• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler canımmm

kaptanımm ya ben düzenimi oturtamıyorum bir türlü sana rutini anlatayım;

Hiç ev işi yapmamış yemek yappmamış bir mimu bir gün evlenir ve hobbbaaa çok yoğun bir iş haaytı sabah 05:30 da kalkmaca işe koşturarak gelmece, eve dönmece yemej hazırlamaca yemece toparlamaca düzenlemece evi toparlamaca dinlenmece duş ve kapanış :) alışacağım biliyorum bu düzene ama şu anda hala kadın bulamadım bugün 5. kadın gelecekti yine gelmedi dün bütün planımı ona göre yapmıştım
İşe giderken eve dönerken bikaç durak önce in yürüyerek git mesela. Olmaz mı. Hem daha enerjik olursun. Olmaz mısın :KK45:
Yemeği ocağa koy iki mil leslie yap ya da duşa girmeden yap. Yarım saatcik bişey zaten:KK49:

adamda icraat çok da bende yok diyetten mi nedir bilemedim valla çoğu kez uyuyo numarası yapıyorum :KK14::KK14:
Şanımıza yakışmaz:deli:
Reçete yazıyorum
Hergün muhakkak bir muz yenecek. Üstüne tarçın da serpebilirsin yanına ceviz fındık fıstık:kk77:
Kış gelince sahlep bol tarçınlı, birebir:KK53:

M
Kızlaaarrrrr masumun çok selamı var yoğunluktan dondurmuş hesabı diyete başlayınca gelicek iş hepinizi öpüyor
malipina malipina miu da seksi don istiyor yanına da er kişi :KK70::KK70:
Miuyu portekize gelin edicez er kişisi portekizde onun:deli:

İşe giderken eve dönerken bikaç durak önce in yürüyerek git mesela. Olmaz mı. Hem daha enerjik olursun. Olmaz mısın :KK45:
Yemeği ocağa koy iki mil leslie yap ya da duşa girmeden yap. Yarım saatcik bişey zaten:KK49:

işten dönerken zaten genel de 2 km bir yol yürüyorum 20-25 dk sürüyor bazen de 4 km lik bir yol var orayı yürüyorum. ama benim bünye koşmak istiyor :D kooooş deli gönlüm :D

işten dönerken zaten genel de 2 km bir yol yürüyorum 20-25 dk sürüyor bazen de 4 km lik bir yol var orayı yürüyorum. ama benim bünye koşmak istiyor :KK70: kooooş deli gönlüm :KK70:
E tamam yarım saatlik yürüyüşü beğenemiyon mu. Onu tempolu yürüdünmü bitti gitti. Yaz menüne nehiri de etiketle işte miss:KK49:

phil_45-gif.1319578
töbe ya rabbi
her gün döven bonus bugün öptü

Ohooo biz günü bitirdik nerdeyse reyiz:deli:
ulen senin kaptan olduğun nası da belli.
sayfalar arasında göz gezdiriyorum. her sayfa +18 :KK70:

adamda icraat çok da bende yok diyetten mi nedir bilemedim valla çoğu kez uyuyo numarası yapıyorum :KK14::KK14:

bu formda en düşük libidolu benim zaarrr:kızgın::kızgın::kızgın:

deneyim bakalım işe yarayacak mı adam şoka girer kız :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Eneeeee kıyamam ki sana beeennnn benim de en sevdiğim uyuyor numarası candır o can
şu tv de ardanın mutfağı vardı ya. oradaki abi her şeye ekliyordu bu muskatı rendeleyip:confused:
Ay Bi ara baktım ete atıyor sonra Bi baktım tatlıya nevrim döndü neye atılıyor bilmeden aldım topik topik bekleyin evde

Back