@pempisler bugün hafif spor yapıyosun kuzum anlaştık mı. Çok yüklenmiyosun en fazla bi saat yürüyüş yap ya da 3 mil leslie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe giderken eve dönerken bikaç durak önce in yürüyerek git mesela. Olmaz mı. Hem daha enerjik olursun. Olmaz mısınTeşekkürler canımmm
kaptanımm ya ben düzenimi oturtamıyorum bir türlü sana rutini anlatayım;
Hiç ev işi yapmamış yemek yappmamış bir mimu bir gün evlenir ve hobbbaaa çok yoğun bir iş haaytı sabah 05:30 da kalkmaca işe koşturarak gelmece, eve dönmece yemej hazırlamaca yemece toparlamaca düzenlemece evi toparlamaca dinlenmece duş ve kapanış :) alışacağım biliyorum bu düzene ama şu anda hala kadın bulamadım bugün 5. kadın gelecekti yine gelmedi dün bütün planımı ona göre yapmıştım
Şanımıza yakışmazadamda icraat çok da bende yok diyetten mi nedir bilemedim valla çoğu kez uyuyo numarası yapıyorum
Bak reçete yazdım sanabu formda en düşük libidolu benim zaarrr
Miuyu portekize gelin edicez er kişisi portekizde onunKızlaaarrrrr masumun çok selamı var yoğunluktan dondurmuş hesabı diyete başlayınca gelicek iş hepinizi öpüyor
malipina miu da seksi don istiyor yanına da er kişi
İşe giderken eve dönerken bikaç durak önce in yürüyerek git mesela. Olmaz mı. Hem daha enerjik olursun. Olmaz mısın
Yemeği ocağa koy iki mil leslie yap ya da duşa girmeden yap. Yarım saatcik bişey zaten
Pes etmek yok balımBiz sağlıklı beslenelim diyetimizden ödün vermeyelim o tartı ille inecek zaten merak etme sen pes etmek yok ulen
E tamam yarım saatlik yürüyüşü beğenemiyon mu. Onu tempolu yürüdünmü bitti gitti. Yaz menüne nehiri de etiketle işte missişten dönerken zaten genel de 2 km bir yol yürüyorum 20-25 dk sürüyor bazen de 4 km lik bir yol var orayı yürüyorum. ama benim bünye koşmak istiyor kooooş deli gönlüm
Lugatımızda yok eriyeceğizPes etmek yok balım
deneyim bakalım işe yarayacak mı adam şoka girer kızBak reçete yazdım sana
Şimdi baktım muskat kakao bunlar da etkiliymiş. Bi de yasemin yağı vuaaaa hemen almam lazımdeneyim bakalım işe yarayacak mı adam şoka girer kız
Nüçün Portekiz hacımM
Miuyu portekize gelin edicez er kişisi portekizde onun
Valla bebişim şekli hoşuma gitti ben de aldım muskat ama nerde kullanılıyor bilmiyorumŞimdi baktım muskat kakao bunlar da etkiliymiş. Bi de yasemin yağı vuaaaa hemen almam lazım
töbe ya rabbi
ulen senin kaptan olduğun nası da belli.Ohooo biz günü bitirdik nerdeyse reyiz
şu tv de ardanın mutfağı vardı ya. oradaki abi her şeye ekliyordu bu muskatı rendeleyipValla bebişim şekli hoşuma gitti ben de aldım muskat ama nerde kullanılıyor bilmiyorum
adamda icraat çok da bende yok diyetten mi nedir bilemedim valla çoğu kez uyuyo numarası yapıyorum
bu formda en düşük libidolu benim zaarrr
Eneeeee kıyamam ki sana beeennnn benim de en sevdiğim uyuyor numarası candır o candeneyim bakalım işe yarayacak mı adam şoka girer kız
Ay Bi ara baktım ete atıyor sonra Bi baktım tatlıya nevrim döndü neye atılıyor bilmeden aldım topik topik bekleyin evdeşu tv de ardanın mutfağı vardı ya. oradaki abi her şeye ekliyordu bu muskatı rendeleyip
Ben sağlamım ve eminim hala senden zayıfım