regl kapıda olması oğlumun okula başlayacak olması yeni eve bir türlü adapte olamamak eşle olan sorunlar işte ki soru karın eve yansıması hepsi kombo halinde üstüme çökmesi de çok etkiledi ama dertler bitmeyecek onların bitmesini beklersem 100 kiloyu gorecegimi anlamam ve tartım yüzüme çarptığı gerçekle bugün basladim
Düzen ve kafanın rahat olması gerçekten çok önemli.. bak ben dün gece 3 e doğru yarım yamalak uyudum güya.. sabahın köründe kalktı hastaneye gittik.. geldik öğlenden sonra 1 saat salladım uyuttum öksürw öksüre geri uyandı. Şimdi yine sallıyorum işte.. ama gerçekten halim kalmadı artık.. dayanamıyorum.

Düzen ve kafanın rahat olması gerçekten çok önemli.. bak ben dün gece 3 e doğru yarım yamalak uyudum güya.. sabahın köründe kalktı hastaneye gittik.. geldik öğlenden sonra 1 saat salladım uyuttum öksürw öksüre geri uyandı. Şimdi yine sallıyorum işte.. ama gerçekten halim kalmadı artık.. dayanamıyorum.
Rabbim acil şifalar versin canım çok çok zor benimkide öyleydi öksürükten ciğerleri aciyordu

vaayyy anasını :KK57::nazar::nazar::nazar:
o kadar salma hakkınızdır bence yaa nolcak ki 3-5 kilo alırsın verirsin
Olmayayım o 3 5 moralimi bozuyor gerçektende 25 30 kilo verip o 3 5 kiloya takılmak adamda sinir harbi yapıyor benim hedefim 48 ama olamadım
78.5 başladım diyete 50.6 gördüm ondan sonra baskı yapan eş sayesinde 53 54 çıktım yine ama gerçektende 48 45 istiyorum artık karışmıyor ama bu defa da ben yapamiyorum

Back