- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gündür hiç binemedim ama çok keyifliGünaydın çakıl alışabildin mi pisiklete
diyete başlamanın heyecanı mı olur yaaBonus çok abartılı bozdum bozdum ne demek cozutmanin dibini gördüm ve şükür ki başlayabildim.o yüzden heyecan yaptım galiba bu defa olacak yeniden
ahahah valla ben maydanozu 5 er 10 ar tıkıyorum böyle ağzıma
farketmemiştirBani kalkmış neden gelmiyor ki özlemedi mi bizi acana
Evet yaa denk gelemiyoruz pekHiç görüşemiyoz artık senle nedeen
yürüyüşü yaptım kaptan 1saatten fazla ama 1saat diyeyim isim çok araya lesliede sıkıştırmaya calisacamarden32 bugün hafif spor yapıyosun kuzum anlaştık mı. Çok yüklenmiyosun en fazla bi saat yürüyüş yap ya da 3 mil leslie.
Perşembe resmim perşembeleri böyle oluyoruzahahah valla ben maydanozu 5 er 10 ar tıkıyorum böyle ağzıma
bi de üstüne müşteri geliyo rezillikPerşembe resmim perşembeleri böyle oluyoruz
Ben de oturtamadim hippo.yarin da yatili misafir gelecek.spor yapmiyorum gic apor yapsam yedigim kalmayacak zaten..Diyet miyet hak getire.. bu çocuklar hastayken ne düzen kalıyor ne uyku
Neyse okulların açılmasını bekliyorum inş.. düzenimi tam oturtucam
benim çocuklar küçükken hiç kilo problemim olmuyudu ne güzel.uykusuzluk ve düzensizlik direk kilo verdiriyo banaDiyet miyet hak getire.. bu çocuklar hastayken ne düzen kalıyor ne uyku
Neyse okulların açılmasını bekliyorum inş.. düzenimi tam oturtucam
Spor bende yapamıyorum yaa... özledim valla yapmayı... yeme saatleri de düzensiz . Okullar açılsa oğlanın gelişine göre düzenimizi oturtmaya çalışıcam inş..Ben de oturtamadim hippo.yarin da yatili misafir gelecek.spor yapmiyorum gic apor yapsam yedigim kalmayacak zaten..
Bana aldırıyor valla.. dün akşam yemeği çok geçe kaldı.. benim erken yemem lazım.. spor yapamıyorumbenim çocuklar küçükken hiç kilo problemim olmuyudu ne güzel.uykusuzluk ve düzensizlik direk kilo verdiriyo bana
ben biraz takıntılıyım ev toplanmadan yatılmaz,gece yemek yenmez falan derken almıyodumBana aldırıyor valla.. dün akşam yemeği çok geçe kaldı.. benim erken yemem lazım.. spor yapamıyorum
İkinci çocuk doğana kadar bende öyleydim .. eb toplanmadan uyumazdım. Sabah ebi şöle bi toplar sonra kahvaltı yapardım fln.. ikinci mahvetti beni..ben biraz takıntılıyım ev toplanmadan yatılmaz,gece yemek yenmez falan derken almıyodum
ben de ikinciden sonra saldımİkinci çocuk doğana kadar bende öyleydim .. eb toplanmadan uyumazdım. Sabah ebi şöle bi toplar sonra kahvaltı yapardım fln.. ikinci mahvetti beni..